Altijd vers, makkelijk besteld

Tot nu toe heb ik alleen goede ervaringen gemaakt met de Notenshop. De bestellingen worden altijd direct en compleet geleverd. Het assortiment aan verse noten, zaden en gedroogd vruchten is geweldig en de kwaliteit vrijwel altijd uitstekend en nooit teleurstellend. Bij alle producten is de herkomst duidelijk aangegeven. De prijs-kwaliteits-verhouding is altijd prima en het assortiment is stabiel. Kortom: zeer tevreden!

Snel geleverd en van hoge kwaliteit

Verschillende noten, zaden en meel besteld. Goede prijskwaliteit verhouden. Alles goed verpakt. Snel ontvangen.

Geweldige noten!

Mijn ontbijt is een feestje geworden met de geroosterde gekarameliseerde zonnebloempitten!

groot aanbod met heerlijke noten !

wij hebben al diverse nootjes besteld erg goed van smaak. En chocola en notenpasta. Goede kwaliteit. de meeste noten worden geleverd in een pot. Dat is makkelijk bewaren.

Top prijs kwaliteit voor producten

Bestel al jaren bij de notenshop altijd netjes verpakt en je kunt voor gratis producten sparen ook heel leuk

Supersnel geleverd noten zijn erg lekker vers

Goede ervaring

Matig

Ik bestel voor 65 euro noten en betaal deze Na een uur kijk ik weer op de website en nu is alles met 20 % korting DAT IS GEEN PRETTIGE ERVARING Des al niet te min zijn de noten van prima kwaliteit

goede producten en goede levering

De producten zijn zoals staat op de site, is goed verpakt en goed geleverd. Ik mis alleen informatie over fairtrade. Dit zou ik nog wel graag willen

Echte kwaliteit van geleverde producten en ondersteuning

Bestelling altijd op tijd en is er iets verkeerd gegaan dan direct de juiste ondersteuning geven dat samen met de levering van de altijd verse producten doet maakt jullie een top bedrijf!!!!

Heerlijke versgebrande noten.

Snelle levering. Degelijke verpakking.

Goede prijs, super producten

Deze keer cashewnoten en pecan noten besteld met 1kg kokosolie. Heerlijke hele noten, niet zoals in de supermarkt allemaal stukjes en kleine nootjes.

Altijd weer prima...

Aanrader voor noten superfoods enz.

Snelle levering. Goede producten voor een redelijke prijs.

Prima noten

Vers en snel geleverd

Tevreden

Ik ben wederom tevreden met mijn producten

Kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik bestel al meerdere jaren bij de Notenshop. Er wordt altijd snel geleverd goed verpakt en zelfs nu ik veel in Duitsland ben,wordt evengoed snel en correct geleverd Ik heb hierdoor geen aanleiding om naar een andere " notenshop" te gaan zoeken!! Ik ben dus een blijver

Altijd tevreden met een groot aanbod!

Groot assortiment en de kwaliteit is altijd top! Prijs/ kwaliteit verhouding ook helemaal goed!

Heerlijke noten

Snelle service en goede lekkere noten

Lekker

Lekkere producten

Snel in huis en heel lekker. Ook de chocolade:)

Geweldig bedrijf

Heerlijke producten en snelle verzending Ga zo door!!!

Snelle levering en prima producten

De Notenshop biedt een snelle levering, voldoende keuze in producten en hoeveelheden en tegen een prima prijs met mooie aanbiedingen. Tevreden klant.

Heerlijke producten.

Al een paar keer bij de notenshop producten besteld, goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Ik heb al diverse artikelen besteld en gebruikt, noten en chocolade, en alles wat ik op tafel zet wordt met smaak opgegeten. Het is eenvoudig om het een en ander te bestellen en binnen 3 dagen komt de postbode alles brengen. Verder zijn de prijzen van deze heerlijke artikelen zeer sympathiek.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen