De max!!!

Prijs kwaliteit, levering onevenaarbaar !!!

Goede kwaliteit en mooi afgeleverd

Goede kwaliteit, netjes afgelevered, enkel levering duurt wat langer dan andere online shops, maar dat nemen we erbij.

Goede noten, zaden. Correcte prijs.

Steeds kwaliteits producten aan juiste prijzen. Stipte levering.

Consistent and reliable

I've been a customer of de Notenshop for years now, and during that time I've always been delighted with the quality of the products and the service I've received. They regularly add new products to their catalog, whilst maintaining a solid core offering of favorites. The website is clear and easy to use, both on my computer and my phone. Nothing seems to be out of stock for long, free shipping to Belgium is very attainable, and shipping is fast and issue free. De Notenshop is e-commerce like it should be.

tres bien

tres serieux et exellent produit

Fijne winkel voor zeer lekkere noten

Heerlijke notenpasta van huismerk Altijd netjes op tijd geleverd Prima !

prima service, snelle levering

Snelle levering en correcte prijzen

Dik in orde

Top product en levering loopt vlot

Alles in één

Erg prijs vriendelijk en vlotte levering. De noten en zaden die ik bestel zijn super van kwaliteit en erg lekker. Vooral de macadamianoten ..

Alles is top!

Alles verloopt top! Van bestelling tot levering verloopt alles heel vlot! Nog nooit problemen gehad! Top bedrijf!!

Top kwaliteit en snelle service!

Wat ik koop is super lekker, uitleg bij ieder product is nuttig en duidelijk.

altijd tevreden

zowel wat de prijs betreft als de kwaliteit van de noten. Bovendien nu ook eens bessen gekocht en eveneens zeer tevreden

Steeds de beste service en de lekkerste producten!

Al jaren kan ik rekenen op de Notenshop om lekkere gevarieerde producten aan te bieden die erg gesmaakt worden door mezelf, m'n familie en vrienden!

Superlekkere site

Al meerdere keren besteld en altijd super lekker en bestelling altijd in orde. Een aanrader

Goede producten

Goede producten

Altijd onberispelijke kwaliteit, prima verpakt en voor een correcte prijs.

De Notenshop is een bron van gezonde voeding en inspiratie. Prima producten voor een correcte prijs.

Ik ben zeer tevreden

De prijzen bij "De Notenshop zijn redelijk interessant. De verpaking is ontzettend goed en de levering is snel. Zeer positieve ervaring!

Korrekte levering, top produkten

Houdbaarheidsdatum

Ik bestelde ontmoette dadels en kreeg er met als vervaldatum 1 september 2024. Ik nam contact op om dit te regelen en kreeg als antwoord dat men verkeerde etiket geplakt had. Ik ben niet tevreden met dit antwoord en vind het ook niet geloofwaardig.

Alles in orde

Goede verpakking. Gemakkelijk te bestellen. Kwaliteit oké.

Goeie prijs/ kwaliteit

Vlot te bestellen, goeie prijs/ kwaliteit Correcte levering Wel niet duidelijk wat je met spaarpunten kunt doen

Alles positief

Prima service en snelle levering

Notenshop.be één van de beste webwinkels. Bestellingen worden snel geleverd producten en zijn van goede kwaliteit en je krijgt alle nodige info Dankjewel, zo hoort het

Een heel tevreden klant

Altijd een correcte en snelle levering. Heel kwalitatieve producten. Ik bestel al jaren bij notenschop.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen