Ik ben zeer tevreden over de Notenshop

Snelle levering en lekkere verse noten.

Goede producten, makkelijk te bestellen en goede levering

De Notenshop heeft een uitgebreid assortiment van goede producten. Makkelijk te bestellen, leuke voordeelacties en het wordt netjes en snel geleverd.

product van goede kwaliteit

Super goede zaak.

Bestellingen worden in goede staat op tijd geleverd.

Goeie kwaliteit, goeie prijs, soms wat vluchtig

De titel moet kort blijven, dus ik verklaar wat ik bedoel met 'vluchtig'. Ik bedoel daarmee dat producten snel komen en gaan. Je kan al een tijdje een bepaald product aan het bestellen zijn en dan opeens hebben ze het niet meer en moet je een alternatief zoeken, wat soms wel en soms niet mogelijk is, maar toch weer een aanpassing vraagt. Ook is hun stock soms wat laag. Daarmee heb ik het enige nadeel gezegd, want voor de rest is De Notenshop echt wel een top winkel. Prima kwaliteit met meestal een prima prijs.

Goede producten

Goede producten, groot assortiment en snelle verzending

Goede en verse producten voor een prima prijs!

De producten die ik altijd bestel worden met zorg ingepakt en verstuurd. Goede kwaliteit en niet duur.

Nice

Top! Ook stuk goedkoper dan bij de supermarkt.

Erg mooie makkelijke verpakking en ontzettend lekkere noten en dadels.

Gewoon perfect!

Gebruiksvriendelijke website, goed bestelproces, prima prijs en belangrijke, het is nog lekker en van goede kwaliteit ook! Ga zo door.

Heerlijk

Lekker deze noten

Jammer dat niet via Bpost gewerkt wordt

Leuk site met boordevol noten en veel meer om te bakken of snacken. Goed service snel aflevering. Ik ben zeer blij dat ik heb het ontdekt.

Altijd vers en op tijd

alle producten zijn altijd heerlijk, goede verzending en verpakking

lekker allemal

Goede produkten en hel lekker

Goede snelle levering

De levering werd snel en goed bezorgd. De stazakken waarin de producten zijn geleverd zijn stevig.

Maakt zich waar.

Alles wat ik besteld heb nu en in het verleden is op hoog niveau.

Fijne webwinkel en goede kwaliteit!

Fijne webwinkel en goede kwaliteit. Goed verpakt wordt het naar je verzonden.

Super lekker en vers

Ik ben blij dat ik ooit jullie e,mail bericht Kreeg van mijn schoonzus, ik vind jullie noten erg lekker en een goede prijs, Bij ons in heerhugowaard zit ook een Notenwinkel maar daar vind ik ze Heel erg duur, ik heb jullie al bij andere Vrienden aanbevolen, ik be blij met Jullie,

Zeer pozitif

İk ben zeer tevreden tot nu toe

Producten van hoge kwaliteit en een snelle levering.

Ongekend fantastische producten en snelle levering, kan niet beter

Tevreden klant

Vlotte levering, duidelijke website, goede communicatie.

Prima kwaliteit en snelle levering

Heerlijke producten waar je niet vanaf kan blijven

Hele goede webwinkel. Netjes verpakt. Hele goede producten.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen