Goede prijs kwaliteit

Ik koop regelmatig noten en dadels. Vooral bio en dat scheelt in vergelijking met een markt. Hier vind ik vaak alles wat ik nodig heb. Snelle levering.

Goede service, correcte prijzen en super kwaliteit

Vlotte toegankelijke website. Correcte prijzen. Goede opvolging van de bestelling. Super kwaliteit.

Het doet wat moet op een correcte en tijdige manier!

Het doet wat moet op een correcte en tijdige manier!

Everything was perfect

From the great packaging that protected our chocolates during shipping to the amazing flavors... everything went as planned and surpassed expecrations

topservice

Mijn bestelling werd snel en netjes gelecerd. Ook de kwaliteit van het produkt ( rozijnen ) was prima in orde

Vlotte en correcte verwerking

Vlotte en correcte verwerking

Heel duidelijke webshop, snelle levering en leuke extra's

Een ruime keuze aan goede, gezonde producten. Zeer goede prijs/kwaliteit. Onze nummer 1 webshop voor noten en zaden!

fantastische producten, fantastisch bedrijf

de producten zijn super lekker de verpakking is perfect bedankkaartje voor de bestelling is zo leuk ook niet te vergeten jullie doos met de originele tekstjes en tekeningen op ik hou de doos bij, als ik ernaar kijk, ben ik goedgezind bedankt voor de leuke momenten dat De Notenshop me geeft Leen

Genieten bij de producten van de notenshop

Steeds verse, goedverpakte producten bij de notenshop. Nog nooit teleurgesteld.

Meestal goede kwaliteit

Ik heb verschillende kleine bestellingen gedaan die steeds zeer goed waren en goede kwaliteit . toen besloot ik een grotere hoeveelheid aan te kopen maar deze was van slechtere kwaliteit wat zeer spijtig was . Ging altijd over walnoten in dop .

Top kwaliteit!

Kwaliteit van noten, zaden en pitten is top! Tweede maal besteld, tweede maal top. Een stevigere kartonnen doos, waarin alle producten opgestuurd worden, is een tip. Ben hoe dan ook zeer tevreden.

Altijd correct en vers

Heerlijke producten

Ben zeer tevreden over de notenshop. Lekkere producten en snelle levering. Bij problemen ook direct geholpen.

Snelle en goede.

Snelle levering en goede producten.

Heel tevreden

Bestellen, verzending en kwaliteit waren ok

Goede kwaliteit van de producten

Prijs/kwaliteit is correct. Leuke dingen om te ontdekken tijdens de speciale periode van bv. Sinterklaas en Kerstmis.

Alles in orde.

Producten en verzending piekfijn in orde.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Ik ben vooral gelukkig met de ruime keuze aan bio producten.

de kwaliteit voldoet aan mijn verwachtingen

De pistachenoten, walnoten, pompoenpitten en rozijnen waren uitzonderlijk vers, smaakvol en precies zoals gehoopt.

Snelle service en goede kwaliteit

Items werden zeer snel geleverd en zijn van uitstekende kwaliteit. Wel niet super goedkoop

Gewoon goed!

De notenshop is altijd correct,de levering is super ,vooral de verpakking is voornaam bij mij(buitenland) stevige dozen., 1 minpuntje :ze hadden me verteld dat de kerstfiguurtjes in een geschenkverpakking zouden zitten enze zijn afgekomen in een plastiek doosje. Een tip voor volgend jaar:misschien vertellen in welk soort verpakking dat het afkomt plastiek of karton.

Smaakvol

Goede kwaliteit en smaakvolle producten

Verse producten, ruim assortiment

Steeds verse producten aan eerlijke prijzen. Het assortiment bevat steeds wel weer iets nieuws wat extra inspiratie geeft.

Kwalitatief, lekker en correcte prijzen.

Al enige jaren klant bij de Notenshop en regelmatig moet ik mijn voorraad bijvullen want de producten zijn een topper bij mij thuis. Elke ochtend eten we een handje notenmengeling. Gezond maar ook lekker. Af en toe kies ik iets buiten onze traditionele aankopen want er zijn altijd aanbiedingen en / of nieuwe producten. Conclusie : een aanrader.

Top producten

Vlotte levering, goeie producten waarvan we genieten.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen