Vlotte realisatie

Prijs/kwaliteit niet te evenaren

Top kwaliteit en service

Top dienst en kwaliteit

perfect

zoals steeds het perfecte product aan de juiste prijs ook belangrijk

Steeds met heel veel zorg en kwaliteit

Pakjes steeds met veel zorg en kwaliteit geleverd. Mijn winkel voor noten, meel, gedroogde vruchten etc...Wat ze aanbieden is goed.

Snelle en correcte levering van de bestelling

Producten kwamen snel en correct toe op het afleveradres. Tijdens het vervoer was er 1 pot jammer genoeg gebarsten (nochtans was de doos netjes gevuld zodat dat de producten niet konden schuiven) waardoor het meel over de andere producten was gekomen. Op mijn mailtje naar hen hierover werd heel snel gereageerd en Notenshop stelde hier ook een oplossing voor. Netjes afgehandeld.

Lekker!

Lekker!

Very good quality

I bought once from denoten and after that I never bought the nuts and seeds from anywhere else. Love the quality and the packaging, there services and price.

Topper

Gewoon top producten.

topservice en goede producten

zoals het moet zijn

Super vlotte levering en top producten prijs-kwaliteit

Zeer voordelige prijzen voor heel kwalitatieve producten.

Language

Happy new year 2025 Just make your website in English also

Very good experience

Great service and products are great

Top producten

Lekkere gezonde producten in een nette hersluitbare verpakking.

Heel lekkere pralines

De pralines zijn lekker gevuld met een zachte creme

I totaly recomand your products

Everything that I bought it was si tasty! Very good quality ( dates, nuts, everything ).

Mijn noten prima geleverd :)

zie titel

Lekkere noten en ruim aanbod

Ik koop vooral noten en volkoren pasta bij Notenshop. De noten zijn steeds van prima kwaliteit. Prijs / kwaliteit zit prima. Het online bestellen en betalen gaat heel vlot. Ook de leveringen verlopen vlot, de bestelling is steeds goed verpakt. Vlotte digitale communicatie.

al vele keren besteld

super noten in goed verpakte zakken die je makkelijk kan bijvullen Goede prijs voor al de noten en superfoods

Alles in orde

Goede producten en tijdige levering

Mijn eerste bestelling is goed meegevallen en voor herhaling vatbaar

Topproducten aan een scherpe prijs

Zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, het ruime aanbod en de zeer scherpe prijs. De levering gaat ook vlot dus zeer tevreden!

Prijs - kwaliteit tip top, snelle levering

Prijs kwaliteit tip top zeer grote keuze, snelle levering

Aanrader

Naar mijn ervaring met de Notenshop kan ik hen enkel maar aanraden. Dit zowel voor hun uitgebreide keuze, correcte en vlugge levering en vooral hygiënisch en met veel zorg verpakt.

Altijd heel tevreden over levering en kwaliteit.

Altijd heel tevreden over levering en kwaliteit.

Snel en super lekker meel

Speltmeel gebruikt om brood te maken! Heel lekker. Noten zijn ook top!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen