Goede service, duidelijke richtlijnen voor snelheid bezorging

Een bestelling wordt ongeveer na 48 uur klaargemaakt en bezorgd, dit is tot nu toe mijn ervaring. Dat is fijn, je weet waar je op kunt rekenen. Bij vragen via de telefoon tot nu toe goed geholpen en duidelijke antwoorden ontvangen, kortom, uitstekende webwinkel. Goede prijs-kwaliteitverhouding van (biologische) producten.

Altijd vers en zo snel mogelijk in huis

Echt een super shop! De noten en andere spullen zijn altijd vers, ze leveren zo snel mogelijk en het is altijd een feestje als het is aangekomen.

Geweldige noten en chocolade

Altijd vers en lekker.

Goed en gezond

Netjes verpakt, geen toevoegingen, en value for money.

Alles super

Snelle levering, topkwaliteit, wij zijn zeer tevreden

Heerlijke noten

De producten van de notenshop smaken goed voor een mooie prijs. Een keer in de zoveel maanden kopen we hier onze noten, in een wat grotere bestelling.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding - meerdere leveringen naar tevredenheid

- Uitstekende prijs kwaliteit verhouding - Ruim assortiment - Inmiddels meerdere leveringen volledig na wens geleverd - Wat kan er beter? Niet voor alle producten biedt de Notenshop mijns inziens de beste prijs-kwaliteit verhouding, waardoor ik meer van hetzelfde moet bestellen om aan het minimale orderbedrag van €35 te komen. Het zal voor mij van toegevoegde waarde zijn indien andere producten, zoals havermout en bepaalde noten, scherper geprijsd zouden zijn zodat ik deze ook bij de Notenshop kan mee bestellen.

Ik eet elke dag noten als ontbijt

Notenshop combineert uitstekende service met een ruime keuze aan kwaliteitsproducten.

Mijn ervaring met Notenshop omschrijf ik als verassen soepel en aangenaam. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor ik snel vond wat ik zocht. Bij de Notenshop vind je een breed en gezond assortiment. Je kunt hierbij denken aan verse noten, pitten en zaden, gedroogd fruit, superfoods, granen en muesli. Heel divers en gezond dus! Ik raad deze site iedereen aan.

Snelle levering, duidelijke communicatie en heerlijke chocolade!

Snelle levering, duidelijke communicatie en heerlijke chocolade! Aanrader!

Een super noot om te kraken en van te blijven smullen

Correct - veel keuze - kwaliteit

Het is jammer dat de noten niet altijd vers smaken

Minder vers

Snelle levering en goede producten

Fijn dat ze zoveel biologische producten hebben. Heb al de moerbeien, rozijnen, gele rozijnen, pompoenpitten, zonnebloempitten, geroosterde sesamzaad, maanzaad etc gekocht. Allemaal goed kwaliteit

Alles prima geregeld.

uitstekend

Helaas wordt alles overal duurder maar kwaliteit van de noten blijft t zelfde. en Dat is t belangrijkste!

Prima als altijd

Super shop

Goede Service en kwaliteit

geweldig!

Altijd een geweldige service en heerlijke producten.

Super lekker

Blijft lekker vers.

Goede kwaliteit, ruim assortiment

Goede kwaliteit, ruim assortiment

TOP

Heerlijke produkten

Snelle levering en prima product

Snelle levering en prima product van hoge kwaliteit

Kwaliteit/ levertijd

Ik ben uiterst tevreden over de producten van de notenshop. Ik vind de levertijd echter te lang. Je zou mogen verwachten voor vier uur besteld of van mij part 12 uur ‘s middags de volgende dag geleverd. Maar ik moet er altijd dagen op wachten. Dat is voor mij een min punt

Lekkere noten

Heerlijke noten en vlot geleverd

Fijne producten met een snelle levering!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen