Laden reviews...
1.467 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de kwaliteit en het brede assortiment. Leveringen zijn meestal snel en producten worden goed verpakt. Het geld waard zijn en betrouwbare service komen vaak naar voren. Enkele opmerkingen gaan over leveringsproblemen, maar de algemene tevredenheid is hoog.
Goed materiaal en snelle levering.
Heidi
Gent
de bestelling, levering en betaling gingen zeer vlot; daarbij waren het ook allemaal zeer lekkere noten, ik kan niet zeggen dat er van mindere kwaliteit en/of mindere smaak bij waren
Guido Janvier
antwerpen
Notenshop heeft diverse artikelen, niet alleen noten. Ik heb toch al wat uitgeprobeerd en niets is er tegengevallen.Het gemakkelijk om te bestellen, te betalen,de prijs is goed en de bestelling wordt snel en verzorgt geleverd. Een echte aanrader.
Nicole
Zutendaal
Elke bestelling die ik al geplaatst heb wordt vlot afgehandeld en geleverd. Grote keuze, heerlijke en gezonde producten.
Daisy Landuyt
Knokke-heist
Snelle levering.
John
Westmalle
Koen
Zandvliet
Hier vond ik de basis voor mijn histaminedieet. Zeer zuivere producten! Ik bestel hier zeker de volgende keer opnieuw!
Caroline
Vlotte levering mooie keuze
Daniël
Oostende
heel veel keuze, duidelijke info, supersnelle levering
Robert Vandenborn
Hasselt
Heb reeds een paar bestellingen geplaatst. Altijd interessante prijzen voor heel goede kwaliteit. Ik vind de Notenshop een echte aanrader voor al wie met zijn gezondheid begaan is. In de toekomst ga ik zeker verder gezonde voeding bij de Notenshop blijven aankopen. Daarom 10 op 10.
Fred
Hasselt
Kwalitatief hoogstaande produkten; uitgebreide receptenadvies; mooie en hygiënische verpakkingen; hulpvaardige klantendienst; uitgebreid en regelmatig vernieuwd assortiment.
Ilona
2440 Geel
Vlotte levering, goede communicatie, producten top.
Sigrid Hildebrandt
Sint-Niklaas
Kwaliteit is top!
Sandra
Houthalen-Helchteren
Telkens een vlotte en correcte levering. Alle producten zijn van topkwaliteit aan een eerlijke prijs.
Peter
Wevelgem
Snel geleverd in degelijke verpakking. Producten van zeer goede kwaliteit en gunstig in prijs
Paul Dox
Humbeek
Pure nootmagie die zelfs bij kinderen het knabbelplezier laat fonkelen.
22 June 2026
Anneke
Melsele
Goede prijzen, snelle levering dus tevreden
19 June 2026
Kristof
Genk
alles perfect in orde, overzichtelijk, gemakkelijk bestellen en afrekenen. zeer goede producten, snelle verzending
koen
sint-niklaas
Heel tevreden van de producten en service
Hilde Geeroms
Outer
Zoals iedere bestelling, correct en zeer goede service
Luc Van den Brande
Wilrijk
Een vlotte en vriendelijke service. En een geweldig product wat ze hebben geleverd, 5 flessen besteld en zijn nu toe aan de 2de fles, we gebruiken het als ochtend shotje, maar wat geeft dit een boost echt geweldig, ik ben 67 jaar maar voel mij terug 20 jaar, nee dat is een grapje, maar is wel heel goed!
17 June 2026
Henk
Hasselt
er worden altijd kwaliteitsvolle producten geleverd
17 June 2026
Tamara
Bovekerke
soms heel goed, soms veel minder... moeilijk om een consistente kwaliteit te hebben. bijvoorbeeld bramen of goji, soms zacht als een goed gedroogd fruit, soms hard als stenen en niet eetbaar. De winkel blijft echter mijn referentie
Gui
Utrecht
Altijd alles in orde
Michèle
Herentals
2ième commande sur Notenshop et très satisfaite. Les prix sont corrects et le choix en produits Bio est varié. Le site est sérieux et professionnel.
Joëlle
Antonie van Leeuwenhoekstraat 27