Altijd snelle levering en producten zijn top, beste qualiteit/prijs.

Lekker

Goede service en kwaliteit snelle levering

Uitstekende kwaliteit!

Absoluut tevreden, fantastische kwaliteit! Altijd tevreden, ook van nieuwe producten.

snel en correct - top kwaliteit

Nog nooit minderwaardige kwaliteit ontvangen, super goed.

geweldige site

er zijn producten bij die ik nog niet geprobeerd heb maar degene die ik uitgetest heb zijn prima trouwens tot nu toe kan in niets afkeuren van al hetgeen ik besteld heb

Zeker aan te bevelen

Dik inorde wat we besteld hadden.Zeer lekkere noten,was een aanbeveling van ons dochter,maar zeker voor herhaling vatbaar.

Prima assortiment

Heel lekkere noten en dadels top

Ruime keuze in producten

Goede opvolging en service alsook levering

Heel veel keuze snelle levering heerlijk smakelijkeprodukten

Heel veel keuze welke je op andere plaatsen niet vind . Snelle levering van heerlijke producten .

Bestel vaak bij De notendop en altijd tevreden!

Snelle levering maar vooral lekkere noten, goede kwaliteit en goed verpakt.

Snelle en uitstekende service

Kwalitatieve producten Een betaalbare prijs

Zoals steeds: SUPER!

Snelle en correcte levering, goed verpakt, maar bovenal superlekkere producten. Nog nooit teleurgesteld geweest!

Overheerlijk!

De noten zijn top, altijd vers, op tijd geleverd, kan ze alleen maar aanbevelen:)

De noten zijn lekkerder dan elders (echt waar). De communicatie verloopt goed en vriendelijk. De prijs is ook goed. Als je noten bestelt, dan gaat het snel en correct. Een tevreden klant dus. Ik kan niet direct iets bedenken wat beter zou moeten.

Ruim aanbod, goede service

Aanbeveling: kunnen jullie ook de prijs/kg voorzien op het voorblad? Om dit te weten moet je nu altijd de desbetreffende noot/mix/product open klappen.

Uitstekende produkten van NOTENSHOP maar levering door POSTNL is slecht.

Ik heb alle vele produkten tot grote tevredenheid gekocht maar momenteel is de levering door POSTNL rotslecht. Ze bellen en dan zijn ze onmiddellijk weg. Plaatsen het pakket buiten zelfs in de regen. BPOST levert mooi op een veilige plaats en wacht even als ze gebeld hebben.

supershop !

Al bij al mijn bestellingen super tevreden. Goede en lekkere producten aan goede prijzen. Goed verpakt en snelle verzending.

Goed kwaliteit

Goed kwaliteit van producten en mooi inpakken

Origineel, lekker en smaakexplosie in je mond

Origineel lekker en smaakexplosie in je mond

Heel tevreden!

De levering is op tijd, alles is mooi en deftig verpakt, en de producten zijn lekker en gezond. En er zijn ook erge originele mixen (bv. van noten). Kortom, wij zijn heel tevreden

Nooit problemen gehad

noten en levering zijn ok

De gebroken walnoten bevatten wel veel stukjes harde notenschalen. Dat is minder prettig voor je tanden.

Super expérience à chaque commande

J'adore cette boutique et leur SAV est super. Le livreur avait laissé mon colis devant la porte en plein soleil. Lorsque je suis rentrée et que j'ai ouvert le carton j'ai pu constater que tout le chocolat que j'avais commandé avait fondu. J'ai immédiatement prévenu le SAV qui m'a renvoyé tous les articles concernés. Je recommande vivement

Heerlijke noten om kraken

topproducten, scherpe prijzen en snelle levering.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen