Zeer tevreden over de levering en de produkten

Zeer tevreden over de levering en de produkten

heerlijk en goede invloed

heerlijk als ontbijt, tussendoortje of avondsnack, én mijn dochter heeft succes tijdens de speeltijd want al de vriendinnen komen bij haar knabbelen;)

Goede prijs kwaliteit

Tevreden

Alles werd mij vlot geleverd. Geen klachten.

mijn bestelling werd correct geleverd

goede ervaring

Interessant assortiment, goed geprijsd, prima service

Ik ben een fervente klant van de Notenshop omdat ze een interessante en kwalitatieve producten aanbieden voor een uitstekende prijs en daarbij een prima service leveren.

Zeer lekkere noteb

Groot assortiment, geweldige prijzen

Ik heb uw assortiment al vergeleken met Belgische websites maar ik blijf bij de notenshop, Veel producten ook Bio aan de beste prijs. Ik leef op boekweit en u biedt een groot assortiment daarin. Prima, danku

Altijd supersnelle service en kwaliteit

Top !

snelle service, mooie producten

Snelle levering mooie producten, goede verpakkingen, duidelijk en leuke website

Altijd top!

Snel geleverd en super lekkere verse producten! Ik ben fan!

Snelle en correcte afhandeling, correct bij afhaalpunt

Goede kwaliteit en perfecte verhouding verpakking

Kijken altijd uit wanner levering er is en zijn altijd blij dat de producten van prima kwaliteit zijn.

Goede service en keuze

Uitgebreid assortiment, snelle levering, en tegen een goede prijs. Aanrader

Quick delivery, great variety of products

I've made a few orders and have been always happy with my purchases. will definetely buy again!

lekkere producten

steeds lekkere produkten, waar voor hun geld mooi assortiment vriendelijke service

Perfecte transactie

Alles is goed verlopen...

Bestellen en leveren

Bestelling en levering is zeer vlot verlopen.

natuur en puur

een aanrader, grote keuze !!

stipte en correcte levering, alles netjes verpakt,geen enkele opmerking!

prima behalve te veel mails

Tot op heden ben ik over alle producten tevreden. Jullie sturen echter te veel mails. Deze week kwamen er ZES. Dat is écht wel van het goede teveel.

heel goed

Veel keuze kwaliteitsvolle producten, en snelle levering.

eindelijk een lekkere webshop !

Heel fijn om een webshop te vinden met zo'n groot assortiment aan lekkers ! Jullie hebben ook een zeer goede communicatie naar de klant toe : doe zo verder , ik ben alvast fan !

Super service

Kwalitatieve noten en super lekker!!

Prima producten en vers

Over het algemeen goede producten. Vers en goed afgesloten. Wel schok ik dat de dadels afkomstig zijn uit Israel waarbij de kans groot is dat deze komen uit illegaal bezette gebieden in de Westelijke Jordaanoever. Jammer.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen