Producten worden niet toegevoegd aan het mandje.

Helaas is mijn ervaring met de website niet al te best. Ik heb geprobeerd producten toe te voegen aan mijn winkel mandje, en helaas lukt dit niet. Er blijven in mijn geval maar acht producten en daar moet ik het mee doen.

Schandalig !!! LEKKERRRRRRR

Ik bestel al heel wat jaartjes hier en blijf hier terugkopen. Zou het eigenlijk niet meer moeten doen want kan hier niet vanaf blijven..... Eenmaal van deze winkel gegeten dan proef je de ellende wat er in supermarkten te koop is....... Note voor de winkel niet stoppen !!! ;-)

Prima noten

Lekkere noten en uitstekende service.

Ondanks misschien een niet bedoelde kortingscode alle super netjes geleverd gekregen

Gezonde voeding passend bij de huidige tijd .

Een ruim assortiment met goede producten.

Goede kwaliteit - goede prijzen

Niet te duur en je krijgt lekkere goede kwaliteit nootjes. Altijd goed verpakt!

Het duurt even voor je de zending ontvang. Maar netjes verpakt.

De kwaliteit van de geleverde producten is prima.

Lekkere en prima kwaliteit, niet aan de pondarotsjes beginnen want dan gaat t emmertje leeg.

Heerlijk

Vooral de aardbeien met chocolade waren super lekker

Geweldige kwaliteit

Hele goede kwaliteit en kwantiteit

Koop ik hier al tijdje en noten zijn altijd vers en van goede kwaliteit.

goeie plek voor noten en meer

Lekkere en gezonde noten en zaden los en in mixen ..en nog veel meer. snelle levering indien voorradig het is dusdanig populair dat er soms wel iets niet op voorraad is. maar vaak binnen 2 weken weer wel . ik haal er met enige regelmaat.

Ik ben tevreden met mijn aankopen bij De Notenshop

De produkten zijn goed van kwaliteit en redelijk geprijsd.

Goede kwaliteit, snelle levering

Veel keuze, goede pris-kwaliteit verhouding en snelle levering.

helemaal goed

Mijn bestelling was bij DHL zoekgeraakt, nadat dat bekend was geworden bij de Notenshop. Werd aangeboden het opnieuw te leveren of geld terug. Is uit eindelijk geleverd, ik was er helemaal blij mee.

Ik ben gek op pistache, maar heb melkallergie. Dus zocht een pure pistachecreme op Google en uw winkel was één die als optie opkwam. Na een aantal opties te hebben bekeken en de informatie gelezen; vond ik jullie het beste qua kwaliteit, prijs en bovendien jullie webshop is heel leuk. De pistachecreme is goed bevallen; ik doe een eetlepel in mijn havermelk samen met vanille siroop. Ik ben van plan om nog andere producten bij jullie te bestellen aankomende maand.

Kwaliteit.

Zeggen wat je doet, doen wat je zegt en laten zien dat je doet wat je zegt. Dit is wat de Notenshop doet.

prima!

Bestelde en tijdig geleverd, goed prijs kwaliteit verhouding bij een actie. Kwaliteit noten sowieso erg goed.

Elke keer weer prima verzorgd

Al diverse malen besteld bij De Notenshop. Telkens goed verpakt gezonden.

Goede kwaliteit

Altijd goede kwaliteit, netjes verpakt en snel geleverd. En dit keer gratis producten met mijn punten

Supergoed!

Ik ontving mijn bestelling sneller dan ik had verwacht. Alles keurig verpakt. En je krijgt precies water op de foto staat... en het smaakt allemaal supergoed!

Top webshop voor uw noten.

Bestelling netjes, en vooral vers, geleverd volgens afspraak. Helaas alles alweer opgegeten. Tijd voor een volgende bestelling.

Heerlijk(e) (ge)noten!

Via via hier terecht gekomen en de keuze is enorm! Mijn bestelling kwam netjes verpakt binnen en daarna mochten we smullen! Het enige wat ik als aanbeveling aan De Notenshop wil meegeven is dat de website enigszins traag was maar dat kan uiteraard aan de drukte liggen. Dus niet twijfelen: lekker bestellen!

Heerlijke producten

Hele fijne site met heerlijke producten! Echt top. Wat ik niet of moeilijk in de supermarkt kan vinden, heeft de Notenhop wel. Enige minpunt is de levertijd zodra iets uit voorraad is. Het duurt vaak heel lang voor het er dan weer is. Daar zou toch denk ik ruimte voor verbetering zijn in het inkoopproces.

Lekkere producten

De smaak van de noten en gedroogde fruit zijn echt lekker. Echt een aanrader.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen