Snelle service en goede kwaliteit

De producten zijn van goede kwaliteit en de bestellingen worden snel verstuurd

Uitstekend!

Alles verloopt prima. Houden zo!

Geweldig!

Ben zeer tevreden over de notenshop! Omdat, ik de vorige keer een bestelling heb gedaan, had cashewnoten besteld en die waren heel lekker, en heb ervan genoten! Had de cashewnoten op tijd en goed stevig verpakt! Helemaal goed!

Goede en heel lekkere producten!

En de prijs kwaliteit verhouding is ook prima voor wat je krijgt! Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Prima gebranden noten. Bestellen hier regelmatig. Dus twijfel u nog niet doen. Gewoon Bestellen.

Een zeer goede online winkel

Prima producten met een uitgebreide keuze en een goede service!

Uitstekende kwaliteit

Mocht er toch nog iets mankeren, ( wat in vijf jaar nog niet is voorgekomen ) dan is dit direct opgelost. Klasse !

Super bestelling en bezorging

Duidelijke webshop en snelle mits op voorraad bezorging . Goede kwaliteit noten .

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Veel aanbod in mooie, biologische producten.

Ik bestel al jaren bij De Notenshop. Ze bieden veel biologische producten aan met zeer goede kwaliteit én met een goede prijs. De service is altijd top. Er gaat zelden iets mis en als er iets niet klopt, wordt dit snel en vriendelijk opgelost.

Goede producten en snelle levering

Heerlijk

Knapperige noten .iedere dag klein handje noten maar lastig want na handje noten wil ik meer zo lekker. Goed verpakt ook en snelle verzending

Heerlijke Noten

Het zegt al genoeg dat ik altijd weer mijn noten bij "De Notenshop" bestel, mede dank zij de enorme goede kwaliteit van de Noten! Volgende bestelling wordt natuurlijk weer bij "De Notenshop"

Helemaal toppie

Al jaren vaste klant!

Elke twee maanden maak ik mijn maandje compleet met een bestelling bij De Notenshop. Altijd topkwaliteit noten, snacks en chocolade. De prijs is ook nog eens beter dan in de winkels. Vers en heerlijk. Echt een aanrader!

Niet te evenaren

Kopen al jaren bij De Notenshop en hebben steeds kunnen genieten van een perfecte service , zelfs nu we in Spanje wonen is onze bestelling binnen de week ter plaatse . Wij blijven doorgaan met De Notenshop .

Beste Noten winkel oit!!

Het was niet de eerste bestelling en zeker niet de laatste!! Perfect!

Snel en goed!

Snelle levering! Geen enkel probleem ervaren!

lekkere nootjes en snel geleverd

Super goede producten.

Wat ik ook bestel,het is super lekker!

Heerlijke noten, goed verpakt en prima service

Bestelling was optijd

goede producten, correct geleverd

goede producten, correct geleverd

Heerlijk vers

Al jarenlang een vaste klant, en dat is niet voor niets

Top producten/noten

Altijd een snelle levering van heerlijke en altijd verse noten.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen