Duidelijk en snel

Bestellen eerlijke goederen en smakelijk

De artikelen zijn fantastisch,

De noten zijn heerlijk en keurig verpakt.

Een geweldige snelle service.

Heerlijke noten!

Ik ben 65+ en maal mijn noten. Doordat ze zo vers zijn malen ze snel en makkelijk. Ze blijven gemalen in de frigo in een glazen pot. De verpakking is ook makkelijk en houdt de overige noten vers in de kast. Ook de bakartikelen zijn vers en heel lekker. De levering verliep correct en snel en goed verpakt. Niets dan lof en ik geniet van deze betaalbare, vooral verse lekkernijen!

Betrouwbaar betaalbaar goede kwaliteit en mooi assortiment

Prima winkel, aan te raden! Al een aantal jaren klant en sinds kort bieden ze ook een leuke spaarpunten regeling wat je als klant iets extra’s oplevert voor je loyaliteit.

Goede kwaliteit en prijs. Snelle levering.

Uitstekend product!

Goede prijs kwaliteit verhouding en de chocola is echt mega lekker. Vooral de Choc Block Bueno Hazelnoot melk en de Choc Block Matcha wit zijn beide zeker een grote aanrader!

Nette verzending

Producten worden netjes verzonden. Alleen de snelheid van verzenden, mag nog wel een verbeterpunt zijn/worden.

Goede producten

Kwalitatief goede producten, vriendelijke service bij het ophalen. FANTASTISCHE pistache eiwit shake!

goede kwaliteit en verrassende keuzes

Net als veel mensen geniet je af en toe van snacks waarvan het grootste deel uit noten bestaat. De Notenshop heeft daarin veel keuze en ook veel nieuwe opties die je normaliter niet zo snel in de supermarkt of op de markt in het centrum aantreft. De hoeveelheden en de prijs zijn naar verhouding voordelig. Maar producten als cashew met rozemarijn en honing en gesuikerde pindas, zure gedroogde abrikozen, ja dan bestel ik gewoon weer een voorraadje. Ben zeer te spreken over de levering, verpakking en informatieverstrekking over de producten.

Super producten snel in huis

Ik koop er graag . Alles is super

Altijd weer blij als mijn bestelling binnen komt. Alles keurig verpakt zoals aangegeven op de website. Er is zoveel keuze! Gebrande, geroosterde, gezouten of ongezouten noten. Veel keuze in gedroogd fruit. Al met al, ze hebben alles om mijn muesli te maken.

Altijd goede ervaringen met de notenshop

Elke keer als ik iets bestel, is het op voorraad. Verzending gaat altijd goed. En de prijzen zijn eerlijk! Een aanrader!

Goede producten goede prijs

Veel keus, goede kwaliteit producten lekker ook, prijs-kwaliteit goed

Verse en smakelijke producten

Ik heb nu 2 keer besteld van de notenshop en beide keren hebben we goede, verse en smakelijke producten ontvangen.

Mooi assortiment noten voor een nette prijs

Heerlijke noten die ik gebruik voor mijn baksels. Van Granola tot een energierepen of gewoon lekker tussendoor. Wel nu een paar keer gehad dat er een noot tussen zit die niet goed is. Dan is het net of je een chemische noot eet. Gelukkig meer uitzondering dan regel.

Echt heel lekkere noten!

Wij eten veel noten maar vinden die van de Notenshop veel beter. Het is duidelijk dat zij veel van noten weten.

Geweldig ge(noten) goede kwaliteit

Fijne website makkelijk te bestellen, vlotte levering, keurig verpakt en erg smakelijk het is een goede kwaliteit

Mijn mooie speltdeeg ln alle rust laten rijzen en nu de geur van versgebakken brood in huis versprei

Het is niet alleen het mooie deeg Wat ik positief mee weeg Of het lekkere brood Waar van ik zo genoot Maar al daar veur De heerlijk gebakken broodgeur

Top bedrijf

Heerlijke verse spullen erg goed verpakt en snel geleverd, hebben ook een leuke spaaractie!!

Uitstekende kwaliteit en goed beprijsd!

Uitstekende service, goede kwaliteit en snelle levering.

lekker !!!!!!!!!!

Betaalbaar, vers en prima verpakking en snel . Wat wil een klant nog meer ?

Top producten

Ik bestel regelmatig de notenpasta en die is heerlijk door de yoghurt.

Goede producten en lekker

Vers geleverd, uitstekend

Goedkoop in deze tijd en absoluut vers, prima

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen