Kwaliteit, snel en betrouwbaar

Derde keer dat ik bestel. Zeker niet de laatste keer!

Goede producten, prettig verpakt

De bestelde noten en zaden kwamen in de juiste staat en binnen de genoemde termijn bij ons thuis.

Fijne website

Veel keuze, goede prijs-kwaliteit verhouding, leuke presentatie, levering is snel

Positief

Lekker noten, snel geregeld dat je via bestelling thuis krijgt Het is niet duurder dan in de winkel

Good

Meeste bestelde noten, komen als mijn wensen.

Alles dik in orde

Heel veel keuze en goedkoper en kwalitatief beter dan de producten uit de winkel

Kwaliteit en Service altijd Goed

Al vele malen besteld en ontvangen. Altijd premium kwaliteit. Zeer tevreden!

Ervaringen zijn goed.

Super kwaliteit

Makkelijk bestellen en snelle levering

Snel bezorgd

Bestellen ging gemakkelijk en werd goed en netjes verpakt bezorgd

Goede kwaliteit, veel keus

Zeer tevreden over de producten, goede kwaliteit. Makkelijk bestellen en snel geleverd, goed verpakt

Altijd heerlijke noten !!

Heerlijke noten en snelle levering.

Altijd prima in orde

Ik koop al jaren bij de Notenshop. Ik ben dik tevreden met de producten.

Goede producten en snelle reactie op e-mail.

Fijne website en ruime keuze.

Vers gebrand en snelle levering goede en stevige verpakking stazakken. Lekkere smaakbeleving niet te zout.

alles in orde en lekkere producten

alles verloopt altijd vlot en de goederen zijn lekker en van goede kwaliteit

Heel goede producten, goede service, snelle bezorging.

Bijna goed

Noten goed. Maar graag spaarpunten weer openstellen voor datgene wat ik regelmatig bestel.

Alles lekker, keurig verpakt en op tijd verzonden.

goede kwaliteit prijs verhouding

Goede producten en stukken goedkoper dan de kleine porties noten die je in de supermarkt kan kopen. Levertijden altijd normaal, nooit problemen met bestellingen gehad.

Ik bestel mijn noten en zaden al een tijdje. Ben heel blij met deze producten en service.

Top service en top noten

Goed geregeld. Vlotte levering en heerlijke noten. Wel duur geworden in korte tijd

Snelle levering. Goed product

Bestellen is eenvoudig. Levering snel. Prijs lijkt mij prima

Bestellingen goed verpakt en verse producten

Ik bestel al lang bij De Notenshop Internet winkel aal mijn noten, zaden en meel. Ik ben zeer tevreden van deze Internet winkel. De producten zijn vers en goed verpakt. De service van de winkel is ook prima. Dat weet ik omdat ik ooit een bestelling heb gekregen met een kapotte zak van pinda's (kan gebeuren) en na het melden deden ze geen problemen om een nieuwe zat pinda's naar mij toe te versturen zonder de kappoten te hoven te retourneren en zonder geen probleem. Heel attent van hun. Soms krijg je ook een presentje van hun, dat is ook fijn, al gebeurt de laatste tijd niet meer zo vaak, jammer genoeg. De prijzen zijn bij deze Internet winkel ook goed. Als ik soms gaat vergelijken met andere, bestel ik toch nog altijd bij De Notenshop omdat ze goede prijzen hebben. Voor mij is dit een prima winkel en raad ik aan iedereen aan om hier te bestellen.

gered!

Ik kan mijn favoriete "Hagelswag" niet meer krijgen. Maar de Notenshop kwam met Callebaut's choco chunks met de redding. Net zo lekker, goedkoper en leverbaar!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen