Netje goed en vers verpakt

De levering gaat goed netje verpakt zodat de noten en de granola nog goed vers en knapperig is

Prima :)

Lekkere noten en snacks. Gevarieerde keus, ook biologisch. Snelle bezorging.

Goede kwaliteit top prijzen

Snelle levering, lekkere en kwalitatief goede producten, ruime keuze en vooral hele goede prijzen.

Prima webwinkel

Wij bestellen zeer regelmatig. De Notenshop levert prima kwaliteit en de bestelling wordt meestal binnen een paar werkdagen bezorgd. De website nodigt niet uit om de spaarpunten in te wisselen voor produkten. Dat kan nog iets klantvriendelijker.

Netjes geleverd, vers en super lekker. Aanrader :)

Vriendelijk te woord gestaan

Goed advies en vlotte service.

fantastisch

Echt ben super blij met de notenshop, kan rustig zoeken wat ik wil op de site, dan bestellen, daarna snel geleverd bij de voordeur

Altijd goede kwaliteit en snel in huis

Uitstekende producten

Ruime keuze, snelle en volledige levering. Kortom zeer tevreden

Vaste klant.

Alles voorradig, alles vers! Wat ik voorheen bij een notenkraam kocht koop ik nu online. Plus de ruime sortering rawfood maakt mij een vaste klant!

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Ik ben inmiddels al een aantal jaren een tevreden klant van de Notenshop. De kwaliteit van de noten is uitstekend en zelfs beter dan die van de kraam bij mij op de markt. Ook vind ik hun website erg fijn: heel duidelijk met eerlijke en gedetailleerde informatie bij hun producten. Ga zo door!

Jammer dat jullie niet kijken wat we gewoonlijk bestellen.

We bestellen vaak pinda rotsen melk. En de vorigen ook 4 kilo besteld toen kregen potten. We hebben weer een besteling gedaan van 4 kilo krijgen we het in een zak los. Toen we het pakket in ontvangst kregen zat de verzend sticker boven dagden wij maar toen we de zak er uit wilden halen zat hij met de opening onder toen viel alles er uit?. Als jullie hadden gekeken wat wij voor hand de bestelling doen. Hadden jullie kunnen zien dat wij geen bedrijf zijn maar patte-kelier zijn en wij nooit zo iets besteld hebben. Jammer dat dit fout ging ondanks jullie goeden cocoladen.

Toppie!

Altijd dik tevreden!!

Oké

Alles was in orde.

Goede producten en snelle levering

Al een aantal keer besteld zeer tevreden veel keuze en je hoeft niet speciaal een kilo+ zak te halen

Altijd goed

Ondertussen al vaak bij de Notenshop besteld en het bevalt keer op keer weer goed. Smaak van gedroogd fruit is goed en ook de prijs is oké.

Fijne website, fijn bedrijf

Een overzichtelijke website met duidelijke informatie en mooie producten

Duidelijk en probleemloos

De website is altijd up to date, dus nooit dat je iets bestelt en dat het niet op voorraad is. Duidelijke website, de producten zijn overzichtelijk in groepen verdeeld, hierdoor ben je ook in mum van tijd klaar met bestellen. Geen irritante pop ups en ook nog nooit een vastloper gehad. Bezorging is snel en ook hierbij duidelijk. En goed verpakt. Eigenlijk is alles duidelijk

Top Webshop, superlekker noten en granola en VERS

Fantastisch webshop, prima verse producten, goed verpakt, redelijk goed geprijsd en de levering is top! Enige sustainable puntje kan zijn dat ze wel erg sterke dozen gebruiken voor de levering, maar goed de chocolade banaatjes breken dan niet :)

Snelle levering en goede lekkere produkten.

Uitstekend en ook handig verpakt

Voor herhaling vatbaar

Fijne webshop

Produkten zijn goed. Goede verzending. Afhaalpunt keuze is fijn, zodat het niet op het erf hoeft te staan.

Nog nooit teleurgesteld!

Alle producten die ik nodig heb heb onder één ‘dak’. Verschillende maten ín verpakkingen, goede kwaliteit, snel geleverd, ook biologische keuze.

Wat betreft betaalmethode. Omdat ik alleen kan betalen met een bankoverschrijving, zou ik graag die mogelijkheid hebben. Nu moet ik altijd een ander om hulp vragen.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen