High quality products,

I am pretty happy with every purchase from de noten shop.

Zeer goed, snelle levering.

De nootjes zijn allemaal heel lekker. Alleen de levering via PostNL is niet echt zo goed, ik kan zelfs niet mijn dag kiezen zoals bij Bpost. Is het mogelijk om in de toekomst via PostNL ook een link wanneer ik wil leveren ?

TOP! Zeer tevreden

Snelle levering en gratis vanaf €40

Meer dan tevreden

Zowel de kwaliteit van de producten als het gebruik van de website, het gevarieerde aanbod én de bezorging zijn uitstekend.

Heerlijke producten, perfecte aflevering!

Echt lekkere producten.

Steeds correct en goede producten

Zie hierboven

Steeds heel tevreden over de producten

Al jaren een tevreden klant dus blijf alsjeblieft zulke fijne producten aanbieden.

Altijd alles tiptop

Kwaliteit van de producten altijd heel goed, Leveringen stipt. Informatie correct en goed

Lang wachten op levering nog steeds niet gehad

Heel lang wachten op levering

Perfect as always

The best place for nuts and other ingredients. Best value, fast shipment, beautifully packaged :)

Echt een aanrader!

Mijn vaste adresje voor verse noten! De kwaliteit is echt top, alles wordt prachtig verpakt en de keuze is enorm. Een absolute aanrader!

Snelle service, goede kwaliteit

Correctie dienstverlening

Je krijgt wat je bestelt!

om daar nooit meer te bestellen

hebben misschien enkele goede producten, zijn misschien niet te duur, HEBBEN GEEN ENKELE ZIN VOOR VERANTWOORDELIJKHEID nadat de bestelling geplaatst en betaald is. Wentelen heel het vervolg af alsof de klant ook nog verantwoordelijk is voor een manklopende levering, breuk enz...

Perfectie op alle vlak!

Makkelijk, snel, lekker en betaalbaar. I love it!

rapport qualité/prix

J'aimerais connaître l'origine des produits. Exemple : Les noisettes italiennes et turques traitées à l'acétamipride rigoureusement interdit en France... les amandes américaines fortement traitées au glyphosate. Quant on voit l'inscription BIO, j'aimerais savoir ce que ça signifie. Idem pour l'étiquette "non traité après récolte" . Et avant ????

Zeer tevreden klant!

Voor ons is de Notenshop een zeer betrouwbare firma. Ze leveren altijd tijdig, de kwaliteit van de producten is uitstekend en de prijzen zijn correct. Dank U wel voor de goede dienstverlening!

Gevarieerd ruim en kwaliteitsvol aanbod

Heel ruim en gevarieerd aanbod, alle producten die ik al probeerde zijn van een goede kwaliteit. Snelle levering en verzorgd.

Mijn go to voor benoodigdheden

Ideaal voor mijn aankopen van meel (haver en kokos), alsook noten en andere benodigdheden voor koken en bakken. Vaak keuze tussen verschillende gewichten, wat maakt dat je nooit gedwongen wordt om veel te veel aan te kopen, maar wel voldoende. Ik vind het jammer dat hun aanbod specerijen erg beperkt is. Zeker een aanrader.

Super top !

Gezonde goede en lekkere producten !

Ik ben zeer tevreden...

Al jaren koop ik bij jullie, al jaren krijg ik waar voor mijn geld. Dus zeer tevreden van mijn noten en zaden, van de verpakking, van de leveringstijd. Van alles dus. Voor mij nog steeds de webshop van het jaar.

Alles is altijd lekker en vers afgeleverd en heel goed verpakt! Alleen maar positief nieuws. Het enige waar ik altijd last mee heb is het inbrengen van de gespaarde punten, dit zou eenvoudiger moeten kunnen .

Super kwaliteit. Snel leveringen

Telkens een grote voldoening, bij aankomst van onze bestelling.

Na vele jaren nog altijd even enthousiast bestellen en genieten van deze producten.

Vlot

Heel vlot, niets op aan te merken.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen