Niet goed

Ik heb deze bestelling 2 sterren gegeven omdat ik erg teleurgesteld ben over de kwaliteit. Gewoonlijk koop ik 4 kilo dadels, en tot nu toe was de kwaliteit altijd erg goed. Deze keer is minstens 65 tot 70 procent oud en uitgedroogd. Aangezien ik geen vaste klant ben, betwijfel ik of er iets aan gedaan zal worden.

Snelle levering en zeer goede kwaliteit

Ben zeer tevreden over de producten. En de levering is zeer snel.

Waardeloze service door volledige doos walnoten vol larven

Slechtste ervaring ooit!! Doos walnoten van 5 kg gekocht wij eten dagelijks wat noten en vanaf het begin al gezien dat er spint in de noten zat maar beetje schoonmaken en ondanks dat smaakten ze nog redelijk goed. Maar na de vakantie weer begonnen (want walnoten kun je meer dan een jaar bewaren) en elke noot zat vol met spint en de larven van de walnootboorder (volgens een dierenarts) kwamen ons vrolijk tegemoet. Paar keer gemaild maar enkel een subtiele vergoeding was coulance want we hadden slechts 14 dagen om te reageren en de beestjes konden er ook na levering ingekomen zijn. Nooit kon dat volgens onze dierenarts omdat deze beestjes al tijdens de ontwikkeling aan de boom al worden gelegd en niet ergens in een doos bij iemand op zolder. Waardeloze producten dus die gaan van mij geen bestellingen meer krijgen maar..........ze voldoen wel aan hun eigen ingestelde garantievoorwaarden!!!

Altijd voldoening van mijn bestelling

Ik heb alleen positieve ervaringen gehad met de bestellingen die ik heb geplaatst. Heerlijke, verse producten. Snelle levering en goed verpakt. Ik vier deze week mijn 50e verjaardag en heb nootjes en chocolade besteld om mijn vrienden mee te trakteren. Succes gegarandeerd!

Super shop super snel super vers

Ik bestel al echt verschillende jaren hier. En het word beloond zelfs met punten waardoor ik altijd een verse noten pasta kies als beleg. Toch weer mooi verdiend . Waar is dat nog in deze tijd? Niet op veel plaatsen maar het is wel belonend. Soms bestel kk wel teveel maar goed. Gezonde producten kan je nooit teveel hebben. Beter in de avond wat noten dan chips toch. Wij zijndik tevreden. Verse spullen en snel verzonden

Alles netjes geleverd

2x adventkalender besteld. Netjes verpakt en vlug verzonden

De versheid van de noten valt soms tegen, vooral in de nitenmixen.

Betrouwbaar, goede producten, goede service.

Super food, super bezorging

Goed spul. Snel bezorgd, leuke prijs!

Goede producten en service

Het is GEWELDIG dat de klantenservice nog geen AI is. Je kan nog steeds bellen en krijg dan mensen aan de telefoon. Dat is al een reden om te kopen van de Notenshop. Ook zijn de producten divers en van goede kwaliteit.

Lekkere producten,goede kwaliteit en goede prijs

Heerlijke noten, prima service

Lekkere producten , goede kwaliteit en snel geleverd

Uitstekende producten en goede service

Ik bedacht me na het plaatsen van mijn bestelling dat ik nog iets was vergeten en daar kon de klantenservice mij goed bij helpen, geweldig!

Lekker

Lekker met kaneel

goede noten voor een goede prijs

Vlot geleverd in goede afsluitbaren zakken.

Prima. Noten samenstelling is verbeterd

geweldig.

Daar wordt ik blij van, heel goed.

Mijn ervaring kan in 1 woord; top

Elke keer weer een feestje om bij de notenshop te bestellen. We moeten goed opletten dat we niet te veel bestellen want het moet ook nog gegeten worden natuurlijk !

Snelle levering, goede prijs

Ik krijg de noten altijd snel geleverd, in goede hersluitbare zakken, ze zijn ook goed vers.

Super lekkere noten

Heerlijke noten ,goed verpakt en zeer verslavend!

Goed verzorgd en snelle levering.

Goed verpakt en goede kwaliteit.

Goed assortiment

Goede spullen, makkelijk te bestellen en snel geleverd. Stevige verpakking . En in heruitbare verpakkingen . Prima

Altijd de hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs

Bij DN is de kwaliteit-prijsverhouding altijd uitstekend.

Product gemakkelijk gevonden, besteld en geleverd. Snel en goed.

Prima:)

Snel geleverd,herrlijke producten