Super producten, waar voor je geld

Ik ben trouwe klant bij de Notenshop voor mijn zaden, noten en superfoods. Vooral hun ‘sta’zakken vind ik heel bruikbaar.

Ruime keuze, Snel besteld en snel geleverd

Uitgebreide keuzes heel overzichtelijk en vooral lekker

Uitstekende/heerlijke levering!

Ondanks de heel drukke periode kwam alles mooi ingepakt. Heerlijke producten van uitstekende kwaliteit!

Top.

Steeds correct en snelle levering!

The place to be

De winkel om jouw noten en zaden aan te kopen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Het is niet de eerste keer dat ik bij jullie shop, maar zoals steeds is alles ok,levering,product...dankjewel daarvoor!

Leuke ontdekking

Een betrouwbare site, correcte en vlotte levering. Groot aanbod van goede en gezonde artikelen. Eerlijke prijzen. Vroeger kocht ik mijn noten en gedroogde vruchten op de lokale markt. Nu ontdekt dat de ruime keuze in de Notenshop lekkerder en er voor sommige producten betere prijzen gevraagd worden.

Super kwaliteit

Ik bestelde ondertussen een aantal keer en steeds kwam alles correct en verzorgd aan. De producten zijn van goede kwaliteit en hebben een scherpe prijs. Dat ik hier blijf kopen zegt eigenlijk genoeg!

Mooie prijs Top producten Snelle levering Meer moet dat niet zijn

Altijd topkwaliteit aan een correcte prijs

Perfecte kwaliteit aan een correcte prijs

In orde

Lekkere granola

Kwaliteit, betaalbaar, snelle en correcte levering

Gezonde dingen

Altijd iets gezonds te vinden. Men kan de ingrediënten bekijken.

Kwaiteit

Al verschillende malen grote bestellingen geplaatst. En altijd al genoten van de kwaliteit, van zuivere noten tot bewerkt met chocolade.

Absolute aanrader!

Lekkere en verse producten! Mooi op tijd en netjes geleverd.

Niet alles staat juist geafficheerd. Bv de zak granberries vermedt toegevoegde suikers. De adverten

Vlotte bediening. U geeft me niet de kans om alles te schrijven. Jammer. Zie boven.

verpakking duidelij en praktisch, noten vers en lekker

zeer goed verpakt, duidelijk beschrijving en natuurlijk zeer vers en lekkere noten

Geen levering noch reactie op deze (reeds vroeger ingevulde beoordeling)

Zeer slecht.

Correct geleverd

Alles in orde bedankt

Alles prima

Snelle levering, zeer goed producten

Vlot en netjes

Alles werd vlot en netjes geleverd

blij jullie te leren kennen

Heel blij om jullie te leren kennen. Fantastische producten

Topkwaliteit

Jullie noten zijn de beste, voor de beste prijs!

altijd lekker en verrassend als ik iets bestel de ik nog niet geproefd heb

proeven is de boodschap als je niet zeker bent als je iets niet lust

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen