De Notenshop is een fijne webshop met een heel uitgebreid assortiment. De levering duurt een paar dagen maar is tot nu toe altijd compleet geweest en geen problemen mee gehad. Wij eten geen andere pindakaas meer dan die van de Notenshop en langzaam aan worden steeds meer producten favoriet!

Ik eet al jarenlang mecania notenmix van de notenshop. Erg lekker

Goede service.

Snel, betaalbaar en altijd vers.

Ik koop alle producten die de Notenshop verkoopt en bestel vaak voor vrienden dia dan ook zelf gaan bestellen.

Netjes verpakt en snel bezorgd.

Aanbevelingswaardig

Ik bestel regelmatig diverse noten en andere Artikelen . Kom steeds vaker terug omdat de prijs kwaliteit klopt.

Klantvriendelijk en snelle levering

De website is overzichtelijk, alles is gemakkelijk te vinden. Het bestelproces is duidelijk en correct, en de verzending was sneller dan door hun aangegeven. Top!

Heel goede noten voor een prima prijs

Altijd snel geleverd, en kraak-verse noten!

Dry fruits and chocolates

i ordered few nuts and dry fruits !! All delivered in a good quality !! thanks for De Notenshop ..

Hartstikke goede webshop.

Heel betrouwbaar, groot aanbod, snelle levering, scherp geprijsd, keurig verpakt, kortom: uitstekende webwinkel. Bestel er al jaren.

Heerlijke noten

Neem de moeite om je noten te bestellen bij de Notenshop. Dat is veel lekkerder dan een zakje toevoegen aan je boodschappen in de supermarkt!

uitstekende producten en een snelle en correcte levering

uitstekende producten en een snelle levering. aanbevelingswaardig

Tip top in orde en snelle levering.

Goed verpakt, snelle levering en de nootjes zijn vers en heerlijk gebrand. Niet teveel zout. Gedroogd fruit is ook heerlijk, zeker als tussendoor snack.

Geweldige betrouwbare shop

Verse producten. Goede prijs en kwaliteit

Top producten

Top producten, altijd heel vers en heel verzorgd aan een correcte prijs ! Een aanrader

Noten van super kwaliteit !

Noten van de markt zijn ook meestal wel goed , maar die van de noten shop zijn van super kwaliteit, had ze ook voor mijn dochter gekocht om mee te nemen voor de vakantie maar appte dat ze thuis al op waren zo lekker waren ze !

Heerlijke noten

Snelle service!!!

Goede kwaliteit

Tot op heden zeer tevreden. Goede kwaliteit, goed verpakt en goede communicatie. Daarnaast is het erg prettig om te kunnen kiezen tussen DHL en PostNL. Want de klant kan dan kiezen met welke vervoerder hij of zij de beste ervaringen heeft

Heerlijke knapperige noten

Goede kwaliteit en veel keuze

Uitstekende service en kwaliteit van de producten

Snelle goede verzending en topproducten

Fijne levering en fijne producten

Noten zijn lekker krokant en niet te vettig en vers

Super goed

Snelle levering, lekkere en goede produkten

Geweldige kennismaking

Uit nieuwsgierigheid een eerste bestelling geplaatst en blij verrast met de kwaliteit van de producten. Wij zijn nu vaste klant

Noten lekker en op tijd

Altijd vers, makkelijk besteld

Tot nu toe heb ik alleen goede ervaringen gemaakt met de Notenshop. De bestellingen worden altijd direct en compleet geleverd. Het assortiment aan verse noten, zaden en gedroogd vruchten is geweldig en de kwaliteit vrijwel altijd uitstekend en nooit teleurstellend. Bij alle producten is de herkomst duidelijk aangegeven. De prijs-kwaliteits-verhouding is altijd prima en het assortiment is stabiel. Kortom: zeer tevreden!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen