Great

Very good shop to buy nuts and seeds as they deliver excellent quality products with good and strong packaging. I regularly order from here as I find the prices are nominal and the quality is great. Thank you

heel tevreden!

Nobody is perfect... maar de Notenshop krijgt voor mij een dikke pluim...

Eerlijk

Je krijgt perfect hetgeen je bestelde

Zeer tevreden klant

Groot assortiment Kwalitatieve producten Snelle afhandeling Goede prijszetting

Topkwaliteit aan correcte prijs thuis geleverd

Ben al jaren klant bij de Notenshop en vindt er een uitgebreid gamma van biologische en kwaliteitsvolle producten tegen betaalbare prijzen. Bovendien een snelle levering en degelijk verpakt. Bedankt!

niets dan positieve ervaringen

men word direct geholpen als men vragen heeft , de producten zijn top en de prijzen zijn goed . Veel keuze uit producten

Snelle levering, excellente kwaliteit

Netjes op tijd werden de bestelde goederen geleverd. Veilig en stevig verpakt. Ruime keuze en kraakvers

Altijd tevreden over de geleverde producten!

Leuke variatie in aanbod, goede prijskwaliteit!

Is niet mijn eerste ervaring met de nitenshop ik ben echt zeer tevreden. De producten zijn zeer goed van kwaliteit en lekker.

Alles prima!

Snelle correcte service

De bestelling verliep vlot, de levering volgde snel en de producten zijn degelijk verpakt. Helemaal top!

Snelle levering en top producten

De moeite waard

Ze hebben heel lekkere produkten aan goede prijzen. Heel mooi en proper verpakt ook. Veel keuze en produkten die je nergens anders kunt vinden( bv.dadels omhuld met chocolade of tomatenvlokken...)

Veel keuze in kwalitatieve producten. Snelle levering.

Superproducten

Producten zeer goed. Levering zeer snel Maar : als er geleverd wordt door Post NL is de dienstverlening onder O Er wordt niet aangebeld en het pakket wordt ergens gedropt achter de grote inrijpoort -regen of zon maakt niet uit

uitstekend

uitstekende producten en afhandeling en verpakking altijd mooi en prima in orde !!!

Zeer lekker

Zeer stipt, goed verpakt en vers

Goede producten !!

Echt goede, verse producten, en snel geleverd !! Onze eekhoorns smullen ervan !

Ze hebben alles en steeds correcte levering.

Alles verloopt vlot en correct.

Erg tevreden klant.

Er is een uitgebreide keuze aan producten van goede kwaliteit. Duidelijk beschreven en ondersteund door de nodige specificatie. Alles verloopt telkens erg vlot en correct

Zeer goede producten

Zij leveren zeer goede producten aan een correcte prijs

is voor mij heel gemakkelijk gegaan

heel groot assortiment en vlug geleverd tip top in orde

Hele mooie producten aan een goede prijs.

De Notenshop heeft een erg grote, gevarieerde keuze aan lekkere en gezonde artikelen. De producten zijn steeds vers en - belangrijk - erg lekker. Alles wordt snel verzonden en is steeds goed verpakt.

Zeer goede service

Product niet juist

“Speltmeel” gekocht, blijkt spelbloem te zijn. Nutteloos voor wat ik het wilde gebruiken.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen