Goede kwaliteit, service en prijs

Bestellen verloopt vlot, levering steeds correct en goede kwaliteit van de noten. Kopen hier al enkele jaren

Nootjes!

Snelle levering, veel nootjes!

Lekkere noten

Snel geleverd. Goed verpakt. Lekkere noten

Goed product, maar beschadigd

10 liter kokosolie gekocht, maar de pot bleek gebarsten Ik dacht dat het geen kwaad kon, en ben dus niet gaan muggenziften, maar idealiter zouden voedingswaren in een ongeschonden verpakking moeten aankomen

Snelle levering topkwaliteit

Snelle levering goede produkten

Gebruiksvriendelijke website. Producten zijn van goede kwaliteit, worden goed verpakt en netjes afgeleverd.

snelle service, lekkkere noten en zaden

bestel hier al enkele jaren, altijd tevreden!

Kwaliteit!

Kwalitatieve producten tegen eerlijke prijs

Positief

Toen ik de site van De Notenshop ontdekte was ik aangenaam verrast dorr de grote variëteit van het aanbod. Door de overzichtelijkheid van de site kon ik snel vinden waar ik naar op zoek was. De afhandeling van de bestelling en de betaalprocedure functioneerden heel vlot. Tenslotte moet ik ook de leveringstermijn vermelden die verliep zoals aangegeven, dwz binnen het beloofde tijdspan.

Heerlijk

Heerlijke noten, snelle levering

niets op aan te merken!

vlotte service...

Perfecte service

super kwaliteit

altijd correct kwa levering en communicatie super producten aan goede prijs

altijd snelle levering en tip top producten

ohlalala die geroosterde cashewnoten !

Zoals een internet bestelling moet zijn.

De webshop, de prijzen, de behandeling, de levering en de verpakking zijn wat men er van verwacht wat het zou moeten zijn.

Ik bak bollepootjes en gebruik altijd het fijn amandelmeel, altijd mooi op tijd en goede prijs kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

Al meerdere keren besteld. Kwaliteit van de producten zijn goed, en de levering gebeurt vlot.

Vlotte service

Heel tevreden van mijn bestellingen bij De Notenshop. Duidelijke website met voldoende informatie om je keuze te bepalen, een vlot bestelproces en snelle afhandeling van de bestelling!

eenvoudig te bestellen, correcte producten.

gemakkelijk te bestellen correcte levering kwaliteitsvolle producten

Mijn favoriet

Propere verpakking, snelle levering, kwalitatieve producten.

Heerlijk

Heerlijke en eerlijke noten

Handig, lekker

Bestelling vlug geplaatst, vlug geleverd, enorm assortiment, goed ingepakt

Goede service, lekkere producten

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaringen met de notenshop.be . De producten worden steeds netjes verpakt, ze worden snel geleverd, en er liep nog nooit iets mis.

Verrukkelijk

Ik koop regelmatig alle soorten bessen en ze zijn heerlijk bij het ontbijt

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen