Steeds tevreden over de produkten en de levering

Gemakkelijk om te bestellen, juiste prijzen, snelle en goede service/levering.

Mooi geleverd

Tip. Mss op de verpakking beetje grotere letters over wat de inhoud is.

Zeer goede ervaring

Telkens opnieuw goede ervaring met de Notenshop. Duidelijke website. Goede producten. Vlotte levering.

Topproducten

Goede en snelle service. Degelijke verpakking met het embleem vd notenshop erop.

Love de notenshop!

Prijs kwaliteit is de notenshop geweldig! Ze hebben er geweldige producten en de levering is ook super snel! Hier vind je alles wat je nodig hebt om gezond te leven.

Goede kwaliteit

steeds tevreden

Reeds meerdere jaren globaal tevreden. Goede producten, goede dienstverlening, verzorgd verpakt en bezorgd. Mooi spaarprogramma en betrouwbaar.

Noototheek

Ik had bij mijn voorlaatste bestelling walnoten besteld en als laatste bio veenbessen ( zak van 1 kg ) Een mix van de noten met veenbessen was absoluut lekker. echt lekker, althans voor mij. Ik ben dus zeer tevreden.

Prima shop

Vlotte bestelling, snelle levering. Ruim assortiment aan kwalitatieve producten met goede prijs kwaliteit verhouding

Geweldige kwaliteitsproducten zorgvuldig geleverd

Ik koop al verschillende jaren bij de notenshop. Geen problemen met bestellen, leveren en kwaliteit van de producten. Bovendien gratis producten met de punten@

Goede producten

Gemakkelijk te gebruiken website. Snell afgeleverd.

Lekker

Lekkere producten voor een betaalbare prijs.

Top kwaliteit - top gamma

Nutrifoods dat is een zeer uitgebreid gamma, super lekkere en hoog kwalitatieve producten, zonder overbodige verpakking. Niet meer weg te denken in mijn voorraadkast !

Goede prijs-kwaliteit

Vlotte verzending, en goede producten tegen mooie prijzen.

Puur kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Het assortiment is ruim en zowel bio als standaard. Eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Degelijk verpakt en snel geleverd!

Ik keer tevreden terug

Prima prijs kwalitieit, ruim aanbod en steeds correcte en snelle levering!

good stuf :)

noten zijn vers en lekker smakelijk

Ik had nog een kleine voorraad van mijn vorige leverancier

Begin over enkele dagen aan de bestelling van De Notenshop. Hopelijk evenwaardige kwaliteit! Of betere ???? Vriendelijke groeten Emilienne

Vele malen beter dan de winkel

Alles smaakt veel beter dan in de winkel, zelfs de doppinda

degelijke kwaliteit vooe een scherpe prijs

verschillende noten en zaden aangekocht, allemaal van goeie kwaliteit

Noten

Goede producten alleen spijtig ik wou nog iets toevoegen aan mijn bestelling wat ik vergeten was maar dit ging niet ook al was ze nog niet verzonden dat vind ik wel een min punt.

Zeer positief

Gemakkelijk te navigeren site. De verpakkingen zijn soms in verhouding wat klein maar verder geen opmerkingen. De dienstverlening is correct. Ben zeer tevreden van deze webwinkel.

klasse producten

nog nooit zo'n lekkere amandelnoten geproefd

GEWELDIG

Altijd super tevreden!

Topservice

Altijd in orde, kwaliteit!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen