Top producten

Ik bestel regelmatig de notenpasta en die is heerlijk door de yoghurt.

Goede producten en lekker

Vers geleverd, uitstekend

Goedkoop in deze tijd en absoluut vers, prima

Goed product ,goede prijs

Goede ervaring in de webshop en snelle bezorging vd juiste en mooie producten

Walnoten waren niet van goede kwaliteit.

Walnoten waren niet ok.

Goede produkkten, en groot assortiment

Altijd fijn en leuk om door het aanbod te scrollen, op zoek naar kwaliteitsprodukten voor een goede prijs.

Zeer tevreden over alles

Niets aan toe te voegen

Snel en goed

Zowel de bestelling van noten (pistache) als zaden (bijenpollen) wordt snel geleverd. De producten zijn prima.

Veel keuze van heerlijke noten en zaden

De beste noten,zaden en lekkernijen die ik kan bestellen. Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Superrrrr snelle levering

Prima bedrijf groot assortiment

Altijd vers en snel in huis

Ik gebruik nu al meerdere jaren de producten van de Notenshop en ik ben zeer tevreden. Goede verse producten en een zeer goede prijs/prestatie verhouding. De levering is ook altijd goed. Ik blijf bestellen.

Heerlijke noten!

De noten van de notenshop smaken écht. Ze zijn echt ongelooflijk smaakvol. Voor mij geen supermarkt noten meer!

Super verse producten

Alle noten zijn super vers, daarom moet je ook paar dagen wachten voor je bestelling wordt verzonden.

Altijd heerlijke producten en lekker vers. Ik bestel regelmatig bij jullie echt een aanrader.

Goede producten

Goede producten, en een stuk voordeliger dan in de winkel. Ruime keuze Biologisch. De Amandelpasta is verrukkelijk.

Mmmmmmmmmm......

Oneindig lekkere noten, zaden, en andere specialiteiten zoals de gedroogde fruitstukjes, psylliumvezels, bakpoeder en andere .....

Verwerking en levering van mijn bestelling zoals wij klanten het graag zien

Kwaliteit van de producten is top. Klantvriendelijkheid ook. Niet de volgende dag binnen maar daar kan ik prima mee leven

Heb pistaschepasta en magere melkpoeder gekocht.Beide van goede kwaliteit.Helaas waren de pistache nootjes niet zo geschild als ik het zelf doe en hoop ik dat de bruine schilletjes nog uit de massa te zeven zijn.

Prima webshop

Snelle service, lekkere noten en andere "dingen". Steeds móóie aanbiedingen. We bestellen regelmatig. Sturen ook doosjes naar familie en vrienden. Daar moeten jullie nog eens leuke bezorgkaartjes voor maken!

Uitstekende producten en prima service

Snel geleverd, goede producten en een redelijke prijs. Wat wil je als consument nog meer?

Versuikerde honing

Vloeibare honing die al helemaal versuikerd binnen kwam. Heb njet de oplossing gekregen die ik wou, tegenvaller.

Gezond leven aan een 'eindelijk' goede prijs!

De Notenshop heeft een breed gamma aan gezonde natuurlijke producten. Wat vooral opvalt is de kwaliteit/gewicht/prijsverhouding in vergelijking met fysieke winkels. Alles smaakt in vergelijking met warenhuizen rijker en voller.

Versgebrande noten van superkwaliteit binnen een paar dagen in huis.

Nog niet bekend, want ik gebruik het middel pad

Weet ik nog niet,

Mijn ervaring is in een woord geweldig

Mijn ervaring is in één woord geweldig

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen