Laden reviews...
1.307 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de kwaliteit en het brede assortiment. Leveringen zijn meestal snel en producten worden goed verpakt. Het geld waard zijn en betrouwbare service komen vaak naar voren. Enkele opmerkingen gaan over leveringsproblemen, maar de algemene tevredenheid is hoog.
Steeds verse producten !!! Prijs/kwaliteit top !!!
21 July 2026
Martine
Mol
Betrouwbaar
21 July 2026
luk hendrickx
Schoten
Al enkele keren besteld bij de notenshop een steeds top
19 July 2026
YVD
Lint
heel goed
18 July 2026
CAROLINE STROO
Koksijde
Alles vlot en correct verlopen
16 July 2026
Marcel Van Praet
Bonheiden
Produits bio de bonnes qualités, envoit rapide.
16 July 2026
Cecile
Bolquere France
Ik bestel bij denotenshop.be al een tijdje en elke keer worden mijn bestellingen wel en op tijd geleverd. Mooie ervaring en producten zijn van goede kwaliteit. Dankjewel
Sed
Antwerpen
Zeer snelle en correcte levering. Ze doen wat ze beloven.
sabine Kenis
Antwerp
De biologische noten zijn van iets mindere kwaliteit
Rik
Diest (Kaggevinne
Niet twijfelen, bestellen op notenshop!
14 July 2026
Balder Vermeulen
Kortrijk
Alle producten ddieka gebruik zijn superlekker,verzorgd verpakt en snel geleverd.
14 July 2026
Horty
Temse (Elversele)
Fijn
13 July 2026
Dirk
Zwevegem
Prima producten voor een prima prijs. Vlotte levering
10 July 2026
Belinda
Duffel
Alles top!!
9 July 2026
Nele Kindt
Dranouter
Goede produkten voor een goede prijs . Duidelijkheid op de website qua hoeveelheden. Correctheid van verzending binnen een korte termijn.
8 July 2026
Erwin
Aerts
Top producten voor aangename prijs
8 July 2026
Freddy
Maldegem-Belgie
Netjes, verzorgd en lekker
7 July 2026
Pascale
Gullegem
Super lekker en vooral verse noten. Zijn niet uitgedroogd zoals soms in supermarkten. Ik raad het soms aan voor mensen die veel noten eten .echt wow !
Anja Van de borne
Lier
Geen verdoken reclame, alles is zoals wordt voorgesteld
Jeanine
Tielt-Winge
Alle meerdere malen besteld, steeds de juiste producten, lekker, gezond en verzorgd verpakten verzonden. 1 keer was er een zak meel stuk maar correct opgelost.
Ive
Waasmunster
Ik hou van de Notenshop omwille van hun uitgebreide assortiment. Ik bestel er heel regelmatig noten, zaden, granen, henneppoeder, ... Ik waardeer het ook heel erg dat de bestelling NIET al de volgende dag geleverd wordt en hoop dan ook dat er niemand 's nachts mijn bestelling moet klaarmaken. Het puntensysteem vind ik ook heel leuk: regelmatig heb ik zo een gratis product.
5 July 2026
An Van Camp
Grobbendonk
goede informatie, uitstekende producten, ik ben een superfan
5 July 2026
Nini
Belgie
Ik bestel vaak Callebaut chocolade bij De Notenshop. Deze zijn goedkoper dan ergens anders. Ze zijn ook altijd goed verpakt.
4 July 2026
Sama
Hasselt
De notenshop heeft heerlijke verse noten en zaden. Ze proeven alsof ze vers geplukt zijn. Ook hebben ze veel andere heerlijke producten. Je vindt er zelfs (beperkt) keto zaken zoals koolhydraat arm brood mix, erythritol en keto granola. Hun chocolade is over heelijk en ze hebben ook veel lekkere gezouten of zoete snacks met en zonder noten. Ze leveren altijd snel enn zonder problemen
3 July 2026
Muriel
Mortsel
Zeer gevarieerd aanbod aan eerlijke prijzen. Snelle levering en duidelijke afhandeling.
2 July 2026
Johan