Goede producten en een vlotte service

Altijd leuk om een doos van notenshop te mogen ontvangen.

De notenshop is de uitgelezen winkel om goede, gezonde producten te kopen online. Leveren snel en goede kwaliteit.

Verse produkten van hoge kwaliteit

Steeds verse produkten en snelle levering

Correct

De levering gebeurde op correcte wijze en de kwaliteit van de producten is top!

Gemakkelijke website en vlotte levering

Ik vind de producten die ik wens te kopen gemakkelijk op de website en de levering verloopt vlot.

Top Kwaliteit en Service

Wat je ook besteld, de kwaliteit is altijd super en wordt zeer snel geleverd. Verbeterde verpakkingen tov vroeger waardoor kans op schade miniem is. Kortom zalige webshop.

Lekkere gezonde producten

Wij kopen reeds heel wat producten en zijn steeds super tevreden. Amandelnoten, moerbeibessen, notenmix, gembersap,...

Top klantenservice

Ik kreeg een iets mindere batch gedroogde ananas, en ik werd meteen op een snelle en duidelijke manier geholpen. Kwaliteit is zo goed als altijd top bij De Notenshop, en nu ik weet dat ook de klantenservice goed in orde is koop ik ook in de toekomst met vertrouwen :)

Alle producten steeds tip top in orde!

Op regelmatige basis bestel ik pitten en zaden voor bij het ontbijt. Af en toe bestel ik dan ook een koekjesmix bij. Vooral de haverkoekjes met cranberry zijn super lekker en snel te bakken.

zeer goede producten en uitstekende service

De notenshop biedt een zeer grote keuze aan noten, zaden , bloem, dadels, ea die garant staan voor een gezonde levenstijl. Alles is zorgvuldig verpakt en wordt binnen een week geleverd. Op de website worden alle voedingswaarden nauwkeurig omschreven.

Ik vind bijna alles wat dat ik nodig heb bij de Notenshop…zeer goede kwaliteit/prijsverhouding! En niet te vergeten superservice! Sterk aanbevolen!

Top producten aan democratische prijzen

Ongezien aanbod Top kwaliteit Snelle levering Correcte prijzen

feiloze ervaring

van zoeken tot het leveren van de goederen, voldoende opties om het een aangename aankoop aanvaring te maken

Super !

Kwaliteitsproducten in een degelijke verpakking en levering binnen de beloofde tijd.

complexloos en met goede informatie bestellen

de site is makkelijk in gebruik en goed te hanteren op het niveau van het bestellen van de diverse produkten. Met het inloggen en het overzien van spaarpunten en voordelen lijk ik steeds vergissingen te maken

Lekkere noten aan een scherpe prijs

De Notenshop heeft een breed gamma aan noten, zaden, gedroogde vruchten,.... Aan redelijk scherpe prijzen. De levering gebeurde correct. Wel rekening houden dat de levertijd een paar dagen is, als je iets nodig hebt best tijdig bestellen. Noten, zaden en pitten zijn veelzijdig en ik gebruik ze in elk soort maaltijd van ontbijt tot avondeten. Ook heerlijk als snack of tussendoortje.

Tevreden

Alles komt altijd keurig netjes verpakt aan , en alles smaakt heerlijk goede producten waar ik zeer tevreden over ben .

Tevreden

Ik heb mijn bestelling goed ontvangen maar ik zou liever dat ze binnen 24 uren leveren.

Zekerheid…

… in kwaliteit

Goede service, lekkere noten en cranberry's.

De notenshop levert goede service en het zijn heel lekkere noten en cranberry's.

Lekker, gezond en snelle levering

Ik heb de notenshop leren kennen dankzij een vriendin. Een mooi, uitgebreid gamma aan noten mengelingen. Ik heb een eerste bestelling gedaan en deze werd snel geleverd. Ik geniet van heerlijke noten en andere lekkernijen.

correct product

Altijd correcte kwaliteit

Heel makkelijk

Goed gedaan

Vorige keer robleem met verpakking. Nu ok (andere emmer)

korrekt en op tijd!

Korrekt en op tijd!