Fijn bedrijf goede producten

Fijn bedrijf, met een goede communicatie en nette levering. De door mij bestelde en geleverde producten zijn van prima kwaliteit.

Professioneel bedrijf wat snel leverd.

Het bedrijf is professioneel en is snel met leveren van het bestelde product. De producten zijn heerlijk van smaak en top gebrand. De Notenshop heeft er een klant bij!!

Heerlijke noten, super verpakt en snel geleverd.

De eerste drie zakken ongebrande noten zijn er bijna door. Zeer smakelijk!

Prettig

Op tijd geleverd, volgens afspraak! Goed verpakt, altijd vers.

Top bedrijf! En de pistachepasta is heerlijk!

Lekkere producten.

Bij de notenshop hebben ze enorm veel goede en lekkere producten. De proteïne powermix is onze favoriet.

Super verpakking

Goeie communicatie duidelijk en mooie verpakking en kwaliteit

Goede kwaliteit en service

Zie boven goede kwaliteit en goede vriendelijke service

Fijne webwinkel met een goed assortiment

De Notenshop heeft een fijne, duidelijke webwinkel. Alles is goed geprijsd

Top producten ….goede prijs kwaliteit

Fantastische producten op tijd geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding

prima bedrijf

Prima producten en altijd correct verpakt. Duidelijke webshop

Super producten, fijne klantenservice

Altijd tevreden

Ik bestel al jaren bij de notenshop. Prijzen blijven scherp, goede producten, snelle levering. Spaarpuntensysteem ook leuk, dan heb je af en toe nog een gratis item naar keuze bij de bestelling. Hartstikke tevreden!

Heerlijke noten, goed verpakt en verstuurd

Prijs van noten werd mij te duur maar toen ontdekte ik de Notenshop met nette prijzen en top kwaliteit. Je bestelling wordt keurig verpakt en verstuurd. Heel veel keuze en heerlijke producten. Ook veel gezonde producten.

Heerlijke noten, leuke kado's

Bestellen iedere keer weer allerlei zaden en noten, en laatste keer ook een kadopakket erbij besteld waar de jarige erg blij mee was. Enig minpuntjes is de verandering hoe het werkt met de spaarpunten, vond de korting prettiger!! Voor de rest, prima kwaliteit, nette prijs, snel geleverd.

Mooi bedrijf met kwaliteit

Altijd kwalitatief goede produkten. Snelle afhandeling van bestellingen en leuk personeel!

Prima kwaliteit en goede service

Wij zij prima te vrede met de Notenshop. Eerlijke prijs kwaliteit verhouding. Producten altijd netjes verpakt

geweldig

mooi actie en goede levering

Compleet en smakelijk

Snel en doen wat ze zeggen

Super lekkere bio dadels

Zoals altijd, heerlijke dadels

altijd correcte levering en prijskwaliteit uitstekend

altijd correcte levering en prijskwaliteit uitstekend

Betrouwbaar en betaalbaar

Veel keuze, goede prijs/kwaliteit, snelle en correcte klantenservice, ik bestel hier al jaren, kortom De Notenshop is top.

Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs

De noten zijn lekker knapperig en super vers. Een veel betere kwaliteit dan de doorsnee supermarkt nootjes. Eén keertje heb ik en powermix geprobeerd, maar door de samenstelling vond ik de (pistache)noten daarin een beetje sloffig, en dus niet zo lekker. Vandaar een 9 en geen 10. Alle overige noten zijn namelijk erg lekker en ik bestel dan ook bij voorkeur zakken van 1 kilo / 900 gram. 100% aanbevelenswaardig!

Snelle en correcte leveringen

Mijn ervaring is zeer goed zowel de levering als de kwaliteit vind ik oke

Gelolied

Bestellen zeer eenvoudig. Dus prettig!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen