zeer goed

Snelle levering en noten zijn zeer goed fan kwaliteit en smaak.

Goed prijs/kwaliteitverhouding

Ik vind de Notenshop een fijne webshop. Uitgebreid assortiment, goede kwaliteit en klantvriendelijk in gebruik.

Goede kwaliteit en snelle levering

De bestelde producten zijn van zeer goede kwaliteit en waren snel binnen.

Uitstekend bedrijf en snelle levering.

De bestelling is snel geplaatst en de produkten zijn vers. Kortom prima!!

Snelle levering . Verse noten enz.

Keurig netjes gedaan

Nette winkel, doet wat het belooft: snelle service en kwaliteit in de producten

Fijne zuivere producten

Prettige sfeer rondom communicatie, aanbod en producten. Regelmatig kom ik hier terug. Nu voor gevriesdroogde vruchten. Zorgvuldig verpakt, smaak, kleur, consistentie van hoge kwaliteit. Vlotte levering na bestellen. Heel tevreden!

Heerlijk en betrouwbaar

Stellen me nooit teleur..

Top !

Er was wat voor gevallen met de bezorging. En jullie hebben dat fantastisch opgelost ! Echt top !!

Echt verseproducten en degelijk verpakt

Goede kwaliteit van de producten. Degelijke verpakkingen, goed hersluitbaar. Ook erg fijn dat je voor DHL kunt kiezen als bezorger.

Goede kwaliteit en vlot geleverd!

Correcte producten

Ik ben fan van de notenshop en bestel bijna maandelijks. Goede lekkere producten, goede stevige verpakkingen en heel correcte snelle levering!

Top kwaliteit en versheid van de Noten

Heerlijke producten

Genoeg keuze!

De Notenshop heeft alles wat ik lekker vind en zoveel meer!

Beste assortiment

Ben al tevreden klant sinds 2020, en met de komst van kinderen ben ik alleen meer en vaker gaan bestellen bij de notenshop. Vooral de bio haverproducten en grote keuze aan zaden/noten/pitten en notenpasta’s zijn top, en voor een goede prijs. En het assortiment wordt vaak uitgebreid met lekkere dingen voor de borrel en zoetigheden. Heb de notenshop bij veel familie en vrienden aanbevolen die nu ook vaste klant zijn

Heerlijke producten

Al meerdere keren noten / pinda’s besteld. De kwaliteit is hoog en de bestelling verloopt soepel. Door in je account favorieten aan te geven kun je snel een nieuwe bestelling plaatsen van producten die regelmatig gebruikt. Prijs kwaliteit is top!

Top!!

Heerlijke, eerlijke producten. Snel geleverd. Wij kunnen niet zonder.

Super goed en altijd vers. Snelle levering!

Super goed en altijd vers. Snelle levering.

Betrouwbare degelijkheid

We bestellen al jaren jullie heerlijke producten. Met de grotere verpakkingen blijft goede kwaliteit toch betaalbaar.

Overzichtelijk

Overzichtelijke en duidelijke website

Fantastisch!

Bestellingen en bezorging perfect. Noten super lekker en wil niet anders meer. Kan het iedereen aanraden.

TOP

Ik zou het kopen als ik jou was, 1000 keer super lekker + gezond

Heerlijke producten en super klantenservice!

Super tevreden!

Superlekker

Heerlijk verse en knapperige noten en lekkere zuidvruchten

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen