Lekker!

Echt lekkere nootjes aan een zeer democratische prijs!

Altijd correcte goederen tijdig geleverd

Zie hierboven

expert

na vele malen te hebben bestelt kan ik met gerust hert zeggen dat dit zeker je vertrouwen wart is en een goede prijs/kwaliteit verzorgt de beste volgens mij

Great products

I have ordered many nuts and cereals and all products have been of great quality. I still plan to continue buying to them.

Alles top en ..... geleverd zoals beloofd, wat tegenwoordig niet zo evident is

Alles top

Uitstekend, en daarom die 5 sterren. Zoals steeds lekkere verse producten, de prijs die goed zit en snel geleverd.

schitterend!

prachtig, kwalitatief assortiment aan (h)eerlijke producten, bijzonder vlotte en flexibele bestelmogelijkheden, uiterst snelle levering

Goeie kwaliteit, lekkere producten

Al meerdere keren iets besteld, goeie service, lekkere producten die in België niet gemakkelijk te krijgen zijn tegen een goeie prijs

heel goed

Zoals altijd ben ik heel tevreden met de afhandeling van mijn bestelling, heel vlot en op tijd

goede service en prijs/kwantiteit en kwaliteit verhouding

goede follow up

Gewoon goed

Alles zoals het hoort.

enkel goede ervaringen

goede produkten en goeie prijzen

Goedeproducten

Overzichtelijke webshop Goede communicatie Veilig en goed verpakt goede producten

prima producten en service

BEDANKT VOOR ALLE SERVICE

Altijd goede ervaring, nu wel enkele houtstukjes

Ik koop altijd een emmer van 6 kg studentenhaver. Bij mijn laatste 2 aankopen, merk ik soms stukjes hout op tussen de noten, spijtig

stipte verzorgde levering

Levering zeer goed. Producten blijken ook in orde maar duur.

Snelle levering, goede prijs / kwaliteit. Ik kan het iedereen aanraden.

Super lekker

Ik eet ze elke dag bij het ontbijt, ze zij super lekker

Altijd heel lekkere noten gehad tot onze laatste bestelling.

Beste, Wij bestellen al jaren onze noten bij jullie maar de laatste levering waren de Pecan noten en de Macadamia noten niet vers. Dit vinden wij heel spijtig en te duur om ze te moeten weggooien.

De beste pistachepasta!

Goeie producten, eerlijke prijs, snelle levering!

Goeie producten, eerlijke prijs, snelle levering!

Lekker en gevarieerd

Enkele gevarieerde dingen besteld en het was allemaal lekker. De prijs is minstens even goed ;)

De producten zijn goed .lange houdbaarheid .

Goeie producten, levering kan beter

Op moment van mijn bestelling en nu weken later worden niet de afhaalpunten dichts bij mijn adres gegeven als leveropties. Wel de afhaalpunten dicht bij het centrum van mijn gemeente. Niet handig, zo moet ik alsnog een eind rijden om de levering op te halen. Ik kaartte dit reeds aan via mail maar het is (nog) niet in orde.

***** en *****

*****