kwaliteit en snel geleverd

We zijn al een tijdje klant van de notenshop en dit bevalt ons prima. De levering is altijd binnen de afgesproken termijn en de kwaliteit is heel goed. We zijn heel tevreden over de notenshop.

Vers, ruim gesorteerd

De noten zijn goed verpakt en lekker vers. Wij hebben vaak de macadamia mix, daar lees je vaak bij andere leveranciers dat er weinig macadamia noten in zitten maar dat is bij de notenshop zeker niet het geval.

Zeer goede ervaring!

Betrouwbare webshop, snelle bezorging. Heerlijke noten in goede verpakkingen zodat het vers blijft, en andere goede producten. Heeft een spaarsysteem.

GOED EN KLANTVRIENDELIJK

Een bedrijf met een ruime sortering in goed producten. Betrouwbaar en klantvriendelijk.

Top producten!

Verheug me elke keer om mijn bestelling uit te pakken. Voldoet altijd aan de verwachting. Ben ondertussen trouwe klant.

Snelle levering prima verpakt

Goede kwaliteit, veel keuze in producten

Prima noten voor mooie prijs

Elke keer weer goede kwaliteit. Jammer dat de notenpasta op was. Maar we hebben de pindakaas nog. Ook lekker.

Tijdig geleverd en uitgebreid aanbod

Veel keuze, ook veel biologische producten. Dat vinden wij heel belangrijk.

Goede producten

Goede producten, prima prijs en snelle levering.

Prachtig

Alles is ingepakt, schoon en netjes. Dank u wel.

Vlot en correct

Ik ben zeer tevreden over de service.

Alles is naar wens

Ik geniet van de producten. Ze zijn naar wens. Ga zo door

GeweldiGeNoten

Service vd notenshop is Top. Heerlijk verse noten voor een betaalbare prijs. Ik kocht macadamiamix , walnoten en pistachenoten. Ze hebben veel keus, niet alleen noten maar ook diverse soorten meel en nog veel meer.

Goed,na wat lever problemen

Eigenlijk altijd erg tevreden, zeker over de producten. Maar deze keer ging het mis bij de bestelling,lag aan DHL die het pakket beschadigd terug stuurde naar de notenshop. Vervolgens heb ik 3x moeten bellen voor het weer verzonden werd. Maar uiteindelijk goed opgelost met een leuk extraatje erbij.

Zeer goede noten

Uitstekende kwaliteit pinda's en noten. Onze voorkeur is de Macadamia mix gezouten en ongezouten en deze mixen we dan vaak weer voor een nog lichtere zoutsmaak. De smaak is niet te vergelijken met pinda's of noten die je in de supermarkt koopt. Enige advies wat ik nog kan geven is dat er soms iets meer Macadamia noten in de mix mogen, voor de rest niet te evenaren.

Redelijk

de prijs is goed, de bezorging wat raar en ik kan niet op mijn account terugkijken wat ik besteld heb. Wel van de keer ervoor, dus het is allemaal niet zo up-to-date.

Super shop

Heerlijke producten, makkelijke website en keurige levering.

Lekkere dingen, goede service

Geen klachten

Goede producten

Prima chocolade en snelle levering

Uitstekende producten

Prima producten. Levering prima. Land van herkomst wordt aangegeven

Correct en vlotte afhandeling

Bestelling netjes, correct en vlot afgehandeld. Zeer tevreden

Niks op aan te merken

Snel verzonden en netjes verpakt

Snelle bezorging goed ingepakt. Heb Avendkalender gekocht zag er leuk uit maar wat er in zit weet ik nog niet.

Altijd dikke prima

Dik tevreden . Goeie producten . Duidelijke levertijd . Zoals het hoort .

Prima kwaliteit

Lekkere noten en mueslie