Fantasisch!

Het begint al als de doos toekomt.... Geweldig met de eekhoorns en quotes erop! Altijd prima levering en alles steeds goed verpakt! Prijs/kwaliteit is top! Ruim assortiment en heel duidelijke website. Hun dadels en pindakaas zijn de lekkerste die we ooit gegeten hebben. Je merkt aan alles dat er in dit familiebedrijf met hart en ziel en met heel veel passie wordt gewerkt! Doe zo verder!

Goed maar er is 1 puntje

De chia zaadjes gaan heel slecht uit de zak of plstiek pot. Misschien eens onderzoeken of er een andere manier van verpakking mogelijk is.

Mijn go-to shop voor noten!

Veel kwaliteitsvolle noten aan eerlijke prijzen

Een volledige firma die perfect is en zeer verzorgd

Stipte en korrekte levering

Alle gevraagde producten zijn korrekt geleverd

Altijd goed

Ik koop al lang producten aan bij de notenshop. Meestal koop ik het huismerk. Ik ben heel blij met alle producten die ik koop. Groot assortiment aan goede natuurlijke en dikwijls gezonde producten, veel keuze per product ook en goede prijskwaliteit.

reeds jaren klant

veel biologische producten

Top product

De geleverde producten zijn steeds van perfecte kwaliteit en worden zeer snel geleverd. Dus top!

Best tevreden!

Eerste bestelling bij De Notenshop geplaatst én tevreden met de producten. Als ik één minpuntje mag melden is dat de pot honing die ik bestelde niet geheel goed afgesloten was, waardoor deze erg plakte. De noten, gevriesdroogd fruit én zaden zijn erg lekker én in een handige verpakking!

Steeds hele lekkere dingen

Heel tevreden van prijs-kwaliteit. Mijn zonen zijn zot van de gedroogde mango.

Goede producten

Bij de levering was er een fles gembersap stuk gegaan bij de vervoerder, maar via een telefoontje en een mailtje kwam de notenshop met een snelle tegemoetkoming. Goede service!!!

Perfect ok

Super kwaliteit

Heel lekkere noten , dadels, kokos . Ik maak er plantaardige melk van die door de kwaliteit van dit super goed smaakt.

Veel keuze en lekker gezond

Dankjewel en keep up the good work.

Supertevreden!!

Zeer leuke en overzichtelijke webshop! Bij Notenshop.nl vind je een enorme keuze aan noten, snacks, chocolade en zo veel meer... van uitstekende kwaliteit. Alles kwam vers en goed verpakt aan. De smaak is duidelijk beter dan wat je in de supermarkt vindt. Een aanrader voor wie van kwaliteit houdt! Ik ben fan en bestel regelmatig!

Kwaliteit van producten en service

Veel keuze van noten etc. De prijzen lijken me goed: prijs/kwaliet. Verzorgde levering

Prijs-kwaliteit zeer goed.

Prijzen vallen nog mee in deze woelige tijden . Leveringen en verpakkingen ook dik in orde. Inhoudelijk degelijke produkten ! Reeds jaren klant . Laatste levering iets niet ontvangen , werd na klacht direct bekeken en opgelost door schitterende naservice. Wij hebben niets te klagen en zijn tevreden.

Heel veel lekkere producten aan interessante prijzen

We kopen bij Notenshop allerlei lekkers aan interessante prijzen. Noten, gembersap, vijgenbrokjes, enz...

Altijd verse lekker producten. Aan een correcte prijs. Levering is ok, mag natuurlijk altijd sneller. Jammer dat soms producten een langere periode uit voorraad zijn. Alles is zo lekker.

Heerlijke noten mixen

Kwalitatieve heerlijke notenmixen, granola’s en snacks met chocolade. Goede service en levering.

Prima kwaliteit en brede keuze

Prima kwaliteit en brede keuze

Groot aanbod van kwaliteitsvolle noten ed

Er is een enorm aanbod van noten, zaden en pitten om uit te kiezen. De mogelijkheid om grotere verpakkingen te kiezen is ook een groot voordeel. De kwaliteit is opvallend beter dan in de supermarkt. De website is zeer handig en de levertermijn valt heel goed mee. De communicatie mbt levering klopt ook steevast.

Heel tevreden

Alle producten zijn van topkwaliteit, aan een goede prijs. Ook de levering gebeurt correct en vlot.

Excellent

Excellent !