top

altijd verzorgd en lekker

Gewoon goed

Meer moet dat niet zijn!

Goede producten en vlotte service

Ik ben al jarenlang klant bij de Notenshop en we zijn altijd tevreden over de kwaliteit en service.

Lekkker

Lekkere snacks voor weinig geld

Rapidité, qualité et prix Merci

veel keus en prima producten

al de producten die ik al besteld ben ik zeer tevreden en een snelle verzending netjes ingepakt en een goede kwaliteit

lastig

de eindeloze mails om te beoordelen

Altijd héél tevrden!

Ik bestel altijd alle noten bij de notenshop. Noten van topkwaliteit, proper verpakt en rap geleverd! Super tevreden!

Goede wijn behoeft geen krans

Jemnkrijgtnwatmje vraagt. Kwaliteit.

Lekkere producten met snelle levering

Tot nu toe alleen nog maar lekkere dingen gekocht via de Notenshop en in het algemeen worden de producten ook snel geleverd. Ik ben een tevreden klant die er zeker nog meer aankopen gaat doen.

Hallo, Bestelling verloopt altijd netjes , zeer goed verpakt en lekkere produkten .Dank u.

Uitgebreid aanbod

Heel fijn dat ze zo’n uitgebreid aanbod hebben. Goede website, goede service, top producten!

Lekkere en verse noten en snel geleverd

altijd producten van topkwaliteit

Overzichtelijke website, uitstekend aanbod, goeie prijzen en snelle levering. Altijd tevreden van de Notenshop!

Super kwaliteit

Echt uitstekende kwaliteit noten aan een goeie prijs.

Steeds weer zeer content met de gekozen producten

Wij zijn nu reeds enkele jaren klant bij de notenshop, en steeds weer opnieuw zijn wij verast van de aangekochte producten. Bedankt

Aanrader op alle vlak

Wat een prachtkwaliteit!

Alles naar wens

Alles naar wens

heel lekker

lekker produkten - goed verpakt - levering was ook ok

Correct

Lekkere producten en correcte levering

Zeer tevreden!

Kwaliteit

Altijd erg tevreden van de producten van de notenshop. Uitgebreid assortiment, snel geleverd, prijs-kwaliteit top!

Prijs kwaliteit zeker een aanrader

Voor gezonde voeding, gezonde tussendoortjes! Zeer uitgebreid aanbod! Mooi verzorgd geleverd! Ik ben fan!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen