Laden reviews...
1.470 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de kwaliteit en het brede assortiment. Leveringen zijn meestal snel en producten worden goed verpakt. Het geld waard zijn en betrouwbare service komen vaak naar voren. Enkele opmerkingen gaan over leveringsproblemen, maar de algemene tevredenheid is hoog.
super producten correcte uitvoering van order nette verpakking
9 June 2026
leen
iddergem
Alle producten zijn van heel hoge kwaliteit en heel lekker. Topshop!!!
Elke
AVELGEM
Zeer goede kwaliteit en altijd op tijd geleverd.
Jenny
Aalst
Veel uitgetest en zo lekker allemaal. Ik kan het zeker aanraden . En altijd een snelle levering .
Veronique duwyn
Lint
goedkoop en gevarieerd en vlug in huis dank u
eric kerkaert
sint-andries
Zoals hierboven beschreven
6 June 2026
Willem
Brasschaat
Producten altijd in verse topkwaliteit, goede verpakkingen, snelle levering, groot assortiment aan zeer mooie prijzen. Voordeeldagen.
6 June 2026
Pascale
Hoboken
Uitgebreide keuzes en kwalitatief de beste, wij zijn zot van de nootje(s) , chocolade en kruiden. De gift dozen ook zo tof en origineel.
5 June 2026
Mich
Antwerpen
Telkens dat ik bestel, krijg ik super snel mijn order. Telkens mooi verpakt en alles is vers en lekker! De Notenshop is mijn vast webwinkel geworden om noten/granola/chocolade/… te bestellen! Een echte aanrader!
Yasmine
Brugge
snelle levering producten zijn top
Bart Van der Heyden
HOVE
Zeer goede producten en altijd proper en in orde geleverd!aanrader!
danny
oostrozebeke
Dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb bij de Notenchop, gelijk in orde
3 June 2026
Farid
Dilbeek
Duidelijke website. Perfecte communicatie. Afspraken worden volledig gerespecteerd. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Zeer ruime keuze. De bestelde producten worden zeer goed verpakt en verzonden. In één woord : TOP !!!
Gilbert
Westende
Ben super tevreden van de producten alsook de verzorgde verpakking.
Huguette Steels
Diest
Snelle en correcte leveringen.
Rosette
1740 Ternat
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, de prijs en de levertijd.
Eva
Zingem
Nooit een pakket ontvangen. PostNL heeft die blijkbaar retour gestuurd door beschadiging. Nu blijft het pakket hangen bij PostNL. De Notenshop weigert mij terug te betalen. Ik moet wachten tot ze het pakket retour krijgen (+10 dagen). Maar het pakket geraakt niet terug, dus geen geld terug! Contact met de klantendienst verloopt zeer zeer moeizaam en je mag al blij zijn dat je een standaard antwoord krijgt. Een logische klantvriendelijke oplossing wordt niet geboden. Ik word gedwongen om klacht neer te leggen bij Mastercard.
Beveelt niet aan
Vicky
Oostkamp
Bestel er al een tijdje en nooit geen problemen gehad. Alles netjes ingepakt en snelle levering. En vooral heel goed producten. Aan te raden. Bedank
Sophie
Antwerpen
Ik ben fan van de Notenshop in zijn totaliteit. De kwaliteit van de producten, de overzichtelijke webshop, de leveringstijd en de verpakkingen… En dit alles aan een eerlijke prijs. Héél blij dat ik deze webshop heb ontdekt! Wat mij betreft dé allerbeste voor noten, zaden, pitten en afgeleiden ervan!
Barbara
Leuven
Altijd krijg ik verse producten toegestuurd. Bestellingen zijn ook altijd correct. Helemaal niet duur ook
Els De wolf
Mechelen
Very good shop to buy nuts and seeds as they deliver excellent quality products with good and strong packaging. I regularly order from here as I find the prices are nominal and the quality is great. Thank you
Nambi
Geel
Nobody is perfect... maar de Notenshop krijgt voor mij een dikke pluim...
Elfi
Asse
Je krijgt perfect hetgeen je bestelde
Ann
Izegem
Groot assortiment Kwalitatieve producten Snelle afhandeling Goede prijszetting
Annick
Schelle
Ben al jaren klant bij de Notenshop en vindt er een uitgebreid gamma van biologische en kwaliteitsvolle producten tegen betaalbare prijzen. Bovendien een snelle levering en degelijk verpakt. Bedankt!
Rob
Leuven