Kwaliteit . Bezorging en verpakking OK.
Edith
Sint Andries
Laden reviews...
992 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 18.139 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Klanten prijzen de kwaliteit en het brede assortiment. Leveringen zijn meestal snel en producten worden goed verpakt. Het geld waard zijn en betrouwbare service komen vaak naar voren. Enkele opmerkingen gaan over leveringsproblemen, maar de algemene tevredenheid is hoog.
Kwaliteit . Bezorging en verpakking OK.
Edith
Sint Andries
Altijd lekkere noten, mooi verpakt en snel geleverd
Lili Op de Beeck
Heist-op-den-Berg
De site is duidelijk, de verzending vlot, de producten lekker!
Tanja Gruythuysen
Kalmthout
veel asortiment noten en andere producten en prijzen zijn correct ik ben tevreden
patricia
oosterzele
Veel verschillende producten; je vindt altijd wat je nodig hebt. Ook verschillende verpakkingen mogelijk, afhankelijk van hoeveel je nodig hebt. Kwaliteit is top & snelle levering.
Lindsey
Houthulst
Ben super te vreden over notenshop alles komt snel en netjes aan. Goed ingepakt.
Khadija
mechelen
Snelle levering, zorgvuldig verpakt, goed product.
Sonja
Hoboken
We kunnen moeilijk bestellen zonder BTW al hebben we dit reeds gedaan in het verleden
marieke
Roeselare
Ik heb geen bericht gehad dat mijn bestelling is aangekomen. Dus ze ging terug. Ze willen ze niet terug opsturen, maar zeggen het geld min de leveringskosten terug te storten. Hier ben ik al niet mee akkoord. Daarbovenop komt dat het blijkbaar wel lang duurt voor het geld terug te storten. Nog steeds niets ontvangen
shelly
Hasselt
Administratie en product perfect
Jan
Laurens
Heel goed product, snelle levering. Zou het tenzeerste aanbevelen.
Arlette Forment
Bossuit-Avelgem
Wij kopen graag alles biologisch met het Europese keurmerk. Helaas maakt dat onze boodschappen enorm duur. Bij notenshop kunne we biologisch kopen aan een zeer scherpe prijs.
Thomas
Hasselt
De bestelling wordt altijd correct geleverd, in een stevige doos. De producten zijn zoals omschreven op de website. Het enige dat ik eventueel nog zou willen is dat je zelf de verpakking van het product kan kiezen. Want soms is zo een stazak gemakkelijker dan een gewone zak maar wordt die optie niet aangeboden.
Nikki
Gingelom
Kwaliteit en service
Karim
Beernem
Duidelijke website, goede en kwalitatieve producten met een snelle verzending.
Hanne Bellemans
Zwevegem
ik heb 2 adventskalenders gekocht bij de notenshop, eentje is intact toegekomen, de andere beschadigd. Ik heb hierover een mail gestuurd naar de notenshop. Zij hebben mij een antwoord gegeven met een voorstel om de beschadigde kalender retour te sturen en zij gaan mij een retourlabel bezorgen. Zij stelden eveneens voor om een nieuwe kalender naar me op te sturen, kosteloos. Ik vond dit een prima voorstel en ben hier dan ook graag op ingegaan. Het is fijn als de verkoper je tegemoet komt indien het fout loopt met het verzendingsproces. De notenshop neemt zijn verantwoordelijkheid hierin en dat is voor de koper een geruststelling én een motivatie om hier nog bestellingen te plaatsen. Over de inhoud van de kalenders kan ik nog niets vertellen want ik heb ze gekocht om cadeau te doen!
18 September 2026
sonja
segers
We eten goede producten, genieten een goede service, voor ons is dat meer als genoeg. B&D
Dominique
Hechtel
Zeer zwakke service! Na ruim 1 week contact opgenomen waarom de goederen nog niet geleverd zijn. Zal wel aan het afhaalpunt liggen die zijn werk niet goed deed was het antwoord. Teruggekoppeld dat er niets geleverd werd en pas enkele dagen later feedback dat ze een onderzoek zullen starten maar dat dat toch wel 5 a 10 extra dagen zal duren. Verder geen uitleg en geen contact meer en nu mag ik doodleuk de enquête invullen voor de geleverde goederen. Op de vraag om terug te betalen en alles te annuleren want we zijn toch al 17d verder, geen reactie meer.
Pascalle
Desselgem
Wat vervelend om te lezen dat u onze service als onvoldoende heeft ervaren. We begrijpen goed dat het frustrerend is wanneer u uw bestelling niet ontvangt en hier vervolgens langere tijd op moet wachten.
Wanneer een bestelling volgens de vervoerder is afgeleverd of bij een afhaalpunt zou zijn bezorgd, maar door de klant niet is ontvangen, zijn wij afhankelijk van de vervoerder om dit verder te onderzoeken. In zo’n situatie kunnen wij niet direct een terugbetaling uitvoeren zonder eerst een onderzoek te starten. Dit onderzoek is nodig om vast te stellen wat er met het pakket is gebeurd en kan helaas meerdere werkdagen in beslag nemen.
We begrijpen dat dit voor u erg lang heeft geduurd, zeker omdat u inmiddels al geruime tijd op uw bestelling wachtte. We hadden dit uiteraard graag sneller voor u opgelost.
Naar aanleiding van uw verzoek hebben wij inmiddels besloten de bestelling volledig te annuleren en het volledige aankoopbedrag aan u terugbetaald. Daarmee is de kwestie voor u financieel volledig opgelost.
Onze excuses voor het ontstane ongemak en de frustratie die de vertraagde afhandeling bij u heeft veroorzaakt.
Met vriendelijke groet
Klantenservice de Notenshop
Ik ben zo blij met de notenshop ik winkel er heel graagheb er ook meteen gevonden wat iknodig heb en als je voor bepaalde som koopt heb je gratis verzending super goede kwaliteit van alles. Nog nooit in teleurgesteld.
Nicole Lievrouw
Turnhout
Goede producten, vlotte levering. Meer moet dit niet zijn, toch ...?
Ann
Gent
Maandelijke bestelling ! Bestelde producten perfect verpakt in robuuste zelfsluitende zakken. Steeds correcte leveringen ! Kwalitatieve, verse producten ! Vanmiddag nog een tip gekregen van mijn dochter om bij mijn volgende bestelling gevriesdroogde fruit te bestellen voor in de brooddoos van mijn kleinzonen !!!!!
Rudi
Mol
Correct geleverd. Prima kwaliteit. Juiste prijs. Zeer tevreden.
Godelieva Luypaerts
Waardamme
Zeer goede kwaliteit, vers en lekker
Leen
Berendrecht
Goede service, de producten zijn goed en de prijzen zijn goedkoper dan elders.
15 September 2026
Angelique
België
Excelente tienda de productos de materia prima muchos de ellos ecológicos. Compro mucho para poder elaborar varias de mis recetas principales en mi dieta. Calidad y precio magnifica. Lo recomiendo y lo seguiré recomendando.
14 September 2026
Keila