Betrouwbaar

Goede kwaliteit en altijd betrouwbaar wat moment van levering betreft

Hele Fijne Winkel!!

Of je nou online besteld of hun winkel bezoekt, alles is van uitstekende kwaliteit en echt redelijk geprijsd

Mooie producten snelle levering

Bovendien een goede prijsverhouding. Ik ben trouwe klant.

Stuurt spam na je bestelling

Ik heb echt een gruwelijke hekel aan spam. Ik klik dus ook alle nieuwsbrieven altijd uit (wettelijk trouwens een opt-in). En dan alsnog een mail.

Altijd goede producten en snel verstuurd

Groot assortiment! Erg prettig

Het grote assortiment is heel erg fijn omdat ik vaak alles biologisch kies. Van alles wat te vinden. Enorm tevreden dus!

Beste noten verkoper

Beste web winkel beste kwaliteit

Goed, lekker, snel

Prima noten. Snelle levering. Hoop dat de verpakking nog wat milieuvriendelijker wordt

Heel tevreden

Noten zijn altijd goed verpakt en lekker, ik ben heel tevreden over jullie producten!

Altijd goed, altijd prima!

Het gezegde is: het is de toon die de muziek maakt, van de notenshop kun je zeggen: het zijn de noten die de muxiek maken!

Altijd goed!

Vers, lekker en veel keus! Aanrader!

Mooi product

Mooi product en goed verpakt opgestuurd.

Gewoon top en lekker

Een duidelijke website snelle levering en heerlijke noten die lang vers blijven .

Super kwaliteit

Zeer goede kwaliteit, snelle levering, en voordelig met de prijs. De service is top.

heel content van de diensten en heel professionnel

heel content van mijn bestelling alles is goed verpakt en op tijd geleverd

Geweldige noten!!

Bestellen en levering is appeltje eitje, het is van elke hap genieten geblazen!!

Snelle levering.

Ontzettend goede ervaring, zeer tevreden

Ik bestel altijd noten of een bakmix, beide heerlijk. Je proeft gewoon de versheid van de noten. Ik beveel de notenshop aan iedereen asn

Goede kwaliteit choco pinda,s en choco repen

Super kwaliteit , of je nou choco pinda rotsen besteld of andere noten , of misschien alleen chocola repen , alles is dagelijks vers en word vers bereid. In 1 woord heerlijk , en zeer goede kwaliteit.

Duidelijk, overzichtelijk en leuke ideeën!

Altijd duidelijk wanneer je iets kan verwachten, netjes verpakt, overzichtelijke webshop, met leuke kook/bak ideeën... om nog maar te zwijgen over cadeau ideeën!

Goede producten maar verzending kan sneller

Ik ben tevreden over de kwaliteit en het aanbod van de producten maar het verzenden binnen 48 uur vind ik soms een nadeel. Afgelopen week heb ik op woensdagavond dingen besteld en dan hoop/verwachtte ik dat het uiterlijk zaterdag wel geleverd zou worden. Uiteindelijk kreeg ik pas op zondag bericht dat het meegegeven was aan de koerier en op maandag pas geleverd wordt. Dat is dus iets om rekening mee te houden.

Slecht

Van de noten die ik heb besteld zouden er 3 soorten noten in zitten en wat schets mijn verbazing, het waren grotendeels ceshwe noten een paar peca noten en een paar noten die nergens naar smaakten. Jammer ik ben beter gewent dus toch maar weer naar de markt dan zie ik wat ik koop.

Betrouwbaar bedrijf

Veel sortering van diverse producten heerlijke smaken goede service

Veel keus voor een goede prijs.

Al jaren bestel ik bij De Notenshop. Ik ga het zelf afhalen bij een afhaalpunt. Goede kwaliteit voor een goede prijs!

Heerlijke producten

Heb er al 2 keer besteld, heerlijk!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen