Ruime keuze en keurige, snelle levering

De Notenshop heeft een ruime keuze tegen redelijke prijzen. De artikelen worden , zeer , goed verpakt en keurig op tijd geleverd

goede artikelen, service, verpakking

Heb nog nooit problemen ondervonden met bezorging en kwaliteit.

zeer goed

De noten worden gekenmerkt door een volle, rijke smaak die direct opvalt bij het proeven. Het pure, natuurlijke aroma komt uitstekend tot zijn recht en biedt een aangename ervaring zonder overheersende bijsmaken. Naast de uitgesproken smaak valt op dat er geen chemische nasmaak aanwezig is. Dit draagt bij aan de zuiverheid en kwaliteit van het product, waardoor de noten geschikt zijn voor wie waarde hecht aan een authentieke smaaksensatie.

Heerlijke biologische kwaliteit!

Kan hier erg kort zijn; goede kwaliteit, zeer goed van smaak, goede hersluitbare verpakking en eerlijke prijs. Echt een aanrader dus.

Kwaliteitsproducten tegen een redelijke prijs. Heel erg netjes verpakt, dat geldt ook voor de verpakking bij verzending

Altijd goed en snel

Heb al jaren goede ervaringen

Geweldige, smakelijke produkten!

Wat ik ook bestel bij de webshop, de kwaliteit is steeds prima.

Heerlijke producten en altijd goede service!

De producten zijn heerlijk en gezond. En altijd een goede prijs en goede service. Aanrader!

Snel en mooi verpakt

Zoals ieder keer was mijn bestelling geleverd op de vooraf genoemde datum. Netjes verpakt en koolhydraat arme muesli van goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Wat ben ik blij dat ik jullie ontdekt heb!

Mijn favoriete notenwinkel ging een poos geleden weg uit de buurt en toevallig had ik een keer een doos van jullie in de hal zien staan, voor een buurvrouw. Sindsdien bestel ik altijd alle noten bij jullie, allerlei mixen en allemaal even lekker en vers. Top!

makkelijk bestellen

mooie website daardoor makkelijk bestellen

Goed spul!

Juiste levertijd, goed verpakte levering, en goed product.

Duidelijke overzichtelijke website

Makkelijk te bestellen doordat er duidelijke foto's bijstaan.

Elke levering goed

De producten zijn van goede kwaliteit zitten in degelijke verpakking.

prima service en goede waar

bestellen is simpel. de noten etc. zijn erg oed. redelijk snelle levering, maar dat is geen probleem

Prima biologische noten!

Niet goedkoop, maar biologisch…..

goed product redelijke prijs snel geleverd

ik bestel hier altijd mijn superfood voor een gezond onbijt.

Goede kwaliteit erg lekker

Goede kwaliteit.

Snelle, goede service. Heerlijke verse noten. Top

Ruime keus en prima prijs

Al jaren bestel ik mijn noten en sommige andere producten en het is altijd helemaal in orde! Aanrader!

fijnste en voordeligste plek voor noten en toebehoren

ik bestel mijn meeste noten en bakproducten altijd bij de notenshop omdat ik dan goede voordelige producten krijg en altijd goed vers. het spaarsysteem is ook leuk voor nuttige extras

Goed product zoals omschreven en snelle levering

altijd goed

Ik bestel al sinds jaren regelmatig bij De Notenshop en was altijd tevreden. Goede kwaliteit voor een goede prijs, en vooral veel keuze.

Uitstekende producten een aanrader!

In de webshop mijn producten besteld, snel geleverd. Zeer goede kwaliteit van de producten en zo schoon en netjes verpakt!

Goed en goedkoop

Snel geleverd, niet duur en goede biologische spullen. Top!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen