Supergoed!

Goeie producten, handig verpakt, snelle levering

nice quality

fast elivery

Lekker, veel biologisch, prima prijs-kwaliteit

Lekkere producten, veel biologische ook, en goed geprijsd!

Prima producten voor een goede prijs.

Goede biologische producten voor goede prijs

Ik bestel regelmatig en blijf zeer tevreden, ook mede vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding.

Heel goed.

Heel goed.

Jammer van de levering.

Vandaag mijn levering mogen ontvangen in een goede stevige doos, maar helaas was de deksel van de notenpasta geheel kapot en er iets van de notenpaste uitgelopen. Dit is helaas de 2de keer dat ik bij een bestelling iets mocht ontvangen wat niet heel aankomt das voor mij bij 2 van de 2 bestellingen 100%.. DHL maakt er wel een potje van zeg maar.

Gewoon tevreden

Snelle levering en kwaliteit is prima.

Prima artikelen voor een goede prijs

Prima artikelen voor een redelijke prijs

Top!!

Ben vaste klant!!!

Super en snel

Hoge kwaliteit Noten met scherpe prijzen , perfect leveren service.

Prima producten en snelle verzending

Noten en havermout besteld, prima kwaliteit!

Altijd snelle en complete levering.

Producten zijn zoals verwacht, prima. Ik bestel hier regelmatig.

Mooi assortiment, scherp geprijsd

Slaag vrijwel altijd bij de Notenshop en hun producten zijn van zeer goede kwaliteit.

Super netjes en snel bezorgd

Was netjes en snel verzonden

Goede ervaring met notenshop

De noten zijn altijd vers en heerlijk Ook de chocolade is heerlijk

verse noten !

Al enkele jaren bestel ik noten en granen en soms wat anders bij de Notenshop en dat bevalt erg goed ! De noten zijn lang knapperig en de bewaar-emmertjes helpen daar ook bij !

Heerlijke producten

Heerlijke producten, zeer tevreden over! Wel jammer dat ik regelmatig iets bestel waarbij één van de producten een paar dagen later veel voordeliger wordt aangeboden.... Ik bestel vaak grotere bestellingen om het milieu te sparen, maar helaas ben ik daardoor dus regelmatig duurder uit.

Geweldige

Ik gebruik dit al jaren tegen hooikoorts. Het eerste jaar merk je weinig maar na een jaar geen last meer van hooikoorts.

Als een product niet goed is

Ze handelen zaken netjes meteen af,

De producten welke ik met regelmaat bij De Notenshop bestel zijn van zeer goede kwaliteit. Ook de levering is Top.

Top bedrijf

Hele lekkere producten van goede kwaliteit met een redelijke prijs

mooi en breed assortiment

Mooi aanbod van producten Mooie aanbod in gewichten

Kwaliteit +++

Goede kwaliteit. Mooie producten

Prima winkel met mooi assortiment

Al is er een vrij grote fluctuatie van het assortiment blijven (gelukkig) de 'hoofdartikelen' wel beschikbaar. Jammer dat voor bloem/meel geen grotere verpakkingen te krijgen zijn.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen