Aanbod van gezonde en lekkere producten aan schappelijke prijs.

Snelle levering van een uitgebreid gamma aan lekkere producten aan een eerlijke prijs.

Support genocide

Jullie verkopen dadels van israhell. Een letterlijk product van illegale koloniale onderdrukking. Doe jullie onderzoek en verkoop producten die niet direct bijdragen aan een genocide.

Alles snel en heel goed verpakt ontvangen .

Zeer positief , ik ga hier zeker terug bestellen .

Altijd perfect in orde

Snelle levering. Top kwaliteit. Nette verpakkingen.

Verse noten en zaden en super service! Ook heel aangenaam voor de portemonnee. Notenshop heb ik al aan veel mensen aangeraden!

Lekker

Weer lekkere nootjes en chocolade ontvangen

Goede kwaliteit , snelle correcte levering

Gemakkelijke website met veel keuze en goede omschrijving. Top kwaliteit van de producten Correcte en snelle levering

Topprodukten

Altijd lekkere snackjes, toppings, borreltjes,.. in huis

Ik ben tevreden.

Lekkere noten. Ook het fruit is een lekkernij. Gezonde tussendoortjes.

Alles in orde.

Alles is van goede kwaliteit. Bedankt.

Zeer tevreden van deze webshop

Altijd heel tevreden van mijn bestellingen, lekkere producten, goeie prijs en kwaliteit. Gemakkelijke site

Altijd inorde

Top noten

Lekkere eerste klas producten en snel geleverd

Veel keuze uit kwalitatieve produkten

Prijs / Kwaliteit correct. Veel keuze uit verschillende produkten. En wat we tot nu toe gekocht hebben is altijd lekker. Wel jammer dat niet met B-post gewerkt wordt. En nieuwe produkten aanprijzen is fijn, maar die zijn er dan wel niet als je die wil kopen (chocolade gevuld met ....). hopelijk volgende keer beter.

Topper

Fijne, lekkere producten.Goede prijs en kwaliteit.Verzorgende verpakkingen en levering.

De notenshop is top!

Ruime keuze. Heerlijke noten, zaden en snacks. Zeer netjes en snel geleverd.

Veel variatie en lekkere producten

Correcte prijs, heerlijke producten en vlugge levering.

super

snel en goed

Super.

Goede producten, kwaliteit. Deftige prijs.

Prima kwaliteit / prijsverhouding, snelle levering,

Heel professioneel.

Top.

Betaalbare bio producten

Betaalbare en kwalitatieve bio producten

Ben tevreden....

Prijs kwaliteit heel content Steeds inorde de leveringen.

Eerste kennismaking was top!

Na jaren noten etc besteld te hebben in België bij Morocco-Nuts en bijna elke keer problemen met de bestelling te ondervinden, nu overgeschakeld naar De Notenshop. Wat een verademing :-) Het is dus toch mogelijk om makkelijk noten te bestellen van goede kwaliteit!

Kopen in vertrouwen!

Bestelling wordt correct verwerkt en geleverd. De producten zijn van prima kwaliteit!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen