Heel leuke webwinkel met een breed assortiment

Aankopen voor herhaling vatbaar

Goede kwaliteit aan een ZEER correcte prijs !!!!

Kort en bondig: goede kwalitatieve producten, goede verpakking, snelle levering en zeer correcte prijs!!! vanaf nu mijn adres voor alle soorten noten ;-)

Zalig!

Zeer tevreden van de notenshop! Altijd lekker en goede kwaliteit. En zo veel keuze!

Zeer slechte klantenservice

Vervallen producten verstuurd.

Alles wat ik besteld heb is super.En wordt dan nog is snel geleverd. Super!

Dit was de tweede dat ik bij jullie bestel. Alles is super en nog is snel geleverd ook.Duper!

Prettinge site

Goede degelijke site. Verzending en verpakking is top.

Correcte kwaliteit, service

Producten zijn zoals ze beschreven worden, geen grote verassingen. Vlotte en snelle afhandeling

Snel geleverd en kwaliteit

Wij zijn zeer tevreden.

Steeds 100% in orde.

Snelle levering. inhoud steeds in orde.

Verse producten

Prijs kwaliteit in evenwicht, veel keuzes

Producten van topkwaliteit

Steeds mooie grote noten, stevig verpakt en lekker.

De lekkerste, beste en meest natuurlijke noten!

De lekkerste, beste en meest natuurlijke noten! Ik ben er geweldig zot van

Bons produits à prix intéressants

Grand choix de produits de bonne qualité (valeurs nutritionnelles, ingrédients), à prix souvent intéressant (chocolat Callebaut Power 80 beaucoup moins cher qu'ailleurs). Tablette chocolat noir fourrée pistache (Dubai) = la meilleure que j'ai achetée jusqu'à présent. Colis emballé avec soin. Première expérience très satisfaisante, je commanderai à nouveau sans hésiter.

Superservice

Overzichtelijke site en vlotte levering van heerlijke producten.

Absolute aanrader!

Voor heerlijke thee, verse noten, puur natuur sapjes of andere kwaliteitsproducten moet je bij De Notenshop zijn. Alles is supervers, smaakvol en met zorg verpakt. De keuze is groot, de kwaliteit top en de levering altijd snel. Echt een aanrader voor iedereen die houdt van natuurlijke, lekkere en eerlijke producten!

altijd even vers

alles wat ik bestel bij de Notenshop is altijd vers. heel veel keuze uit noten, gedroogd fruit, zaden. enkel goede ervaringen met De Notenshop! bedankt!

Topproducten en klantvriendelijk.

Website is super klantvriendelijk, bestellen makkelijk en er volgt altijd een snelle en correcte levering op. Prijs/kwaliteit is meer dan OK!!!!!

Goede kwaliteit aan een goede prijs

Producten van prima kwaliteit en correct geleverd.

Ruime keuze, goede kwaliteit, correcte prijzen, snelle levering. Zeer tevreden.

Goede kwaliteit

Kwaliteit

De producten zijn top en stevig verpakt en de levering is meestal binnen de 3 dagen. Wij

Van bestelling tot aflevering verliep alles correct volgens communicatie. Prima kwaliteit van de geleverde producten.

Lekkere producten (noten zijn heel vers en lekker) en snelle levering

Duidelijke en betrouwbare site, lekkere en verse producten.

perfect!

sinds enkele jaren koop ik mijn noten en kokosolie aan op deze site. > goede prijs/kwaliteit > snelle levering > alles steeds piekfijn in orde ik ben hier heel tevreden over.

Verse en lekkere producten, makkelijk besteld en snel geleverd,

Verse en lekkere producten, makkelijk besteld en snel geleverd.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen