Laden reviews...
1.239 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de kwaliteit en het brede assortiment. Leveringen zijn meestal snel en producten worden goed verpakt. Het geld waard zijn en betrouwbare service komen vaak naar voren. Enkele opmerkingen gaan over leveringsproblemen, maar de algemene tevredenheid is hoog.
Ik bestel sinds 2022 regelmatig bij de Notenschop. Beter kan ik niet vinden. Er is een enorme keuze aan alles en nog wat. En dit allemaal aan een goede prijs. De verzending gebeurt altijd op tijd en stond en dit in een mooie stevige verpakking.
17 August 2026
pascale rasschaert
GANSHOREN
Het bestellen gaat vlot, de prijs is goed en de levering snel. We hebben wel pech gehad met het warme weer en dan komen de producten met chocolade wel wat gesmolten toe omdat de levering niet in een koelwagen gebeurt. Snel de koelkast in en even wachten om te proeven.
17 August 2026
Alicia Magdelyns
Dworp
Een leuke site,zeer makkelijk,ruim aanbod en alles is netjes verpakt en vers en ook qua levering moet je helemaal niet lang te wachten Een aanrader voor iedereen
15 August 2026
Elke
Hoeselt
Ik kreeg eens een notenpakket als cadeau van mijn dochter. Sinds dan bestel ik ook regelmatig en geef ik andere mensen ook een pakket noten als geschenk, iedereen is daar blij mee. Zou best eens een procentje moeten vragen aan De Notenshop. Bestellen kan makkelijk online en heel snelle correcte levering. Top !
15 August 2026
Gino
Oudenaarde
Nu heb ik een goede voorraad. Van al de noten die ik dagelijks nodig heb. En wat gedroogde abrikozen. Goede supplementen.
14 August 2026
Jurgen Van Loo
Kortenberg
Alles wordt altijd stipt geleverd en de noten en zaden zijn van goede kwaliteit. Het puntensysteem kan eventueel verbeterd worden.
14 August 2026
Pieter
Dilbeek
Lekkere producten en véél keuze
13 August 2026
Anja
Alken
Ik ben toevallig op jullie website gestoten toen ik op zoek was naar zonnebloemkernen voor de tuinvogels. Blij verrast om zo'n uitgebreid assortiment te ontdekken, ook voor mij :-)
12 August 2026
Martine
Essen
Super pitten,bestel al jaren en zeer content
Ria
Zandhoven
Super tevreden over al mijn tot nu toe ontvangen producten ! Dankzij mijn dochter Annelies leerde ik jullie kennen voornamelijk door de lekkere dadels...
Christa POELS
Vertrijk / Boutersem
Snel, correct maar vooral heerlijk
Saki
Maaseik
bestellen bij de notenshop gaat altijd zeer goed en de afhandeling is ook steeds zonder problemen verlopen
Josiane
tervuren
nog nooit een verrassing gehad in slechte zin enkel alleen maar ten goede. Goede prijs - kwaliteit verhouding en ontzettend snel transport.
Gert
Brussel
De eerste maal dat ik een beoordeling schrijf, zeer goede prijs/kwaliteit. Ben heel tevreden.
Guy
Ertvelde
Al zoveel jaren klant en ook doorverteld aan vrienden, maar helaas niet meer wat het was in het verleden. Tig keren een bepaald product besteld, de laatste keer weer en het was absoluut niet hetzelfde.
8 August 2026
Peter Corstiaans
Turnhout
Goede kwaliteit! Duidelijke labels (en herkomst vermelding)! Snelle levering en scherpe prijs!
8 August 2026
Marc
Tienen
Goede website, goede prijs.
7 August 2026
linda
2100 Deurne
Alles kraakvers en lekker!
7 August 2026
Diane Vandezande
Kapellen (Antw.)
Leveringservice is prima. De producten zijn van goede kwaliteit, goede verpakking, goede prijs.
MARGOTTE
Schorisse
Perfecte samenstellingen van gezonde notenmixen
Emile
Oo
Goed product, competitieve prijzen, vlotte levering
Kurt
Oostrozebeke
Ben al jaren fan van de notenshop, bestel er altijd mijn noten. Prijs/kwaliteit, super!
5 August 2026
Sofie
Beveren
Het aangeboden gamma is zeer ruim en wordt aangeboden tegen redelijke prijzen. De verpakkingen zijn degelijk en hebben een hanteerbaar formaat. De verzending gebeurt snel en het aangekochte goed is in een stevige kartonnen doos verpakt. Ook goed is dat de verzendkosten wegvallen bij aankopen voor een relatief laag bedrag. Helaas heb ik al enkele malen moeten ervaren dat de houdbaarheidsdata niet zo heel ver in de toekomst liggen.
Jean
Tongeren
Groot assortiment aan producten die we nergens anders kunnen vinden.
Isabelle Van de Velde
Lievegem
Altijd vers en veel variatie
Nancy
Zele