Kwaliteit tegen een laag prijsje. Correcte afhandeling en snelle levering.

The mango is rotten

You sent me rotten mango

Alles in een notendop!

Heel groot assortiment met regelmatig acties. Verzorgd bezorgd met bedanking. Heel fijne producten!

Uitstekende noten

Altijd vers

Super lekker

Beste, Wij eten hier steeds de gezouten geroosterde noten, deze zijn echt super lekker!!! We blijven bestellen Eveneens ook steeds een snelle levering.

Lekker!

Zeer lekkere noten mengsels. Je kan er niet van afblijven. Vooral de smokey mix is verslavend

Vers en lekker, snel en goed verpakt.

Prima, zoals altijd. Wij blijven klant.

Heerlijke lekkernijen

Uitgebreide keuze Grote noten Heerlijke, pure smaken Wel prijzig Voor ieder wat wils

Nog nooit teleurgesteld met mijn bestellingen. Van reservering tot aflevering aan huis verloopt alles correct.

Gemakkelijk te bestellen

zijn superlekker nootjes.

Topkwaliteit

Vlotte bestelling, vlotte levering, uitgebreide keuze en topkwaliteit aan noten. Ik koop ze nergens anders meer.

behulpzaam bij bestelling

er was blijkbaar een probleem bij onlinebestellen. Niet alle producten zijn via deze weg bestelbaar (chocolade paashaas) Heeft heeft toch enige communicatie vereist vooraleer dit probleem opgelost was (annulering van de paashaas) bijkomende vraag : hoe kan ik mijn spaarpunten verzilveren ?

Mooi gamma met een vlotte levering.

In het uitgebreide gamma vond ik vlot alles wat ik nodig had. Vlot geleverd aan huis.

Lekker en groot

Lekkere, grote rozijnen

Lekker maar mist wat smaak

Zoute chocolade amandelen zit voor mij te dikke chocolade laag rond en gerookte amandelen mogen iets meer rooksmaak hebben maar al bij al wel lekker.

Niets op aan te merken.

Kwaliteit

Altijd tip top in orde zeker een aanrader

Goede kwaliteit

Goede dienst en goede nootjes en dadel

Aanrader

Super, heb al aan veel mensen aangeraden. Zeer tevreden

Snel en lekker

Altijd kwaliteit voor je geld

top

super producten

aangename ervaring en tevreden.

correcte afhandeling, stipt en betaalbaar

UITGEBREID ASSORTIMENT

Producten van uitstekende kwaliteit en aanvaardbare levertermijnen. Ik had 5 sterren gegeven indien de facturen aan Belgische ondernemingen met verlegging van BTW zouden opgemaakt worden.

Zeer goede producten en uitstekende service

Ik koop tegenwoordig alles van havermout, noten en zaden hier omdat de kwaliteit van elk product top is en alles zit netjes verpakt en is vrij snel geleverd. Prijs kwaliteit is top!

la livraison a été compliquée

votre transporteur n' a pas laissé d'annonce de son passage à mon domicile. le colis a été livré 3 jours après la date annoncée au dépot "son particulier".

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen