Ik heb meermaals bij u besteld en ik ben altijd zeer content met de kwaliteit van de produkten

Goede service, goede kwaliteit en goed verpakt. En ook belangrijk, een snelle levering

Zie onder

De leveringen zijn prima .ik heb alleen nooit een aanbieding .

Top-shop

Prijs kwaliteit de betere. Blij jullie ontdekt te hebben.

Uitstekende kwaliteit

Zeer tevreden met alles wat ik tot nu toe al besteld heb ,kan het aan iedereen aanbevelen .

Geweldige producten Super snel goede website goede prijzen

Kwaliteitsproducten

Gemakkelijke site om op te bestellen, kwaliteitsproducten en correcte levering

Prima.

Vlot kunnen bestellen, goed afgehandeld en geleverd zoals afgesproken. Dus alles OK.

De beste noten webshop!

Producten van zeer goede kwaliteit. Ze zorgen voor een fijne service, snelle verzending en heerlijke noten. Ik ben vooral fan van het 'extra fijne amandelmeel'.

Prijs-kwaliteit; dik in orde

Uitgebreid aanbod en ook tevreden met mogelijkheid tot grotere hoeveelheden.

Heel tevreden!

De producten zijn van goeie kwaliteit. Ook de service/levering is top!

overzichtelijke website, grote keus, goed verpakt, en lekker eten vlotte levering aan huis

Tevreden

Prijs / Kwaliteit = Goed

Lekker vers

Heel goed assortiment. Alles wat ik tot nu toe gekocht heb is naar verwachting.

geweldig

alles is prima, groot aanbod met zeer degelijke producten aan goede prijzen en snel verzonden.

altijd tevreden

Ik vind er altijd wat ik zoek of nodig hebt

Zeer groot aanbod met verschillende opties in hoeveelheid.

Ik heb verschillende soorten noten besteld, in de hoeveelheid die ik zelf wou. Goedkoper dan in de supermarkt.

Subliem

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering en niet duur.

Goede prijs kwaliteit

Ik koop regelmatig noten en dadels. Vooral bio en dat scheelt in vergelijking met een markt. Hier vind ik vaak alles wat ik nodig heb. Snelle levering.

Goede service, correcte prijzen en super kwaliteit

Vlotte toegankelijke website. Correcte prijzen. Goede opvolging van de bestelling. Super kwaliteit.

Het doet wat moet op een correcte en tijdige manier!

Het doet wat moet op een correcte en tijdige manier!

Everything was perfect

From the great packaging that protected our chocolates during shipping to the amazing flavors... everything went as planned and surpassed expecrations

topservice

Mijn bestelling werd snel en netjes gelecerd. Ook de kwaliteit van het produkt ( rozijnen ) was prima in orde

Vlotte en correcte verwerking

Vlotte en correcte verwerking

Heel duidelijke webshop, snelle levering en leuke extra's

Een ruime keuze aan goede, gezonde producten. Zeer goede prijs/kwaliteit. Onze nummer 1 webshop voor noten en zaden!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen