Een betere notenshop ga je niet zoeken, die heb je gevonden!

Al vele producten heb ik via deze shop uitgeprobeerd en het is steeds geweldig goed!

Goede producten, goede verpakkingen en snel geleverd

Goede producten, goede verpakkingen en snel geleverd. Soms wel jammer dat middelgrote verpakkingen er zo snel uit zijn en we moeten wachten om te bestellen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer goede producten !!

En vrij vlug geleverd ! De eekhoorns smullen ervan....

Goeie producten en gezond

De leveringen in BE zouden géén 3+ dagen mogen duren, da's wat te lang. concullega's leveren sneller !

De Notenshop levert keer op keer topkwaliteit en een razendsnelle service.

Ik ben ontzettend tevreden over mijn bestelling bij De Notenshop: de producten zijn van absolute topkwaliteit, de prijzen zijn zeer scherp en dankzij de snelle en zorgvuldige levering geniet ik elke dag weer van de lekkerste en meest verse snacks!

Altijd picobello.

Ik vind bij Notenshop alles wat ik zoek. Wordt netjes verpakt bezorgd.

snelle en correcte levering

Veel keuze aan schappelijke prijzen

(H)eerlijke noten

Altijd goed op tijd, stevig verpakt, en stuk voor stuk genieten. Zoveel gezondheid in een noot. Klinkt als muziek. Beiden zijn onmisbaar en geven het leven een meerwaarde!

goede producten

mooi aanbod, heel goede producten. Gemakkelijk te bestellen en vlot geleverd.

Super gezonde produkten, grote keuze en snelle levering

Ik ben fan, gezien de grote keuze aan een redelijke prijs en goede kwaliteit, allemaal gezonde produkten en handig online te bestellen en snelle levering. Het spaarpuntenprogramma is ook mooi meegenomen. Ook handig is de verpakkingsgrootte dat je kan kiezen.

Altijd verse producten en de juiste prijs.

Ik bestel al jaren bij De Notenshop,Ben trouwe klant! Ik heb ook al een paar vrienden en vriendinnen dit laten ontdekken, en vanaf de eerste bestelling dat ze doen, willen ze nog maar alleen producten van De Notenshop. Super eerlijke prijs en TOP kwaliteit!!!!

top

altijd goede producten en een snelle levering

Heel goede webshop

Ik heb zeer goede ervaringen met de Notenschop, zowel qua leveringen als wat de producten betreft. Op ambachtelijke wijze bereid en kwaliteitsvolle producten. Top fan!

Goede prijs/kwaliteit

Veel keuze, netjes verstuurd, lekker

Ik koop hier al jaren mijn vijgen

zoals altijd een topper

Zoals altijd perfect!

sublieme paaschocolade

Mooie en hygiënische verpakking. Heerlijke goed gevulde paaschocolade, niet flinterdun zoals vele. Vele variaties en smaken. The best, really, spijtig dat het niet elke maand Pasen is.

Top producten , zeer tevreden.

Jou gezondheid

Als je gezond en fit door het leven wil stappen dan ben je bij DeNotenshop.be op de juiste plaats.

Top kwaliteit

Snelle levering en ruim aanbod aan lekkere noten

TEVREDEN OVER DE LEVERING EN DE PRODUCTEN

Heel content en zou ook vrienden en familie de notenshop suggereren x

Goede producten.

Het bestellen online gaat vlot zoals de levering. Er is een groot assortiment aan producten van goede kwaliteit.

Uitstekend!

Geweldige webshop met geweldig lekkere producten!

Correcte en vlotte afhandeling

Overzichtelijk en klantvriendelijke online shop.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen