Uitstekende kwaliteit

Zeer tevreden met alles wat ik tot nu toe al besteld heb ,kan het aan iedereen aanbevelen .

Geweldige producten Super snel goede website goede prijzen

Kwaliteitsproducten

Gemakkelijke site om op te bestellen, kwaliteitsproducten en correcte levering

Prima.

Vlot kunnen bestellen, goed afgehandeld en geleverd zoals afgesproken. Dus alles OK.

De beste noten webshop!

Producten van zeer goede kwaliteit. Ze zorgen voor een fijne service, snelle verzending en heerlijke noten. Ik ben vooral fan van het 'extra fijne amandelmeel'.

Prijs-kwaliteit; dik in orde

Uitgebreid aanbod en ook tevreden met mogelijkheid tot grotere hoeveelheden.

Heel tevreden!

De producten zijn van goeie kwaliteit. Ook de service/levering is top!

overzichtelijke website, grote keus, goed verpakt, en lekker eten vlotte levering aan huis

Tevreden

Prijs / Kwaliteit = Goed

Lekker vers

Heel goed assortiment. Alles wat ik tot nu toe gekocht heb is naar verwachting.

geweldig

alles is prima, groot aanbod met zeer degelijke producten aan goede prijzen en snel verzonden.

altijd tevreden

Ik vind er altijd wat ik zoek of nodig hebt

Zeer groot aanbod met verschillende opties in hoeveelheid.

Ik heb verschillende soorten noten besteld, in de hoeveelheid die ik zelf wou. Goedkoper dan in de supermarkt.

Subliem

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering en niet duur.

Goede prijs kwaliteit

Ik koop regelmatig noten en dadels. Vooral bio en dat scheelt in vergelijking met een markt. Hier vind ik vaak alles wat ik nodig heb. Snelle levering.

Goede service, correcte prijzen en super kwaliteit

Vlotte toegankelijke website. Correcte prijzen. Goede opvolging van de bestelling. Super kwaliteit.

Het doet wat moet op een correcte en tijdige manier!

Het doet wat moet op een correcte en tijdige manier!

Everything was perfect

From the great packaging that protected our chocolates during shipping to the amazing flavors... everything went as planned and surpassed expecrations

topservice

Mijn bestelling werd snel en netjes gelecerd. Ook de kwaliteit van het produkt ( rozijnen ) was prima in orde

Vlotte en correcte verwerking

Vlotte en correcte verwerking

Heel duidelijke webshop, snelle levering en leuke extra's

Een ruime keuze aan goede, gezonde producten. Zeer goede prijs/kwaliteit. Onze nummer 1 webshop voor noten en zaden!

fantastische producten, fantastisch bedrijf

de producten zijn super lekker de verpakking is perfect bedankkaartje voor de bestelling is zo leuk ook niet te vergeten jullie doos met de originele tekstjes en tekeningen op ik hou de doos bij, als ik ernaar kijk, ben ik goedgezind bedankt voor de leuke momenten dat De Notenshop me geeft Leen

Genieten bij de producten van de notenshop

Steeds verse, goedverpakte producten bij de notenshop. Nog nooit teleurgesteld.

Meestal goede kwaliteit

Ik heb verschillende kleine bestellingen gedaan die steeds zeer goed waren en goede kwaliteit . toen besloot ik een grotere hoeveelheid aan te kopen maar deze was van slechtere kwaliteit wat zeer spijtig was . Ging altijd over walnoten in dop .

Top kwaliteit!

Kwaliteit van noten, zaden en pitten is top! Tweede maal besteld, tweede maal top. Een stevigere kartonnen doos, waarin alle producten opgestuurd worden, is een tip. Ben hoe dan ook zeer tevreden.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen