Dat ze snel en netjes leveren en goede kwaliteit

Jammer dat er steeds minder sta zakken zijn die je mooi dicht kunt zippen zodat de noten enz zo veel mogelijk lucht dich bewaard kunnen blijven om ze lekker vers te houden

Goed tevreden.

Prima spul goed geregeld.

Altijd top

Duidelijke website, makkelijk te bestellen, snelle levering. En niet te vergeten: heerlijke produkten.

Goede kwaliteit

Helemaal naar tevrenheid. Snelle levering

Fantastisch bedrijf!

De notenshop heeft verrukkelijke producten, waar ik al jarenlang van geniet. Een paar keer per jaar doe ik een grote bestelling zodat ik even vooruit kan. Ik verheug me 3x! Het uitzoeken en bestellen, het ontvangen en het opeten. Alles is ook heel goed en veilig verpakt. Gewoon een van mijn lievelingsbedrijven!!!

DE notenshop

Echt een super winkel. Kwaliteit staat voorop. En de prijs is ook niets mis mee

Snel en goed

Snelle bezorging en goede producten.

Top producten

Goed verpakt, snelle levering, goede producten, goede prijs,kwaliteit.

geweldig assortiment

Zeer plezierige ervaring. Een ruim assortiment voor een hele goede prijs. Als grootverbruiker is de prijs/kwaliteit verhouding voor mij essentieel. Ik wil de beste kwaliteit maar het moet ook betaalbaar blijven. De Notenshop heeft dat spot on! Snelle levering ook. Al met al een topper en aanrader!

Snelle levering, goede producten.

Goede service, juiste producten, redelijke prijzen, vriendelijke telefoniste.

Prijs-kwaliteit top

Wij kopen hier heel vaak. Prijs-kwaliteit is dit echt top!

De levering is zoals aangegeven en als er iets mis gaat wordt het direct opgelost.

Ruime keus en altijd nieuwe producten.

Op alle fronten heel goed.

Zie boven

Super verae noten

De levering en versheid perfect

Alles op tijd

Ik heb geen melding gemaakt van de kwaliteit van de pinda's maar deze zijn niet lekker. Naar ik vermoed te oud of onvoldoende lang geroosterd. Overige producten zijn goed.

Zoals altijd uitstekend

Zoals altijd uitstekend

Wederom prima producten, snelle levering. Alles smaakt zo lekker!

Heerlijke noten, goede service

Noten zijn heerlijk, zo ook de nougat. Verpakking en levering goed

Snelle levering en kwaliteit producten .

Overheerlijke chocolade en noten en snelle bezorging . Top …

Notenshop, helemaal top!

Sinds een jaar of wat bestel ik bij de Notenshop op internet omdat ze: - een een grote sortering hebben; - de producten aantrekkelijk geprijst zijn; - de levering goed is, stevig en goed verpakt; En niet te vergeten de kwaliteit écht goed is. Kortom, niets op aan te merken en van harte aanbevolen

Zo hoort het

Duidelijke site, makkelijk bestellen en snel geleverd. Goede kwaliteit producten bovenal.

Goede kwaliteit, service goed, perfecte smaak.

Goede verse producten, goede service.

Prima producten en vlotte levering

Producten zijn van prima kwaliteit, goed verpakt, vlotte levering in stevige doos en een keurige prijs.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen