Alles goed en lekker

Alles prima en lekker

Snel levering

Volgende dag na bestelling ,verzorgd, niet duur ,prima verpakt

Prima kwaliteit en veel keus voor een goede prijs

Makkelijk om alles voor de granola voor een paar maanden in te slaan

Easy & fast

Good quality products, easy ordering process and fast delivery, all safely packed. Enough choices online as well. I like that the shop picks up the trends and for instance had ingredients for Dubai chocolate. Well done De Notenshop!

Krakend verse noten en snelle levering

Perfecte noten

Bestelling wordt snel en altijd compleet geleverd . Ik ervaar hoge kwaliteit

een goede leverancier van noten en zaden

bij ontbijt en wandeltocht de metgezel

topkwaliteit

De Notenshop is een betrouwbare partner voor bakkers. Hun noten, zaden en pure ingrediënten zijn altijd van topkwaliteit – perfect voor professioneel gebruik in broden, gebak en patisserie. De producten zijn goed verpakt en worden snel geleverd. Een onmisbare leverancier voor elke bakkerij die staat voor kwaliteit.

Mooie producten van topkwaliteit!

Veel mooie producten, veel biologisch wat ik erg fijn vind. Altijd van goeie kwaliteit, snelle verzending en vriendelijke klantenservice.

Excellent as always

Such a value for money! High quality products, also for vegans, fast delivery, top top!

Alles vlug geleverd en heerlijke producten en goed van prijs

Goede producten, snelle levering

Goede producten, snelle levering

Zoals gewoonlijk weer snelle service en topkwaliteit

Op korte termijn (zeer fijn) amandelmeel nodig en dat werd zoals gewoonlijk weer supersnel en zeer goed verpakt geleverd. Ook pinda's erbij genomen om zelf pindarotsjes te maken, maar die heb ik nog niet geprobeerd. Ze zien er lekker gebrand uit, en daar ben ik een groot fan van.

Fantastisch bedrijf met heel veel goeds.

Iedere keer als ik weer allerlei dingen bestel ben ik verrast en blij over de producten en de afhandeling.

Heel goede kwaliteit. Super vers en respect voor de vervaldata.

Lekkere noten van goede kwaliteit

Netjes verpakte noten waar je gewoon van blijft eten.

De Notenshop

Via via kwam ik op jullie site. We hebben een bestelling geplaatst en ik moet zeggen. De noten zijn zoveel lekkerder dan uit de super. Wij willen niet meer anders.

Ruime keuze uit biologische producten!

Ruime keuze uit biologische producten!

Goede kwaliteit en fijne service

Voor de eerste keer bij de Notenshop besteld en dik tevreden over service en de kwaliteit van de producten

Prijs kwaliteit en snelle levering

Kwaliteit van de producten is echt heel goed en de prijs is redelijk. Vandaag besteld is volgende dag of hooguit iets later in huis. Ook inmiddels via spaarpunten wat leuke bewaarblikken gescoord

Lekkerste noten

Heetlijke noten en overige producten.

Super ,snel krakend

Gewoon snel thuis bezorgd en s,avonds lekker krakend tussen je tanden .Heerlijk gewoon .!!!!!

Meestal goed, soms slordig verpakt

In mijn laatste bestelling heb ik cacao poeder in een half gesloten bak ontvangen. Het hele pakket was onder de poeder. Ik was teleurgesteld door deze slordigheid

Kwaliteit is zeer goed

De kwaliteit, manier van verpakking per product én de levering is top. Uitpakken ( want ik bestel graag meer) is een feest

Alles weer lekker en vers

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen