Aanrader!

Ik ben erg tevreden, de levering is altijd op tijd, alles is vers. Ik bestel al meerdere jaren noten, ghee en MCT-olie. Aanrader!

fantastisch

Ik vind alles lekker en mijn man chocolade met nootjes

snelle levering, lekkere noten

Snelle levering , lekkere noten

Produkten waren zoals ik ze verwacht had

Produkten waren oke en levering ook. Ga zeker nog bestellen in de toekomst.

Top service !

Altijd goede kwaliteit en correcte prijs. Levering ook altijd netjes verpakt.

Mooie producten

Goede kwaliteit

Snelle service, kwalitatieve producten

Snelle service, kwalitatieve producten

Steeds super lekker

Ik heb vroeger op diverse plaatsen gesuikerde gember gekocht , maar jullie hebben de lekkerste. Daarom zo'n doos van 5 kg dan kan ik lang ervan genieten. Is het op gewoon een nieuwe bestellen en een paar dagen later is die er om verder te smullen.

Zeer correct en lekker ! Snelle levering

Super tevreden!

Ben vaste klant en zal dat ook blijven! :-)

Zeer betrouwbare shop

Zeer goede, kwaliteitsvolle producten worden aangeboden. Eenmaal was de levering zodanig beschadigd dat ik ze niet gebruiken kon. Zonder problemen werd de bestelling terug geleverd.

Super verzorgd én lekker !

Leuk om iets te bestellen bij de Notenshop. Altijd in mooie verzorgde verpakkingen, leuk met het doorkijkvenster. Juist jammer dat het zeer lang duurt vooraleer de bestelling thuis geleverd wordt. De dag van vandaag vind ik dat zeer raar. Dus op tijd bestellen is de boodschap!

Uitstekende producten en snelle levering

Wij bestellen regelmatig producten van de Notenshop. We zijn heel tevreden over de kwaliteit en de levering gebeurt snel.

Lekkere producten.

Vlot besteld en snel geleverd

De notenshop.be heeft de beste notenpasta's

De notenshop.be heeft heerlijke biologische notenpasta's aan een goede prijs.

goede vlotte service en kwaliteit verzekerd

kwaliteit verzekerd en goede vlotte levering

Top producten

Duidelijke site en makkelijk in gebruik. Producten zijn top

alles perfect

alles perfect

Heel leuke webwinkel met een breed assortiment

Aankopen voor herhaling vatbaar

Goede kwaliteit aan een ZEER correcte prijs !!!!

Kort en bondig: goede kwalitatieve producten, goede verpakking, snelle levering en zeer correcte prijs!!! vanaf nu mijn adres voor alle soorten noten ;-)

Zalig!

Zeer tevreden van de notenshop! Altijd lekker en goede kwaliteit. En zo veel keuze!

Zeer slechte klantenservice

Vervallen producten verstuurd.

Alles wat ik besteld heb is super.En wordt dan nog is snel geleverd. Super!

Dit was de tweede dat ik bij jullie bestel. Alles is super en nog is snel geleverd ook.Duper!

Prettinge site

Goede degelijke site. Verzending en verpakking is top.

Correcte kwaliteit, service

Producten zijn zoals ze beschreven worden, geen grote verassingen. Vlotte en snelle afhandeling

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen