Altijd snelle goeie service

En we goeie kwaliteit voor een goeie prijs!

Opnieuw moeten bestellen

Mijn pakket was beschadigd, dus werd door PostNL retour gestuurd. Notenshop stuurde toen een creditfactuur en ik kreeg m'n geld terug. Waarom werd het pakket niet nogmaals gestuurd. Nu moet ik het zelf weer gaan doen. Kost veel tijd.

Lekkere producten, goeie service, ik bestel geregeld en ik word nooit teleurgesteld

Snel en goed spullen geleverd

Alles netjes verpakt, leuke aanbiedingen

Top aanbiedingen

Ruime keuze en mooie prijs.

Alles in prima staat geleverd. Belangrijkste is dat het bij hun ook vers is!

Goede levering van heerlijke producten

Bij de Notenshop krijg je altijd kwalitatief goede producten.

Heel lekkere nootjes, goede mix en prima prijs

Aan de prijzige kant

Ik neem al jaren de 5,5 kg emmer Australiën noten mix af die was jaren rond de 55-60 euro nu was de prijs in eens 75 euro. De 6x 900 gram australien mix zakken waren bij elkaar goedkopen de de emmer. Scheelde bijna 5 euro voor 100 gram. De service and assortiment niks op aan te merken. Gewoon goed. Allen de Prijs

Goede kwaliteit en een eerlijke prijs

Vele bestellingen gedaan! Zeer goede kwaliteit producten, veel keus, eerlijke prijs en hele snelle levering!

Fantastisch bedrijf

Goede service, snel en netjes geleverd Maar vooral heerlijke noten

Heerlijk verse noten

Ruime keuze aan glutenvrije meelsoorten en snel geleverd!

Ik heb meerdere soorten glutenvrij meel gekocht. De Notenshop heeft veel soorten en levert snel en is voordelig. Ben zeer tevreden en zal zeker weer bestellen!

Verse producten

Alles vers ontvangen

Heerlijke producten. Goede service

Erg tevreden over de producten en de goede en snelle afhandeling als er een keer iets mis is gegaan.

Heerlijke verse knapperige noten! Maar nu heb ik een vraag, die u nog steeds niet beantwoord hebt. Verkoopt u ook "losse" gebrande ongezouten vliespinda's (zoals die in de 6 kilo emmer gebranden ongezouten notenmix zitten)? Want die vind ik erg lekker....

Heerlijk verse noten

Kijk altijd uit naar de bestelling,altijd op de afgesproken tijd en lekker!

Alleen 1 keer bij de bezorging moeten we een week wachten. Maar voor de rest altijd op tijd geleverd

Mooie producten prima service !

Over het algemeen tevreden

Ben over het algemeen behoorlijk tevreden. Alleen had ik laatst studentenflikken 70% besteld en daar ontbrak de pecannoot die op de foto van het product stond. Bij mijn vraag daarover was het antwoord dat de pecannoot vervangen was door een amandel. Dat klopte niet want die zat er al op (de blanke) naast de pecannoot. Het enige verschil was dat de blanke amandel inmiddels vervangen was door een bruine amandel. Dit heb ik opnieuw laten weten en er volgde geen reactie meer. Toch jammer ........

Helemaal geweldig

Ik ben heel. Blij met de Notenschop Klasse

Goede prijs-kwaliteit. Leuke aanbiedingen. Snelle verzending

Meestal goed

Afgelopen bestelling kreeg ik een doosje rockyrotjes, deze plastig bak was aan alle kanten gebasrsten. Maar gelijk opgegeten, want het was zo niet echt luchtdicht verpakt

Zeer goede producten en snelle levering.

Zeer goede producten en snelle levering.

Super tevreden

Ik bestel mijn noten en zaden al jaren bij de notenshop. Alles is steeds netjes verpakt en snel in huis. De prijzen zijn ook dikbin orde.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen