Zeer te vrede!

Snelle levering. Verse producten. Gemakkelijke site!

Top kwaliteit

Alle producten die ik tot nu besteld heb zijn van topkwaliteit

Perfecte levering

Het is een zeer gemakkelijke bestelsite, veel keus, gezonde producten. Mijn bestelling, gemengde noten, is van perfecte kwaliteit en tegen een goede prijs. De levering was zoals verwacht ook netje verpakt.

Goede producten en levering

Vlugge levering en goede kwaliteit. Heel prijselijk.

Snelle service!

Pakket was snel verzonden en producten goed.

Goede kwaliteit en snelle verzending

De prijs/kwaliteit is zeer goed en de bestelling wordt stevig verpakt en snel geleverd.

Al járen blije klant!

We kunnen de Notenshop alleen maar aanbevelen. En dat doen we ook zeker onder onze familie en vrienden. Wat we ook bestellen: het is heerlijk, vers en wordt altijd prima en op tijd bezorgd.

Belachelijke service.

Ik bestel mijn producten op donderdag avond zoals ik wel vaker doe. En check vrijdagmiddag de status van mijn bestelling tot mijn verbazing zie ik dat er een actie is van 20% korting. Dus ik wilde mijn order annuleren en hem opnieuw plaatsen met de korting. Immers het pakket was nog niet verzonden. Maar de notenshop is slim want na 1600 en in het weekend zijn ze geheel niet bereikbaar. Dus ik kon mijn order niet annuleren. Ondanks dat werd de order dus wel op zaterdag verzonden?!? En ja hoor maandag een mail ja sorry de actie is helaas voorbij ja dat snap ikzelf ook wel! Dus ik bellen kunnen jullie nog wat voor mij doen iets uit coulance? Want als ik eerder had geweten van de actie dan had ik gewacht met bestellen. Bij de supermarkt krijg ik immers ook de folder een week van tevoren zodat ik weet wat ik volgende week in de aanbieding kan kopen? Ooo nee was absoluut niet mogelijk oftewel helaas pindakaas. Ik zeg dus blijf ver weg van deze winkel klant vriendelijkheid is hier helaas ver te zoeken.

Heerlijke noten voor goede prijs

Bestellen bij de Notenshop is zeer eenvoudig. De levering is snel. De kwaliteit van de noten is goed. Wij maken er granola van voor ontbijt. De noten blijven goed houdbaar in de zakken ook na opening. En de prijzen zijn goed. Zeer tevreden.

Goede produkten en veel keus

Veel keus, snelle service en goede producten. Ik vind hier vrijwel alles om mijn granola te maken.

Heerlijke noten , goed verpakt.

Mooi assortiment Heldere website. Heerlijke producten , zoals keto granola en super knapperige macadamia noten. Vers gebrand , dat proef je. Bedankt weer en tot de volgende keer

Kwaliteit

Zeer goede kwaliteit tegen prima prijs

Mijn bestelling snel en goed verpakt ontvangen

Mijn bestelling was netjes verpakt.

Goede producten!

Altijd goede kwaliteit en snelle levering

Altijd goede kwaliteit en snelle levering

Snel ontvangen en super lekkere noten

Snel ontvangen, en super lekkere noten

Snelle levering van producten die goed van prijs-kwaliteitsverhouding zijn.

Wij kopen hier elke maand onze noten. En deze zijn goed van kwaliteit.

duidelijke webshop met goede prijs

Duidelijke webshop met goede prijs en kwaliteit

Mooie producten

Hele mooie producten, goed verpakt , snel verstuurd. Heerlijke noten vruchten mix, dadelstukjes en pijn oompitten. Zeer goede en lekkere pindakaas. Aanrader.

Prima noten!

Ik koop altijd de biologische noten. Eén keer een bak met verbrande hazelnoten gehad. Neem zelf nu geen hazelnoten meer, al denk ik dat t een eenmalige fout was. De noten zijn altijd heel vers. Minpuntje vind ik de plastic verpakkingen. Aanvankelijk gebruikte ik ze voor andere dingen, maar inmiddels heb ik er zoveel, … Zou graag een milieuvriendelijker verpakking willen.

Helemaal goed!!

Gemakkelijke webshop, fijne en lekkere producten, snelle levering, goed verpakt.

Prima produkt en service!

Zie bovenstaand bericht.

Niet erg positief over de kwaliteit

De gezouten Pinda's en de gemengde noten zijn te zout . De pindarotjes lekker maar niet beter dan die van de aldi of de lidl in knapperigheid en smaak, of die van picnic. De borrelnootjes waren lekker maar dat is het dan ook . Niet beter of lekkerder dan huismerken borrelnootjes Die van Duyvis vond ik vroeger de lekkerste , maar allang niet meer. Van Duyvis smaken ze allemaal nu hetzelfde wit roze bruin , maakt niet meer uit, en je vingers gaan plakken bij Duyvis en bij die van de Notenshop.. Van de Notenshop zijn wat mij betreft lekkerder. Helaas dus niet zo goed ervaren . Ik ga weer naar de markt naar de notenkraam om heerlijk versgebrande noten te krijgen. Prijzen zijn gelijk met die van de notenkraam. Maar smaak komt eerst

Zeer goede prijs kwaliteit

Ik bestel al een paar jaar bij jullie en ben zr tevreden van de pure producten. (Niet van de bewerkte producten)

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27