Kwaliteit

Beter kan je het niet krijgen..kwaliteit en krakend vers! Vlotte levering

Heel lekkere Noten en goede service!

Zeer lekker en mooi tijdig geleverd.

corect

Betrouwbaar

Betrouwbaar

super

Ik koop hier al langer alles. Ben allergisch en heb wat intoleranties. Ik kan hier steeds de nodige vervangingen vinden

Klantvriendelijkheid wordt hoog in het vaandel gedragen!

Heel fijne producten!

Goede producten en vlug geleverd.

Ik blijf na al die jaren trouw kopen

Mijn ervaringen met de notenshop blijven tot op heden positief. Blij met het aanbod, het hele verloop van kopen en verzenden kortom .. prima!

Vlugge levering tegen gunstige prijzen.

Een groot assortiment tegen gunstige prijzen. Een vlugge zorgvuldige levering.

In 1 woord,superclientvriendelijk,danku wel

Uitmuntend service en prijs-kwaliteitsverhouding

Zeer tevreden omwille van goede prijs kwaliteit verhouding, snelle, zorgvuldige service; degelijke kwaliteitsvolle producten

Altijd alles tip top in orde

Lekker . Gezond

superlekkere noten en diverse mengelingen

Ik ben echt superblij met mijn bestelling bij De Notenshop! De notenmengelingen zijn heerlijk vers en er is enorm veel keuze. Van klassieke mixen tot verrassende combinaties – er zit altijd wel iets tussen waar je trek in krijgt. Wat ik vooral fijn vind, is dat de noten van topkwaliteit zijn en perfect gekruid. Ideaal als gezonde snack, bij de borrel of gewoon tussendoor. De levering was ook snel en alles was netjes verpakt. Als je van noten houdt en graag verschillende smaken probeert, dan kan ik De Notenshop absoluut aanraden! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Toch makkelijk thuis kiezen

En je vind er altijd wel iet nieuws

altijd correct

En prima hoge kwaliteit

echt super

steeds vers en zeer lekker, hoge kwaliteit aan scherpe prijzen, diverse verpakkingsvormen, grote keuze, leuke acties en snelle verzending, goede informatie

qualiteit!

top!

Oke

Alles was lekker

jammer dat er geen oplossing is voor groothandel

geen oplossing voor groothandel

Gewoon goed

Leuk gevarieerd aanbod. Goede kwaliteit aan correcte prijs. Snel geleverd

Heel tevreden!

We zijn heel tevreden over de Notenshop! Super kwaliteit, goede prijs en vlotte levering!

Leuk online shoppen

Altijd leuk om een bestelling te plaatsen bij de notenshop.

Vlot en vers!

Zoals altijd vlotte levering en verse noten.

Lekkere producten voor een eerlijke prijs!

Deze noten zijn van veel betere kwaliteit dan dat je ze vindt in een supermarkt. Lekkere en gezonde tussendoortjes.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen