Tevreden

Bestelling, levering en kwaliteit van de producten OK , dus tevreden.

De bio chiazaden hadden een muffe smaak

Bij mijn voorlaatste bestelling hadden de bio chiazaden een muffe smaak. ik melde dit en kreeg een pak ter vervanging. Dat is heel correct, maar dat was ook muf. Intussen heb ik nog een bestelling geplaatst en nu zijn de chiazaden perfect. Spijtig van die 3 pakken met een muffe (schimmel)smaak.

perfectie bereikt

zeer goede website, uiterst vlotte 'bediening', razend snelle levering. Werkelijk 'uit''stekend'!

Levering zoals het hoort.

Doe zo verder

Alles naar wens

Acht soorten besteld en alles prima verpakt ,een goede kwaliteit van zaden en noten. Prima!!

2e keer dat er stukje doek bij vlokken zit

Ik bestel regelmatig. Vandaag merkte voor de tweede keer, tijdens het eten, dat er een stukje doek in mijn gierst of boekweit of gierstvlokken zit. Verder wordt alles netjes geleverd.

Altijd lekker en in orde

Lekker en veel keuze...beetje te veel keuze, want moeilijk kiezen. Levering ook altijd zonder problemen.

Altijd perfect afgeleverd, noten van prima kwaliteit!

Altijd prima verpakt, alles correct gelabeld, hoge kwaliteit. Zeer betrouwbaar.

Goede dienstverlening.

Produkt goed verpakt en heelhuids aangekomen.

snel en correcte levering

snel en correcte levering

Duidelijke web shop. Snel geleverd en goed verpakt. Lekkere noten voor mens en dier.

Steeds verrassend lekker

aangename ervaring

aangename ervaring

Gemakkelijk om te bestellen en prima geleverd

Topproducten

Na lang zoeken heb ik hier de dadels en noten gevonden die volledig aan mijn eisen vloldoen.

Snelle levering.

Groot assortiment, makkelijk bestellen en snelle levering

perfect

super

Lekker vers en correcte levering

Lekker vers en correcte levering Verpakking is heel verzorgd

Altijd tevreden !!!

Ik ben een tevreden klant! Geen opmerkingen… De kwaliteit is goed! De prijs is ok! De levering en communicatie is prima geregeld!

Jammer dat Post.NL faalde, maar er werd door jullie adequaat en snel gereageerd!

Vriendelijke en invoelende reactie op het uitblijven van mijn bestelling. Zeer snelle reactie op mijn mail daarover met uitleg dat PostNL het pakket had teruggestuurd met de mededeling dat er een foutieve adressering geweest zou zijn. De opnieuw bestelde goederen waren er binnen no-time. Het bedrag van de eerste bestelling werd ook verrassend snel terug gestort.

perfect

Overheerlijk is nog een understatement voor de pindakaas van de Notenshop

Snel geleverd + heerlijke noten + abrikozen + dadels !

Aanrader !

nice quality

super quality always

Gezonde producten, vlotte correcte levering.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen