Alles prima

Het bestelde wordt vrij snel geleverd en is altijd goed verpakt. De hersluitbare zakken zijn erg handig. De producten vallen nooit tegen en de prijzen zijn fair. Regelmatig mooie aanbiedingen waardoor je ook eens iets anders kunt proberen.

Super vers !!

Vlotte levering, heerlijk vers, echt kwaliteit Bijzonder tevreden, ho mooi kan het zijn, lekker is ook nog eens gezond

Lekkere smaken

De eiwit poeder vanille milkshake, aardbei milkshake en ijskoffie smaken goed. Fijn dat er een maatschepje bij zit. Bij het scheppen gaat er wel poeder verloren doordat je met het korte schepje diep de zak in moet, wellicht dat een iets langer schepje hierbij handig is.

Ik heb nu twee keer een bestelling ontvangen en alles werd goed geregeld.

Zekervoor herhaling vatbaar!

Goede kwaliteit snel geleverd

Goede kwaliteit snel geleverd

Uitstekende service met super snelle levering.

Uitstekende service met super snelle levering.

Zeer prettig bedrijf om bij te bestellen

Goede producten in mooie stevige zakken, goede communicatie, levering volgens afspraak!

Prima bedrijf om zaken mee te doen.

Bestellen, betalen en binnen een aantal dagen in huis. Geen problemen.

Goede kwaliteit

Altijd goede kwaliteit

Ik ben al jaren klant bij de Notenshop en ben ook al jaren tevreden. Voor mijn macarons gebruik ik het extra fijne amandelmeel en dat gaat altijd goed. Ook andere producten zoals cacao en kaneel zijn goed en alle noten en gedroogde zuidvruchten ook.

Goede, lekkere producten en snelle levering.

In de chocolade hazelnoten gemengd zitten div steenharde kern in. i.p.v. de verwachte hazelnoot.

Zal die dan ook zeker daar niet meer bestellen . De Macadamia noten en de overige noten die ik daar heb besteld zijn goed ook al div keren besteld door de jaren heen. Maar er zijn meer noten leveranciers.

Prima bedrijf, uitgebreid assortiment

Getipt door een bekende en vervolgens een eerste bestelling geplaatst. De bestelde noten werden snel bezorgd. De gemengde noten en hazelnoten waren prima. De pistachenoten echter waren zacht en ook na ze nogmaals in de oven gedaan te hebben werden ze niet knapperig en smaakvol zoals ik ze gewend ben. Met uitzondering van de pistachenoten ga ik weer een nieuwe bestelling plaatsen,

Zeer goed verpakt en lekker

Overzichtelijke site

Wat een mooi en groot assortiment. Een feestje om te bestellen.

Heerlijke verse noten en meer

Bestel regelmatig altijd veel keuze bulkvoordeel,vers en smakelijk.

Heerlijke noten, levering duurt wat lang.

Heerlijke noten. Goede service, goed verpakt, maar het duurt lang voordat je je bestelling binnen krijgt, houd daar rekening mee. Deels omdat het even duurt voordat de bestelling wordt aangeboden en deels omdat de levering opzichzelf ook minstens 2 dagen duurt.

Ruime keuze heerlijke producten.

Ik heb 2 zakken met verschillende mengsel noten besteld en 1 muesli granulaat. Zien er heerlijk uit en zo zullen ze zeker ook smaken.

Heerlijk

De noten zijn heerlijk vers.

Heerlijke noten en zaden snelle levering

Neem altijd wat emmertjes noten mee op vakantie blijven heerlijk vers. Een aanbeveling waard

Product as good as described

Good service and quality

goede en lekkere producten

nou de noten die ik bij de ah aldi etc etc tekoop zijn minder lekker dan de noten van de notenshop en alle andere producten zijn ook erg lekker dus ik raad de notenshop aan

perfecte service

Product voldeed niet aan mijn verwachtingen. Na mailtje hierover, prima oplossing geboden. Snel en meedenkend.

prima producten geleverd

onze eerste keer dat wij bij de notenshop hebben besteld. Wij zijn uiterst tevreden over de kwaliteit.

Goede service, duidelijke richtlijnen voor snelheid bezorging

Een bestelling wordt ongeveer na 48 uur klaargemaakt en bezorgd, dit is tot nu toe mijn ervaring. Dat is fijn, je weet waar je op kunt rekenen. Bij vragen via de telefoon tot nu toe goed geholpen en duidelijke antwoorden ontvangen, kortom, uitstekende webwinkel. Goede prijs-kwaliteitverhouding van (biologische) producten.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen