Super tevreden

Producten beantwoorden aan vraag Producten steeds vers. Keurig verpakt. Correcte prijs/kwaliteit

mooi en vooral lekker aanbod !

Ik bestel regelmatig noten, zaden en vijgen op deze overheerlijke site

Zeer snelle levering van uitstekende produkten. Alles is kwaliteits- en smaakvol.

Groot assortiment aan een leuke prijs

Notenshop werkt heel gemakkelijk. Producten worden duidelijk voorgesteld met de toebehorende prijs. Prijzen zijn beter dan anderen en promoties zijn goed meegenomen. Vanaf 40 euro gratis Verzonden vind ik super. Die stazakken vind ik beter dan potten en een goed alternatief. Verzending loopt prima, ik ben tevreden

Uitstekende kwaliteit en goeie verpakking!

Altijd zeer tevreden over de kwaliteit en de dienstverlening! Alles zit ook goed veilig verpakt voor het transport!

Tevredenheid is een mooie deugd!

Correcte levering, eerlijke producten!

super

Vlugge en correcte levering. Lekkere producten

Van bestelling tot levering alles verloopt vlot en de inhoud is zeer lekker en verzorgd!

Zie vorige zin!

In ben een tevreden klant

Producten zijn van goede kwaliteit en de levering is steeds correct

Lekkere maar vooral verse producten

Ruime keuze in deze verse producten en ook snelle levering.

Superkwaliteit , enige schoonheidsfoutjes...

Al (!) de producten zijn van superkwaliteit , ik heb maar 2 schoonheidsfoutjes op te merken , weinig aandacht voor de bioproducten bij de promoties en de stock is de laatste tijd wat moeilijker , wordt wel snel bijgevuld maar als je heel veel verschillende producten wil bestellen is het een hele toer om ze allemaal te kunnen bestellen , nabestellen is dan voor het behaalde minimumbedrag ( transportkostenvrij..) dan moeilijker ...

Goed ik mag niet klagen.

Prima communicatie Levering op tijd

Topservice

Tot hier toe verloopt elke bestelling steeds vlekkeloos

Prijs-kwaliteit is top. Snelle levering.

Prima producten. Belgische bedrijf. Prijs - kwaliteit is zeer goed. Er wordt snel en correct geleverd.

Ik ben super fan!

De Notenshop heeft steeds alles wat ik nodig heb en leveren super snel aan voordelige prijzen. Wel altijd goed naar de vervaldata kijken bij de producten in de witte zakken want die periodes zijn soms (te) kort en steeds klein gedrukt.

Goede prijs-kwaliteit

Perfecte kwaliteit voor een goede prijs. De gemalen kruiden zijn vers.De levering is snel en volgens afspraak.

Zeer lekkere chocolade. I love it !!!

Alles zoals we het gewoon zijn Top online shop

Super sevice

Perfecte dienstverlening.

Eindelijk een echte shop

Na veel surfen en zoeken kwam ik steeds weer terecht bij de Notenshop. Ruime keuze, voor mij de juiste producten en dan nog voor een goede prijs. Mijn eerste bestelling kwam heel snel toe en was compleet en correct. Zo heb ik het graag !

Top webshop

Eerlijke producten aan een zeer eerlijke prijs.

superlekker die pindarotsjes

pindarotsjes met chocolade, caramel en zeezout..TOP!!

De noten shop is correct.

De orders komen op tijd, geen vertragingen. Ik ben tevreden.

Vooral vlugge levering met correcte communicatie

Correctie communicatie

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27