Top !.

grote variëteit en prima prijzen

Juiste levering op tijd

Goed produkt in hersluitbare verpakking

Heerlijke noten van perfecte kwaliteit

Snel geleverd en prima geprijsd. Ik ben zeer tevreden!!

Ok

Verschillende malen verpakkingen gehad die licht beschadigd waren/dichtgeplakt in mijn bestelling. Veel grote bestellingen geplaatst nog nooit een extra attentie of zo ontvangen.

Geweldig lekker en op tijd…

As a drup in the emmer….

perfect, alles naar wens

Goede kwaliteit, goed verpakt, correct geleverd. Aanrader

prima service

goede kwaliteit en prima service

vers en lekker lekker

Sinds ik bij de notenshop bestel weet ik dat de gekozen producten vers en snel geleverd worden. En lekker!

Topproducten

Deze producten zijn top, lekker en gebruiksklaar.

Gewoon correcte levering

Producten van goede kwaliteit !

Jammer van de levering

Top producten! Ben al jaren fan! Jammer dat het pakket ergens in Antwerpen stad werd geleverd ipv Linkeroever. Het heeft me veel moeite en tijd gekost om aan het pakket te geraken…

Fresh and high quality

The products I received are delicious and with a high quality; quick delivery. Thank you very much!

Goede kwaliteit

Goede verpakking en goede kwaliteit van de produkten.

Ruime keuze, top prijs/kwaliteit

Handige website Ruime keuze Goedkoper dan ergens anders Goede kwaliteit

Zeer tevreden!!!

Was mijn eerste bestelling en aangenaam verrast van de producten, heb de winkel ontdekt voor al mijn grenola's en notenmengelingen. Top !!!

Elke bestelling is wat ik ervan verwacht had

Elk bestelling is wat ik ervan verwacht had

Très satisfaite

Produit de qualité et envois rapide.

Nice products

I have ordered several times. Very good quality and nice packing. They deliver very fast. I like their products

prijs kwaliteit zeer goede producten

Duidelijke website, zeer goede producten, snelle en veilige levering bij producten in glasverpakking.

Gewoon goed.

Ik kan alleen maar zeggen dat alles goed en correct is verlopen.p

Uitstekende website

Altijd goede kwaliteit, korte levertijd en altijd leuk wat nieuwe producten om uit te testen

Goede prijs-kwaliteit, ruim en goed aanbod, vlotte bestelling en levering.

goede noten

Alles prima

Ge-wel-dig!!!

Steeds snelle verzending, topverse producten en bovenal super aardige klantenservice!!!!!!!! Er was iets fout gelopen bij de levering en ik werd meteen geholpen en kreeg een nieuw product toegeleverd. TOP Dankjewel voor de fijne communicatie

Geweldige producten

Gemakkelijk te bestellen en zeer snelle levering, goede producten. Ik ben zeer tevreden, prijzen zijn ook goedkoper dan in de grootwarenhuizen.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.