Fijne webshop

Fijne webshop met ruime keuze aan kwaliteitsproducten

Gemakkelijk uitzoeken op de site en snel geleverd.

We zijn zeer tevreden over kwaliteit en service

Regelmatig kopen we noten bij de Notenshop en we zijn altijd tevreden.

heerlijke noten maar helaas 1 dag te laat

Heb 1000 gram macademiamix besteld en nu blijkt dat er 5 macademianoten in zitten?? Een beetje te weibnig voor een mix van 1 kilo lijkt mij

nooit de volgende dag de levering

Ben vaste klant dus vaak mooie en goede producten besteld en het lijkt steeds slechter te gaan met de leveringen, duurt meerdere dagen voordat het bericht komt wanneer de bestelling verstuurd en aan huis komt. In tegenstelling met vele andere webwinkels ben steeds weer verbaasd dat het wel veel beter kan. Vriendelijke groet

Snelle levering en geen overbodig verpakkingsmateriaal, gewoon goede navul verpakking. Goede kwaliteit.

Ik heb nu meerdere keren bij De Notenshop iets besteld. Het wordt heel netjes verpakt en verzonden. De kwaliteit van de producten is super. Toen ik vragen had werd ik ook heel snel en uitgebreid geholpen met de informatie die ik nodig had.

Fijne levering en lekkere noten

Voor het eerst besteld op de noten shop. Je proeft zeker het kwaliteitsverschil. Fijne website, snelle levering.

Snelle verzending en goed producten

De Notenshop verstuurd de producten snel, zijn netjes ingepakt en ze hebben ontzettend goede en lekker producten.

Uitstekend kwaliteit en service.

Kwaliteit dat is het zeker. Mooie pompoenpitten.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Goed product, snel geleverd, tegen een scherpe prijs

De cacao nibs bevallen goed. Ze waren snel geleverd tegen een zeer schappelijke prijs.

Toppie

Goede service en snelle levering

Weinig macadaia noten

Weinig macadamia noten te vinden in de zgn MACADAMIA! Ik zou het eerder een hazelnotenmix noemen daar zitten er het meest in, ik doe geen bestellingen weer, het valt me voor de tweede keer tegen! Teleurstellend! Succes!

geweldig

alle spullen zijn heerlijk en goed mee te werken

...

...

Lekker smullen

Meestal neem ik de zelfde producten omdat ze zo lekker en vers zijn. Soms komt er ineens een product waar ik ook interesse in heb en ook die voeg ik dan toe. Heerlijk vers en gezond.

Lekkere noten. Beter als uit de supermarkt. Deze zijn vers. Goed verpakt. Snelle levering. Al meerdere keren besteld. Top!

Top kwaliteit

Lekker noten en snelle levering.

Altijd goed.

Jullie verkopen heerlijke producten.

Geweldig!!

Goede service en fantastische producten.

Goede ervaring goed produkt.

Groot assortiment van producten, met een goede prijs kwaliteits verhouding.

Uitstekende service, vlotte levering

Heerlijke producten voor een prima prijs.

Vier sterren betekent: goed...

...maar kan beter. De noten waren lekker maar het is uitkijken want in de mond beet ik op de (onzichtbare) stukjes notenschaal. Gelukkig geen ongelukken gebeurd. De gedroogde kersen waren heerlijk en groot.

Top kwaliteit en snelle levering

Top kwaliteit en snelle levering. Ook super goed verpakt.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen