Interessant

Ik ben tevreden over de diensten van de notenshop. Als ze de pakketten thuis leveren dan is het nog beter

Top service én kwaliteit!

Steeds zeer correcte levering van top kwaliteit producten.

Goeie kwaliteit

Goede notenmengeling, lekkere studentenhaver

perfect

Uitstekend communicatie

Producten van zeer goede kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Mijn ervaring met een pakket dat door de post beschadigd was en dat ik weigerde, werd snel terugbetaald en de communicatie was uitstekend.

Alles behoorlijk en op tijd en goed ingepakt geleverd

Topproducten aan de beste prijzen!

Uitgebreide keuze, keuze in portiegrootte, de beste prijs, kwaliteitsvolle producten.

Heel tevreden

Pure producten aan een betaalbareprijs

De lekkerste noten!

Uitgebreide keuze in noten, zaden en pitten.

Vers , vers vers !!¡!!

Zeer lekkere producten. Ik bestel er al lang .

Veel keuzes uit lekkere smaken

Een overzichtelijk gamma aan producten Duidelijke website En vooral... lekkere nootjes

Alles heel handig verpakt en zeer lekkere noten !

Supervlotte service, groot aanbod, lekkere producten!

Supervlotte service, groot aanbod, lekkere producten!

Altijd goede producten!

Ik bestel heel vaak bij Notenshop, ben erg blij met de kwaliteit van de diverse producten. Ze leveren ook snel.

Alles ging goed

Tevreden zoals altijd !

Correcte levering - kwalitatieve producten

Groot aanbod, snel verzonden

Lekkere gekruide noten

Kwaliteit

Kwaliteit, veel keuze en snelle levering.

prima ervaring, elke keer

goede service, goede producten

Een uitgebreid assortiment van kwalitatieve topproducten! Zeer correcte verpakking en vlotte levering zelfs tot in Spanje. Dikke pluim.

Zeer goede kwaliteit

Ik koop al jaren noten en zaden bij de Notenshop en ben altijd heel tevreden van de prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader!

Aangenaam verrast

Daar ik besloten heb om ayurvedisch te eten wou ik op zoek waar ik best mijn producten haalde want ik wil bio. Ervoor haalde ik alles in de supermarkt. Maar dan ontdekte ik de notenschop wat een wereld van verschil ik wist niet dat noten zo vers konden smaken. Heel dankbaar dat ik deze beslissing nam.

Zeer lekker!

Correcte levering en zeer lekkere producten!

Veel keuze , superkwaliteit

Heel vlotte bediening!

Lekkere producten, ik zag wel dat de dadels uit Israël komen, een reden voor mij om ze niet meer te kopen. Daarvoor ga ik dus op zoek naar een alternatief! De Wereldwinkel bv. koopt Palestijnse dadels, misschien iets om ook te overwegen :).

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen