Uitstekende kwaliteit

Zeer divers en groot aanbod van uitstekende kwaliteit

Heel tevreden met de notenshop.

Heb al 2 keer besteld en ben heel tevreden. Goede kwaliteit van producten. Goed verpakt en snelle levering. Zal zeker nog blijven bestellen.

altijd correct!

Ik heb al vaak besteld bij De Notenshop en de leveringen zijn altijd correct. Ook de klantendienst is altijd bereikbaar en antwoordt snel en to-the-point als er een probleem is!

Altijd goede producten gehad, behalve 1 keer

Altijd al goede producten gehad, behalve 1 keer met bestelde pecannoten,de nodige informatie doorgestuurd, tot op heden nog geen antwoord gekregen!

good quality

good quality always

Zoals altijd ben ik heel tevreden.

Perfect.

Zeer tevreden over alles!

Snelle levering, goede service én de beste kwaliteit!

Super materiaal en super service

Zeer grote keuze in noten, vruchten enz. Goede levering en een juiste prijs. Meer moet het niet zijn

Ik ben fan!

Uitstekende kwaliteit aan goede prijs

Perfect!

Snelle levering en kwaliteitsvolle producten!

Goede site maar soms matige kwaliteit van produkten

Op dit moment geen aanbeveling. Diverse produkten besteld, nog niet alles gebruikt, maar de kaneelstokjes geven niks van smaak en de kaneelpoeder heeft een geur die eerder aan witte peper doet denken, is aanzienlijk bleker dan de biokaneel die ik in Bio Planet kocht, en geeft helemaal geen kaneelsmaak aan mijn gerechten. Terugbetaling aangevraagd. In afwachting van het gevolg dat hieraan wordt gegeven.

De Notenshop is een uitzonderlijk aangename partner !!

Mijn ervaringen met De Notenshop zijn enkel positief. De producten en de prijzen zijn uitstekend en de leveringen gebeuren snel en correct. Wat betreft de samenwerking en contacten met personeel , kan ik enkel zeggen : gefeliciteerd en doe zo voort !! Michel Smets

Prima service en goede product kwaliteit

redelijk goed

tot nu was ik heel tevreden over de service. Echter, ik wilde een artikel bestellen, dat echter niet meer voorradig was. Intussentijd had ik mijn andere producten besteld. De dag nadien kreeg ik bericht dat het ontbrekende artikel terug beschikbaar was. daarop vroeg ik om dat product alsnog bij mijn bestelling te steken, wat jammer genoeg niet meer kon. Nu probeer ik het ontbrekende artikel opnieuw te bestellen, en opnieuw is het uit voorraad. Ook al heb ik aangevraagd op de hoogte te worden gehouden van zodra terug in voorraad, het antwoord laat op zich wachten... Nu kijk ik zelf terug op de site, en zie ik dat het product terug beschikbaar is ...

Altijd in orde op elk vlak.

Topproducten en zeer snelle perfecte levering

Ben al een aantal jaren klant bij De Notenshop en ben steeds 100% over iedere bestelling die ik tot hiertoe deed.

Heel tevreden

Heel tevreden van de kwaliteit en service.

Uitstekende kwaliteit

De mengeling van noten en abrikozen zijn zeer smaakvol en vers.

Kwaliteit aan een scherpe prijs

Tot op heden ben ik meer dan tevreden over de geleverde producten. Enkel de okkernoten uit Midden-Europa laten te wensen over...

Kwalitatieve producten, goede prijs, goede verpakking, snel bezorgd. Kortom fantastisch! En als je op de tijd neemt op de website, ontdek je vaak nieuwe en interessante combi's/nieuwigheden!

Kwaliteit tegen een super prijs!

Handige verpakkingen, snelle levering, kwalitatieve producten tegen een scherpe prijs.

De levering Duurt eenbeetje lang. Meer variatie voor de kruiden is welkom.

Kwaliteitsvolle producten, correcte prijzen

Ruime keuze aan kwaliteitsvolle producten Snel geleverd en correcte prijzen!

Snelle levering en grote keuze

zoals steeds correcte levering en prima kwaliteit

zoals steeds correcte levering en prima kwaliteit voor een interessante prijs

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen