super kwaliteit

altijd correct kwa levering en communicatie super producten aan goede prijs

altijd snelle levering en tip top producten

ohlalala die geroosterde cashewnoten !

Zoals een internet bestelling moet zijn.

De webshop, de prijzen, de behandeling, de levering en de verpakking zijn wat men er van verwacht wat het zou moeten zijn.

Ik bak bollepootjes en gebruik altijd het fijn amandelmeel, altijd mooi op tijd en goede prijs kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

Al meerdere keren besteld. Kwaliteit van de producten zijn goed, en de levering gebeurt vlot.

Vlotte service

Heel tevreden van mijn bestellingen bij De Notenshop. Duidelijke website met voldoende informatie om je keuze te bepalen, een vlot bestelproces en snelle afhandeling van de bestelling!

eenvoudig te bestellen, correcte producten.

gemakkelijk te bestellen correcte levering kwaliteitsvolle producten

Mijn favoriet

Propere verpakking, snelle levering, kwalitatieve producten.

Heerlijk

Heerlijke en eerlijke noten

Handig, lekker

Bestelling vlug geplaatst, vlug geleverd, enorm assortiment, goed ingepakt

Goede service, lekkere producten

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaringen met de notenshop.be . De producten worden steeds netjes verpakt, ze worden snel geleverd, en er liep nog nooit iets mis.

Verrukkelijk

Ik koop regelmatig alle soorten bessen en ze zijn heerlijk bij het ontbijt

Uitstekende aankoop en lever ervaring

Operational process om items aan te kopen loopt uitstekend, aanbod kan soms variëren op basis van beschikbaarheid van de goederen, maar dit duurt ook maar enkele dagen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Topkwaliteit, goede service en scherpe prijzen

Top !

Choix, livraison rapide et soignée. C'est top !

Alles in orde.

Alles goed en op tijd dus goed

Perfect!

Ben een heel blije klant!

Alles netjes verpakt en snel geleverd! Gekarakteriseerd gember groot stukken. Niet aangenaam

Alles netjes verpakt. Snelle levering. Goed verpakt. Gekarakteriseerde gember zijn te grote stukken en niet ver genoeg gedroogd. Sommige stukken zijn nog nat.

Super tevreden.

Al jaren 100 % tevreden van het product en de snelle service.

ok

ok

De lekkerste onlineshop!

Vele soorten noten beschikbaar. Goede prijs kwaliteit. Leuke inspiratie door aangeboden recepten.

pakket was helemaal natgeregend

mijn pakket was aan de achterdeur achtergelaten zonder meer, jammer genoeg regende het enorm en was alles doorweekt. ik heb dan ook de inhoud moeten weggooien, ik heb alles gemeld met foto's maar men ontkende mijn probleem. ik bleef aandringen op een oplossing maar nu krijg ik zelfs geen enkele reactie meer echt jammer, ellende troef

Correct en op tijd!

Correct en op tijd!

Uiterst betrouwbaar, correct geprijsd, hoge kwaliteit

Ik kocht bio chiazaad van hoge kwaliteit en correct geprijsd. Stevige en doeltreffende verpakking. Beter kan het niet!

BETAALBAAR VERANTWOORD ETEN

blij dat ik voor het eerst besteld heb, eerlijke prijs, maar ook zeker goede kwaliteit. Het is mijn vaste stek geworden om te bestellen. Vroeger bestelde ik altijd bij pit en pit maar is onbetaalbaar geworden en geen fijn gevoel hoe ze de hoeveelheden hebben opgesplitst. kleine hoeveelheid is heel duur en dan gaan ze over naar mega grote hoeveelheden om de prijs op te drijven. voelt niet ok! Bij de notenshop kan je echt kiezen welke hoeveelheid bij jou behoefte past. ik ben grote fan!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen