Bijzondere producten

Goede kwaliteit en bijzondere smaken en producten die je nergens anders kan krijgen. Bestelling laat soms wat op zich wachten maar het is het altijd waard. Met zorg verpakt. Een feest om uit te pakken, te proeven en vervolgens blijf je terug komen en weer te bestellen.

Verse producten!

Noten zijn lekker vers, mooie kwaliteit

Heerlijke bio noten snelle bezorging

Heerlijke bio noten smaakt altijd goed en snelle bezorging

Goede verpakking en goede noten

De macadamiamix vind ik erg lekker. Ik ben blij dat er geen pindas doorheen zitten daar hounik niet zo van. De noten zijn lekker en je kan er weer een tijdje mee vooruit. Goede service alles is prima gegaan. De andere noten eet mijn man op die we besteld hebben. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de gezonde noten

Parananoten en walnoten

Waren heel lekker en

Zoals hoort

Zoals het hoort te zijn. Tussen klant en bedrijf relatie. Snelle en geweldige levering. Ja hoor tevreden.

Vlotte levering en prima kwaliteit.

De website is duidelijk en overzichtelijk. De levering is vlot en de producten zijn van uitstekende kwaliteit, vaak beter dan wat in de supermarkten te koop is.

Over het algemeen zijn de producten prima

Bestel hier al wat jaartjes en meestal prima spullen, iedere keer als ik bestel is er altijd wel iets niet op voorraad. Ook bestel ik alleen bioproducten die altijd duurder zijn maar helaas nooit in de aanbieding wat echt jammer is.

Heerlijk verse noten ,goed verpakt en uitstekende service.

Een aanrader!

heerlijke producten, niet te zoete chocolade van zeer goede kwaliteit. Levering altijd top.

goed assortiment van goede kwaliteit en tijdig geleverd

Er is voldoende keuze aan lekkere en meer gezonde opties. Altijd een traktatie om bij de Notenshop online te winkelen.

Altijd weer heerlijk verse voordelige spullen, snel thuisbezorgd

Ik bestel al een aantal jaren bij De Notenshop, altijd tot volle tevredenheid. Inmiddels haal ik noten, pitten, zaden, gevriesdroogd fruit en meelwaren alleen nog bij De Notenshop omdat de ontvangen spullen altijd vers zijn, de prijzen heel vriendelijk, en ik nooit problemen gehad heb in het bestelproces. Vrienden en familie verwijs ik ook naar De Notenshop. Een ware aanrader!

Mooi verpakt

Snel bezorgd en netjes verpakt

Notenschop uitstekend gemakkelijk aan huis

De producten zijn lekker en niet te duur eet veel avermout... De prijs valt zeer goed mee en kan alles bekijken vanuit mijn zetel ...

uitstekende prijs prestatie

Goede kwaliteits chocolade en een ruim assortment bak producten

Goede noten en fijne levering

Ik bestel altijd mijn noten maar ook verschillende soorten meel, borrelnootjes en andere bakproducten via de notenshop. Kwaliteit is goed en de prijs is vaak voordelig.

Snel bezorgd, en heeft alles wat ik wil. Dankjewel

Super goed bedrijf

Super goed spul

Alles prima in orde

Online bestelling gedaan, werd vlot afgehandeld en opgestuurd.

goede producten

Goede producten meestal snel geleverd. Alles goed verpakt en LEKKER

Overzichtelijk en goede producten

Fijn en makkelijk winkelen, goede producten. Helaas niet alle producten in 5kg emmers te krijgen.

altijd goede kwaliteit

sinds enkele jaren bestel ik hier mijn noten. kwaliteit is altijd goed. Prijs is ook goed, vergelijk vaak nog met andere aanbieders maar ben dan altijd weer goedkoper uit bij Notenshop

Duidelijke pagina, makkelijk bestellen, heerlijke producten

Wat een fijne overzichtelijke site. Noten kwamen keurig verpakt binnen en zijn heerlijk!

Goede kwaliteit producten, fatsoenlijke prijs

Goede kwaliteit producten, fatsoenlijke prijs

Netjes verpakt, fijne producten, snelle levering.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen