Prima kwaliteit en de mevering volgens afspraak!

Heel tevreden

Heel tevreden klant

Snel, goede prijs/kwaliteit, ruime keuze.

Zeer snel levering

Bijna 48 hrs leveringstijd..zeer snel

top!

telkens weer super levering en prima kwaliteit noten en dergelijke

Altijd goede producten snel geleverd.

Groot assortiment van gezonde producten.

Heel tevreden!

- Heel goede kwaliteit - praktische verpakkingen - snelle levering - handige website

Top service en ooohhh zo lekker!

De geroosterde en gezouten notenmengeling en de gegrilde groetenmengeling bij het aperitief geserveerd en mijn gasten waren er helemaal fan van. Veel lekkerder dan wat je in de supermarkt koopt. Ik ga zeker nog een bestelling plaatsen.

Tevreden over de producten

Ik ben heel tevreden over de aangekochte producten. Snelle en correcte service.

Alles prima verpakt en snel geleverd.

Ondanks mijn vrij gevarieerde bestelling, was de levering volledig in orde. Ook de prijs/ kwaliteit verhouding is reeël.

Prijskwaliteit is heel goed. Ben zeer tevereden.

Ik ben zeer tevreden van de kwaliteit van bepaalde producten dat ik koop. En ook democratische prijzen.

Heel lekker aanbod!

Bij de Notenshop kan je heel veel lekkere, gevarieerde en gezonde voeding vinden!! Dank jullie wel!!

Aanrader ...

Top producten goed verpakt en op tijd geleverd !

Perfekte verpakking en levering

Zeer goede produkten!

Perfecte producten

Zeer mooie kwaliteit en lekker - perfect

De Notenschop voor jou gezondheid

De Notenschop is de ideale shop voor iedereen die gezond door het leven wenst te wandelen , sportieve prestatie's wenst te ondersteunen en lekker en gezond wenst te koken, bakken en eten . Eet lekker en blijf jong dank zij De Notenshop.

Goeie dinges

Nice voedsel

Trouwe klant

Ik heb al meerdere keren besteld maar ditmaal ben in iets meer teleurgesteld in mijn eigen keuzes. De producten zijn vers en van goede kwaliteit.

Prima kwaliteit en praktische service

De lekkerste en gezonde noten en vruchten. Ook bio! Prijs ook voordelig. Verzending prima service!

prijs / kwaliteit voldoen aan mijn verwachtingen!

tevreden over mijn bestelling, prijs en kwaliteit voldoen volledig aan mijn verwachtingen.

Goede service, lekkere producten

Goede service, lekkere producten

Snelle levering van producten van uitstekende kwaliteit.

Super content met de producten!

Heel tevreden met de producten. Ook op de website staat alles duidelijk uitgeschreven. Geen opmerkingen!

Super ervaring.

Snelle levering, netjes verpakt. Goede kwaliteit.

Gezond

Gezond en lekker

Altijd tevreden over de kwaliteit en de service.

Ik ben gewoon tevreden.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27