Scherp geprijsd,goede producten

Leuke site, goede producten altijd in orde en snel en geleverd

super

heerlijke producten

Snel en goed!

Zoals steeds snelle levering van kwalitatieve producten.

Lekkere noten, prijs/kwaliteit prima

Mooie kwaliteit

Steeds tevreden van geboden kwaliteit,prima kwaliteit

Top producten aan betaalbare prijzen altijd correct geleverd!

Voor heel wat producten uit mijn dieet zou ik niet meer zonder de notenshop kunnen. Voor een aantal producten moet ik weliswaar elders bestellen maar het normaal beschikbare gamma is wel heel uitgebreid. Ook de keuze voor grotere verpakkingen vallen voordeliger uit. De hersluitbare verpakkingen zijn zeer handig.

Groot aanbod aan noten

Groot aanbod, gemakkelijk om te bestellen via de site en stipte en correcte levering. Top !

Toppie

Snelle en correcte service! Ook erg mooi en degelijk verpakt!

Super lekker, snelle service en zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Super lekker, snelle service en zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Geweldige service

Ik bestel niet zo vaak maar als ik iets bestel krijg ik een geweldige service bedankt hiervoor.

zeer lekker noten voor een faire prijs

zeer tevreden

Heerlijk!

Verzorgd en lekker! De zakjes zijn niet makkelijk te openen, maar verder 10/10.

Altijd lekkere producten

Snelle levering. Fijne, lekkere en gezonde producten

Super service!

Altijd goede service en kwaliteit!

Uitgebreid gamma, goede prijs setting, snelle en correcte levering.

De notenshop bevalt ons prima!

Steeds een goede en snelle service, uitstekende kwaliteitsvolle producten en makkelijk bestellen. In een “notendop” perfect!!

Snelle levering en allemaal heeeel lekkere producten!

Een heel duidelijke website waarop je gemakkelijk de verschillende producten kan vinden en/of bestellen. Zeer ruim aanbod. Snelle levering. Grote en afsluitbare verpakkingen. En alles is zooo lekker (knapperig geroosterde noten, acai, mokka koffiebonen, amandelmeel, en nog veel meer)!

Altijd correct

Goede prijs kwaliteit. En levering altijd correct.

Topkwaliteit voor een superprijs!

Uitstekende kwaliteitsproducten van granen, noten tot chocolade. Heerlijke combinaties om lekker van te smullen.

lekkere verse noten en gedroogd fruit van topkwaliteit

Eenvoudig te bestellen Snelle levering Degelijke verpakkingen welke goed afsluiten en product vers houden voor langere tijd.

Perfect every time.

Customer service is amazing, people are nice and willing to do what they can for you to have a nice experience. Package is always received quickly and in perfect condition. Products are of great quality and tasty. Prices are low. 100% recommend.

Perfecte kwaliteit en lekkere producten

Perfecte kwaliteit en correct afhandeling. De pistache producten en bananenbroodmix zijn heerlijk.

Goede kwaliteit

Krakend vers

Ineens een bestelling gedaan van honderd euro voor mijn eigen eindejaarscadeau. Ik kan even verder maar … uh, schiet aardig op vanwege zó lekker.

Prijs/kwaliteit van de producten meer dan OK!!!! Klantvriendelijke webside! Snelle en correcte levering!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen