Lekkere notenmix en perfecte service
Als vaste klant zijn we zoals steeds perfect tevreden over de lekkere notenmix en perfecte service.
Jan Boons
Lier
Laden reviews...
988 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 18.140 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Klanten prijzen de kwaliteit en het brede assortiment. Leveringen zijn meestal snel en producten worden goed verpakt. Het geld waard zijn en betrouwbare service komen vaak naar voren. Enkele opmerkingen gaan over leveringsproblemen, maar de algemene tevredenheid is hoog.
Jan Boons
Lier
Het is moeilijk om te kiezen omdat alles zo lekker is .de noten ,heerlijk ,de chocolade veel te lekker Ook kruiden en om te bakken veel keuze Een echte aarader .Ook een goed idee om zo eens lekkers als cadeau te sturen .mijn schoondochter is altijd blij
Heidemarie
Essen 2910
Altijd sterke prijzen voor topkwaliteit! Koop hier bijna maandelijks veel bakproducten, superfoods en vooral de hele herfst en winter door het bio gembersap! Echte aanrader! I love you notenshop!
Inge
Belgie
Alle producten zijn top van kwaliteit voor een degelijke prijs.
Brecht Manshoven
Herk-de-Stad
Uitstekende producten en alsook de dienstverlening !!!
schevernels diana
Blankenberge
kwaliteit en snelle levering
Agnes De Ryck
Sint-Niklaas
Super, lekker vers, snelle levering. we hebben hier altijd emmers met noten en rozijnen in voorraad!
Julie
De Pinte
Supertevreden over de Notenshop! Alles wat ik tot nu toe heb besteld, is heerlijk en vooral lekker vers. Ik heb onder andere de chocolade-pinda-rotsjes, dadels met chocolade, zout, oersuiker en verschillende noten besteld. Echt alles is lekker! De kwaliteit is heel goed en je proeft gewoon dat de producten vers zijn. Het is inmiddels een feestje om mijn bestelling uit te pakken en nieuwe dingen uit te proberen. Zeker een aanrader! Ik blijf hier absoluut bestellen.
Zahra
België
Ruime keuze aan noten en zaden, snel geleverd in handige grote verpakkingen.
Sofie
Bonheiden
Ik bestel al een tijdje bij de notenshop. Zoveel keuze en een ruim assortiment. Wat ik ook tof vind is de punten sparen en dat je dan uit producten kunt kiezen
Angel
Heusden-Zolder
Heel blij met de Notenshop! Mooie producten en goede service! Enkel jammer dat jullie bij een verjaardag geen korting geven.
5 October 2026
Kathleen
Aarschot, België
Het produkt was heel goed ingepakt en we werden goed op de hoogte gehouden
5 October 2026
Siska Geeraert
Oostnieuwkerke
Alles prima, vlug geleverd en lekkerrrr....
Marc
Duffel
Problemen worden zeer klantgericht opgelost.
Wim
Storme
Kwaliteitsvolle producten voor een goede prijs en uitstekende dienstverlening
Sarah De Jaeghere
Budingen
Altijd een vlotte levering van top kwaliteit producten
Ingrid
Kortemark
Bestelling correct, snelle levering.
Kristel Van Nijlen
Tessenderlo
Blij met de plantaardige eiwitpoeders
Mathilde
België Blankenberge
Goeie producten, vlotte service
Hans
Wuustwezel
altijd kwaliteit en goede prijs , bezorging al jaren klant en altijd tevreden geweest
Bart clarysse
kortrijk
Goede kwaliteiten
Dirk Boone
Heist-op-den-Berg
De producten zijn van zeer goede kwaliteit . De levering is steeds snel . Prijzen zijn goed .
leenders marc
Maasmechelen
Goede noten, goed van smaak en textuur. Veel toepassingen, smoothie, yoghurt etc.
Herman
Kapellen