Altijd tevreden

Al jaren met plezier klant bij de notenshop. Alles is altijd naar wens dus ik heb geen op- of aanmerkingen.

Top producten

Heerlijke producten en makkelijk te bestellen

Prima kwaliteit

Heerlijke producten voor een eerlijke prijs

Redelijk goed

Redelijk goed, ik vind de noten best wel prijzig daarom bestel ik het niet zo vaak en om gratis verzending te krijgen vind ik het bedrag dat je aan die bestelling moet doen best wel hoog bedrag.

Producten van goede kwaliteit

Bestelling op tijd geleverd. Producten van goede kwaliteit. Verpakking van de producten zijn stevig.

Cijfer 10 geef ik!

Heb goede ervaring met de NotenShop, heb al een aantal keer de Cashewnoten besteld en die waren Heerlijk! Met vriendelijke groet, Robert de Raden.

Goede kwaliteit en service

Al honderden kilo’s noten en zaden afgenomen. Zeer tevreden

Prima producten

Duidelijke communicatie

veel keuze in assortiment

Ik bestel regelmatig lekkere noten en muesli. Wel jammer dat het puntenvoordeel systeem is vervangen door een puntensysteem waar je een artikel kan kopen. Ik vond het andere leuker want dan betaalde ik minder met de punten.

Happy

Tevreden als altijd.

Veel goede producten.

Bestellen is heel makkelijk. Producten zijn goed en normaal geprijsd. Ook vlotte levering. Mij hoor je niet klagen. Top bedrijf.

geweldig

producten zijn heel vers! daarom ook heel lang houdbaar waar het bij ons niet de kans voor krijgt. zorgvuldig verpakt in een woord heerlijk!!!

matig

We hebben een klacht in gediend, maar geen enkele reactie. jammer

Heerlijke noten voor een goede prijs

Heerlijke noten voor een goede prijs Alles zit goed verpakt.

Er zijn heel goed , super

ik vind een heel goed winkel en goed kwaliteit en lekker

Top Producten

Ik bestel bijna altijd de koolhydraat arme Granola en de Cashewnoten en deze zijn altijd Erg lekker. En snel bezorgd

Onwijs lekkere noten

Pecannnoten nooit eerder zo lekker vers gegeten

Superbedrijf,SuperKwaliteit,SuperSnel Leveren !

Altijd zijn de noten Vers en Voordelig! Ook enorme Keuze ui andere Lekkernijen!SuperVertrouwd kopen!

Heerlijke dingen

Heerlijke noten en chocolade.

Kwaliteit heel goed

De plastic emmers waar het in geleverd word zijn opzich heel fijn alleen de deksel brakelt af na verloop van tijd waardoor er stukjes plastic in de cocoapoeder komen.

Goede lekkere producten !

Nu 2 keer besteld bij de Notenshop. Heb wel wat moeten bestellen voordat ik aan de gratis verzendkosten kwam, maar ik ben wel erg blij met wat ik binnen gekregen heb! De noten zijn heerlijk en de bananenbrood en glutenvrij brood zijn ook super!! Ik raad het aan en ga in de toekomst vast nog vaker hier bestellen.

Mooie en lekkere producten tegen een schappelijke prijs. Ik ben tevreden.

Vers en zo lekker

Ik bestel al een tijd bij de notenshop en als het zo blijft zal ik dat nog heel lang doen.

Alles prima

Het bestelde wordt vrij snel geleverd en is altijd goed verpakt. De hersluitbare zakken zijn erg handig. De producten vallen nooit tegen en de prijzen zijn fair. Regelmatig mooie aanbiedingen waardoor je ook eens iets anders kunt proberen.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen