Uitstekende producten en prima service.

Fijn, er wordt gestuurd wat je besteld hebt. En meestal krijg je bericht wanneer je het kunt verwachten.

Topservice.

Alle producten die ik bestelde zijn top. De levering is perfect betrouwbaar. Geen gebroken potten zoals bij sommige andere webshops. Jammer dat er soms producten niet op voorraad zijn.

Heerlijk!!

Netjes verpakt en heerlijke noten!!

Geweldig(e)noten!

Kwaliteit is echt top van deze noten. Ik kies altijd de geroosterde varianten, smullen. Ik wil niks anders meer eten. Het enige is dat ik het best wel prijzig vind, maar misschien is dat ook wat logisch is met deze kwaliteit.

Heerlijke producten

Vind de producten super en ze zijn nog ook goed verpakt in emmers,dat houd de noten tegen vocht.

Altijd perfecte levering en super kwaliteit

Nog nooit problemen gehad., altijd tevreden

Overzichtelijke website en top levering.

Gewoon helemaal okidoki.

Gewoon geweldig

Goede kwaliteits producten en hele goede service.

Heerlijke verse noten

Snelle levering en heerlijke gebrande noten

Hele goede kwaliteit noten

Verschillende keren besteld bij de Notenshop. Geen allemaal heel makkelijk en de keuzen is uitgebreid genoeg. Behalve noten ook andere producten besteld zoals gedroogd fruit. Fraai en goed verpakt met een goede bewaarfunctie. Dit alles met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Meestal vind ik genoeg producten om de bestelling gratis te laten leveren. Alles bij elkaar opgeteld: een dikke 9 voor mij.

Altijd goed!

Altijd goed

Helemaal Top

De producten van de Notenshop zijn goed en erg lekker. Al een paar keer de koolhydraat arme meel besteld en brood van gemaakt Erg lekker. De gebrande noten en de ontbijt Granola zijn Top. Al met al Top producten

Super prijs/kwaliteit

Top website om grote voorraad gezonde producten in te slaan

zeer tevreden. fijn ervaring. goede prijs, hoog kwaliteit

zeer tevreden. Aangenaam ervaring - hoog kwaliteit. Leuke prijzen. Snel verzending.

Zeer goede noten goed verpakt en snel geleverd

Al jaren bestel ik hier mijn noten

Al jaren trouwe klant

Grote arrangement. Top service.

Makkelijk te bestellen online. Heel veel keuze/arrangement. Bezorging zeer snel.

Heerlijke noten..!!!!

De lekkerste noten die ik heb gegeten.!!! Super vers , !! En heerlijke smaak..

Heerlijk brood

Onlangs mix voor pompoenbrood besteld. Erg goed van smaak. En snel geleverd.

Heerlijke zaden, top service!

Goeie service, zo oplettend!

Fijne bio producten voor een goede prijs!

Ik ben fan. Altijd goede kwaliteit en al snel aan gratis verzenden. Goede verpakking.

Goede nougat

Lekker kwa smaak en zacht ideaal !

Héérlijke noten, met goede prijs-kwaliteit verhouding

Gevarieerd assortiment, heerlijke smaak en goede prijs-kwaliteit verhoudingen. Regelmatig goede aanbiedingen, waardoor het ook goed betaalbaar is.

Good quality, timely delivery

Good quality, timely delivery and fresh product

Goede service, veel en mooie producten.

Mooie webshop, groot verpakking en goede kwaliteit producten.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen