Super ,snel krakend

Gewoon snel thuis bezorgd en s,avonds lekker krakend tussen je tanden .Heerlijk gewoon .!!!!!

Meestal goed, soms slordig verpakt

In mijn laatste bestelling heb ik cacao poeder in een half gesloten bak ontvangen. Het hele pakket was onder de poeder. Ik was teleurgesteld door deze slordigheid

Kwaliteit is zeer goed

De kwaliteit, manier van verpakking per product én de levering is top. Uitpakken ( want ik bestel graag meer) is een feest

Alles weer lekker en vers

Heerlijke noten altijd vers ,goed verpakt kortom heerlijk.

Prima kadaif! En lekker crispy

Goede kwaliteit, nette keveting

Het is altijd leuk om je bestelling binnen te krijgen, een persoonlijk kaartje in de bestelling, mooie producten, netjes geleverd. Meteen weer zin om verantwoord te gaan bakken

Kwaliteit en groot assortiment en snelle verzending

Zeer smaakvol en super vers.

Dit zal niet mijn laaste bestelling zijn . Zeer tevreden

Verrukkelijke verse noten, razendsnel bezorgd. En uitmuntende service

De webshop van deze notenspecialist verraste me met hun uitgebreide assortiment, razendsnelle bezorging en heerlijk verse producten die mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen

Goede producten

Altijd snel geleverd en goede grote noten.

Altijd prima kwaliteit en conform bestelling geleverd

Top kwaliteit

Kwaliteit en smaak zo goed, zelf mijn kinderen eten nu beter noten en gedroogd fruit

Goede kwaliteit

Lekkere noten mengsels, genoeg keus. Goed verpakt, handige navulzakken en niet teveel verpakkingsmateriaal

vlot en zeer goed product

Lekker

Super lekker

Very unreliable quality

Sad to be writing this as I have been buying from them for years but after having tried different products on numerous occasions I have to say the quality is extremely unreliable. Ironically for the 'nut shop' I don't buy nuts there anymore as they can be very bad and are generally of very mediocre quality. Im better off at the supermarket. I really think over the years due to their popularity they are prioratizing quality less and less. The prices also have crept up but I think this is mostly to finance marketing budget! ( if you buy from them once you'll be seeing their youtube ads for the rest of your life :)). Really unfortunate as I liked having one stop shop for some specialty things such as cocoa butter for example.

Zeer smaakvolle verse noten

Heerlijke verse noten. Vooral de pindarotsjes met pure chocolade waren super!

Veel minder dan mijn vorige ervaring

Slecht!!! Eerst was het de volgende dag binnen Nu was het een dag of 5 en onduidelijk allemaal, was ik gewoon niet gewend!! En eerst had altijd mooi hersluitbare zakken waar siazaad in zat , is nu ook niet meer t geval Al met al één mindere ervaring, weet zeker nog niet of ik nog bij u bestel Gr Albert

Heerlijke producten met een snelle levering!

Nu voor de tweede keer besteld en zeker niet voor de laatste keer. Veel keuze, goede kwaliteit en erg lekker!

Gewldig

Heerlijke vers gebrande noten,en snel verzonden

Uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs

Ik bestel al jaren bij de Notenshop en ben nog nooit teleurgesteld

goeie snelle service

alles is mooi verpakt en producten van goeie kwaliteit

Netjes geleverd en mooi op tijd

Het was netjes verpakt en goed afgeleverd en voor de eerste keer goed zo houden zo

Heerlijke noten ontvangen!!

Had verschillende soorten noten besteld, ze zien er goed uit, smaken goed, gewoon perfect!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen