Deze bestelling waren de noten van mindere kwaliteit

Slechte kwaliteit geleverd

Heel goede en rappe service van Notenshop. Proficiat

Keuze uit een ruim aanbod en altijd correct en snel geleverd!

Ruim en gevarieerd aanbod, lekker en gezond, correcte en snelle levering en goede prijzen ... wat meer wil een mens hebben?

TOP

Telkens dik in orde....

Vlotte levering

Al een paar maal besteld bij de notenshop en tot hiertoe is alles vlot verlopen.

Veel keuze goeie produkten vlotte levering

Snelle en correcte levering

Leuke producten, snelle levering (hoewel in 2 pakketten, waardoor ik 2 keer naar het postpunt moest). Al bij al topservice. Leuk aanbod op de site!

Hele fijne ervaring

Super tevreden, alles netjes geleverd goede kwaliteit van producten. Echte aanrader

Correct en handige verpakkingen

Gemakkelijke website Correcte prijzen Handige verpakkingen

Super producten

Producten zijn van heel goede kwaliteit , net als de service

super

Alle materialen uit de shop zijn lekker en de levering is ook snel. Ik ben fan.

Heel goede ervaring

Ruime keuze aan producten, ook veel bio. Zeer goede kwaliteit. Mooi verpakt. Goeie prijs. Enige minpunt was de levering. Ik bleef de hele dag thuis omdat ze gingen leveren en toen vond ik plots een briefje in m'n bus dat ik het pakket moest gaan ophalen in een PostNL punt dat niet dichtbij was.

Goede kwaliteit en service

Geen 5 sterren die geef ik alleen aan mijn echtgenote. Lap, 1 ster voor mij.;-))

Top producten aan betaalbare prijs.

Pakketjes steeds netjes geleverd. Top producten aan betaalbare prijzen.

Heerlijk assortiment

Al een tijdje klant en ben grote fan. Een top assortiment waar regelmatig nog lekkere nieuwe dingen aan worden toegevoegd. Altijd een vlotte levering en een fijn contact met de klantendienst. Voor lekker en gezond moet je bij de notenshop zijn!

Topproducten

Ik heb de droge vijgen gekocht ze waren supper goed

Kwaliteitsvolle, energie verspreidende producten

De toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van de webshop is hoog. De voorraad inschatting is heel up to date. Productomschrijving is concreet, correct en volledig. What you see, is what you get. Leveringstermijn is kort en alles verloopt vlotjes. Duurzaam verpakt en met veel zorg en liefde tot bij ons thuis gekomen.

top

Voor de eerste bestelling is alles prima, zoals verpakking en zeker de producten.

Zeer kwalitatieve produkten

Kwaliteitsvolle produkten, breed aanbod en snelle en correcte levering.

Goede kwaliteit, goede service

Correcte levering

Correcte levering, lekkere en mooie producten. Spijtig dat er geen ingrediëntenlijst op de verpakking staat...

zeer tevreden

snelle en goede bediening

Kwaliteit maar prijzig

Ben wel tevreden over jullie producten, maar vb de jullie zaden crackermix is op +-2 jaar tijd verdubbeld in prijs....

Prima producten en snel geleverd

Altijd prima producten, snel geleverd en heel lekker

eerste ervaring

perfecte kennismaking met jullie producten...wordt vervolgd

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen