Beste producten van goede kwaliteit

In de notenshop vind je de beste producten van goede kwaliteit. Ik word steeds blij als mijn bestelling geleverd wordt.

Smaakvol en correcte levering

Altijd correcte levering van smaakvolle noten en aperitiefkoekjes.

De beste

Goede service altijd alles op tijd binnen, en betaalbaar.

Altijd correct en lekker

Alles top in orde!

Geen opmerkingen ;)

Noten shop

Lekkere noten tegen een schappelijke prijs

goede noten, veel keuze, juiste prijs

De keuze is uitgebreid en de prijs is correct. De levering is altijd correct en op tijd.

Vlot verloop over de hele lijn!

Overzichtelijke site Vlot verloop van bestelling tot levering. Kwaliteit van de noten prima.

Uitstekend!

Lekkere steeds verse producten! Wij bestellen al heel veel jaren…

Altijd zeer goede service

Van bestelling tot levering,alles verloopt altijd correct en je hebt veel keuze uit verschillende producten en ze zijn altijd goed verpakt en superlekker.

Vlot en correcte afhandeling.

De brstelling is gemakkelijk te plaatsen. Er is een correcte opvolging en vlotte levering.

altijd zeer verse en lekkere noten !

Ik heb nog nooit zo'n verse noten gekocht als bij de Notenshop !De smaak van de noten weegt totaal niet op tegen de soms fletse smaak van noten uit de supermarkt ! Ik ben zo blij dat ik de Notenshop ontdekt heb !

Kwaliteit en service

Snelle en nette leveringen. Alles is mooi verpakt. En super lekker!

Niets op aan te merken.

Niets op aan te merken. Behulpzaam, en op tijd.

Lekker en natuurlijk!

Lekkere en natuurlijke producten, goeie prijs-kwaliteitverhouding, snelle service ... vaste klant voor heel wat producten!

Ecologisch en kwalitatief

Enorme keuze aan kwalitatief hoogstaande producten. Ecologisch verpakt en snel geleverd ‘

Voor mij goed voor de vogels heel goed

De bestelling word binnen enkele dagen geleverd en de noten zijn van goede kwaliteit

Voor de chocolade enz een grote tegen valler in de zomer !

Baktotaal verpakt de chokolade enz in zilver folie met ijsblok ertussen mischien een tip ook voor jullie !

Snelle & correcte levering

Producten zijn van goede kwaliteit

lekker

altijd goede service

heel goed

betrouwbaar en eerlijk

Lekker en gezond

De noten zijn steeds vers en lekker. Worden ook vrij snel geleverd! Wij blijven trouwe klanten.

Eenvoudig te bestellen en snelle correcte levering

Prima kwaliteit!

Heerlijke noten en granen!

Heerlijke, goed verpakte producten voor een goede prijs! Ik weet wel waar ik voortaan mijn noten en bakproducten koop!

Alles ok

Zeer tevreden ook van de prijs

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen