Top producten

Goede producten tegen een goede prijs!

Mooie producten en snelle levering!

Onlangs kennis gemaakt met de producten van De Notenshop. Ontzettend handig online te bestellen. Goede kwaliteit biologische noten en zaden. Aanrader!

kwaliteit

netjes verpakt, lekker gezond. Veel produkten.

Altijd vers en lekker.

Ik bestel al een paar jaar bij de Notenshop, noten ergens anders vandaan zijn echt stukken minder lekker en vers. Meestal bestel ik gelijk meer dan hoef ik er voorlopig niet meer over na te denken. Plus om weg te geven ook een leuk idee,

Lekkere noten veel keuze

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook biologische noten in assortiment en thuisbezorgd. Kortom aanrader

Nooit meer zonder noot

Sinds de ontdekking van De Notenshop heb ik altijd wel een lekker nootje in huis! Ook voor andere lekkernijen shop ik graag bij De Notenshop, goede kwaliteit en veel variatie. Ook de levering is goed, netjes ingepakt en redelijk snel in huis.

Goede site

Vlotte service

Super lekkere noten, die snel geleverd worden.

Geweldige kwaliteit

Wij eten zoveel mogelijk biologisch De notenshop heeft alles in het assortiment wat wij ons kunnen wensen Heel blij mee

Lekker

Goede kwaliteit erg lekker

Alles netjes verpakt en afgeleverd

Alles ziet er verzorgd en netjes uit bij aflevering. Veel keuze voor een mooie prijs

Verpakking is goed. Producten zien er goed uit

Kwaliteits producten

Goede kwaliteit en prijs verhouding

Nette verpakking

Is echt kwaliteit! Zijn zoooo lekker! Een echte aanrader

Mijn ervaring, Simpel bestellen, snelle reactie en keurig verpakt komt er top kwaliteit in huis, In tussen is de bestelling van stap tot stap te volgen.

In het algemeen heb ik goede ervaringen met denotenshop.

Maar ik heb gemerkt dat de walnoten binnen 6 maanden flink duurder zijn geworden en het artikel " Walnoot stukjes gepeld " en er zitten veel kleine stukjes in.

Geen reactie

Omdat ik dadels heb ontvangen die ronduit slecht waren heb ik dit gereclameerd maar geen enkele reactie ontvangen

Goede kwaliteit voor goede prijs

Ik heb nu 2x besteld bij De Notenshop en ben zeer tevreden!

Vlotte levering van goede producten

Ik bestel al geruime tijd diverse producten. Alles is bijna altijd naar wens en als iets niet helemaal naar wens verloopt wordt het snel en prima opgelost. Tot de volgende keer maar weer!

Goed kwaliteit en overzichtelijke website

De gewenste producten zijn makkelijk te vinden en te bestellen.

Top bedrijf

Ben meer dan tevreden over de producten die ik bij jullie bestel. Is altijd goed en keurig verpakt, verzonden. Ik beveel jullie zeker aan.

Vlotte levering en prima producten

Vlotte levering en prima producten, heb je vragen… wordt snel beantwoord!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen