Zo ontzettend lekker!

De chocolade brokken, pindarotsjes, muesli en cashewnoten zijn hier favoriet. Ik bestel ze voor het weekend en we proberen het ook dan alleen te eten. (Maar dat lukt natuurlijk niet).

Super snel plus altijd kwaliteit geleverd !

Al meerdere keren een bestelling gemaakt via hun prima site . Handig ook om BtB lid te worden ; met 5% Korting te behalen bij afname min. €200.--

Snelle service kwalitatief goede producten

Ik bestel wel vaker melen om glutenvrij te bakken. Nu ook bagel mix geprobeerd. Heerlijk.

Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de producten. Goede prijzen ook moet ik zeggen. Aanrader!

Topbedrijf

Heel tevreden

Snel geleverd en heerlijke producten.

Goede producten, fijne service en snelle levering

Fijne online winkel om verschillende producten te kopen.

de ideale leverancier voor mijn mueslibestanddelen

De ideale leverancier voor mijn muesli-bestanddelen. Een ruime keuze, vers en snel geleverd.

Heel betrouwbaar.

Je weet altijd wanneer de bestelling geleverd wordt.

Altijd goed en vers en snel goed verpakt geheven

Heerlijke verse noten en overige. Goede prijs kwaliteit verhouding

Prima shop!

Alles snel geleverd en van prima kwaliteit. Goed ingepakt. Top service!

Geweldige noten en voor een geweldige prijs!

Alles aan deze notenshop is goed!

Altijd goed

Goede kwaliteit - prijsverhouding en veel biologische producten.

Gezondheid

Al jaren bestel ik noten en zaden en gedroogde abrikozen bij De Notenshop Naar volle tevredenheid

goede kwaliteit

mooie prijs en goede kwaliteit

Zeer ruime keus maar duurt wel een paar dagen eer je je pakket ontvangt.gt

De keuze is reuze en het assortiment wordt steeds groter. Jammer dat het zeker 3 dagen duurt eer je je pakket binnen hebt. En komt het vrij regelmatig voor dat er producten in je mandje zitten die niet voorradig zijn, doorgaans zijn ze een dag of 2 dagen ná bestelling wél were voorradig maar dan heb je al besteld en je besteld dan niet meteen opnieuw. Vooral aanbiedingen en de gemengde noten die je met je punten kunt kopen zijn dan uitverkocht.

goede producten, prima service

duidelijke webshop, kan makkelijk vinden wat ik zoek. en snelle levering. Blij mee

Hele leuke adventskalender.

In een unboxing had ik hem gezien en vond hem zo leuk. Gekocht voor mijn volwassen kinderen en net toch ook 1 voor mezelf.

Goede ervaring

Goede ervaring product lettertjes geleverd enzo

Heerlijke noten voor een eerlijke prijs

Ik neem elke dag een handje ongebrande en ongezouten noten en de power mix is geweldig. De mix van noten, maar ook de kwaliteit. Koop ik in de supermarkt of markt, dan ben ik duurder uit en us de kwaliteit niet altijd geweldig.

Heerlijke notenmix

Heerlijke notenmix

Slecht verpakt, doos viel uit elkaar, beschadigingen producten, lange levertijd

Eerst lang gewacht op pakket, toen onverwacht de bezorger onaangekondigd kwam, waren we niet thuis, dus werd het in een kluisje bij AH gezet, waar ik na 2 dagen...weekend zat ertussen, dus pakket is eerst mee terug gegaan... beschadigd en op de kop in de kluis gedonderd was. Producten op zich zijn prima, afhandeling klacht óók pas na 3x uitleg...kortom, je moet een lange adem hebben, als je verwacht binnen 48 uur iets binnen te hebben... vergeet het maar...

Beste noteshop die er is

Bestel al een tijdje en ben Super tevreden. Kan deze shop zeker aanraden.

Heerlijke verse noten.

Snelle service en heerlijke produkten

Makkelijk om te bestellen.

Goede ervaring. De 1e keer via deze webshop besteld. Alles is goed gegaan. Bewust voor een Nederlandse shop gekozen. Mooi dat ook lekkere nootjes zo thuis bezorgd kunnen worden.

Snel verstuurd en mooie produkten

Tot nu toe altijd tevreden met de spullen en als iets niet verkrijgbaar is wordt je gewaarschuwd wanneer het er weer is.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen