Correcte levering

Altijd juiste en eerlijke producten

Alles oké

Geen enkele negatieve opmerking,…

correct

vlotte bestelling en zo is ook de levering

De kwaliteit is super.

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het product, alleen de levering met post.nl heeft op zich laten wachten.

Fan van de notenshop

Leuke website, vlot geleverd, mooie verpakkingen!

Goede producten en goede service

Lekkere producten en voldoende keuze. Vlug geleverd en goede service. Ook leuk systeem met de spaarpunten

Zeer snelle en correcte levering van uitstekende en lekkere producten

Uitstekende heldere webshop

Duidelijke website

Fijn dat je ook uitleg krijgt over de noten....

Bio Medjoul dadels zijn andere soort.

Ik vind de medjoul dadels steeds zeer lekker. Degene die ik nu ontvangen heb zijn echter veel kleiner en minder zacht dan de soort die ik normaal krijg bij de notenshop, teleurstelling. Het lijken wel gewone dadels?

Mooi assortiment

Producten zijn van goede kwaliteit en ze hebben een ruime variatie. Ook de prijzen zijn nog haalbaar!!

Aangenaam verrast en zeer tevrede

Mooi verpakt snelle levering, een gelukkige ervaring top

Alles perfect

Alles ok

Top shop

Snelle levering met top kwaliteit aan producten

Ik ben zeer blij met mijn bestelling.

De Notenshop is een overzichtelijke site met enorm veel keuze. Ik bestelde al tweemaal. De producten worden geleverd in handige dozen of zakken. Alles wordt snel geleverd en is steeds in orde.

In één woord: TOP!

Bestelling vlot geleverd en goed ingepakt. Topproducten

Kwaliteitsvolle producten en levering

Altijd een vlotte levering en goed verpakt en bovenal heerlijke noten en aanverwante producten. Dol op al hun chocolade varianten waarin noten verwerkt zitten. Ook hun adventskalender is geweldig.

Zeer goede muesli

Jaren de ene na de andere geprobeerd. Bij De Notenshop de muesli gevonden die naar mijn smaak is. Bestelling, levering, allemaal snel en probleemloos.

Perfecte kwaliteit voor een correcte prijs

perfect

De levering met post.nl duurde lang. De plastic pot waarin mijn chocolade zat was gebroken. De producten zijn zeer lekker!

Sinds een tijdje koop ik mijn producten bij denotenshop en ben over heel de lijn tevreden.

Super kwaliteit en super levering

Fijne produkten, variaties in keuze

Fijne lekkere faire producten!!

Ik bestel nooit meer ergens anders!

Topservice, toplevering, topproducten!

kwalitatieve produkten, vlotte levering

Ik bestel reeds een aantal jaren bij de notenshop. Altijd lekkere produkten met een correcte prijs. Klantendienst reageert ook altijd heel vlot. Een aanrader.

Top !!!

Snelle en nette verzending Prijs qualiteit dik in orde

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen