Raad gaan iedereen aan

ALLES OK ...

ALLES OK.

Vlot en lekker

Lekkere spullen en vlotte service!

Verwennerij

Ik bestel regelmatig bij De Notenshop en ben nog nooit teleurgesteld. Het aanbod is zeer ruim, de noten altijd heel vers en lekker en de prijs is niet overdreven. Ook broodbeleg en snoeperijen vallen hier in de smaak. Alles wordt veilig en milieubewust verpakt en snel geleverd. Topzaak!

Prima kwaliteit, goede service

Prima geen opmerkingen

Moeilijk te verbeteren...

Moeilijk te verbeteren...

Top kwaliteit echt

Superlekker nootjes allemaal goede kwaliteit

Prijs en kwaliteit in orde

Zeer degelijke webshop

uitstekend

uitstekend kwaliteit prijs service

Vlotte en correcte service!

Altijd krakend vers!

De beste noten! Altijd lekker en handig verpakt. Enige probleem is dat je er moeilijk vanaf kan blijven ;-)

Vlug geleverd Alles wat ik al besteld heb was ook heel vers Noten zijn ook krokant

Super tevreden, alles dik in orde !

Handige webshop, snelle levering, prima kwaliteit , goede verhouding prijs / kwaliteit ! Kortom, zeker voor herhaling vatbaar !

Altijd correct

Men is steeds correct in de levering en altijd op tijd, super service

Goede verpakking,snelle levering.

Zeer goede verpakking van de noten. Website is zeer duidelijk. Juiste leveringen.

Niet klantgericht

Problemen met pakket, trage communicatie en vooral weinig verantwoordelijk opnemen.

Topkwaliteit en service!

Topkwaliteit producten. Hele lekkere noten aan correcte prijs! Snelle levering.

The shop to be !

Zeer tevreden over de producten, alsook de verpakkingen. Goede verhouding prijs/kwaliteit. Doe zo verder.

Snel en huis geleverd

Top bedrijf

Altijd alles correct afgeleverd in goede verpakking en prijs kwaliteit 10 op 10

Perfecte shop

Heerlijk shoppen bij de notenschop. Lekker producten, heel veel keuze en op de koop toe snel geleverd.

heerlijke,eerlijke producten, scherpe prijs,kraakvers.

bestelling snel en correct geleverd, pico bello

Bakboxen zijn zo leuk

We hebben genoten van de shortbread box, keurig verpakt en snel in huis. Heerlijk om eens je te bezondigen op al dat lekkers

Lekkere noten

Snelle service Heerlijke producten

Fantastische ontdekking!

Deze website via een collega leren kennen. Wat een ontdekking! Ik ben fan van de heerlijke notenmix. Ook de combinaties met chocola en noten vind ik (wij) fantastisch. De website is heel duidelijk. Ik ben fan!