Super goede prijs kwaliteit

De notenshop heeft een heel groot aanbod aan gezonde voeding zoals noten, zaden en pitten maar ook minder alledaagse voedingsmiddel die handig kunnen zijn ik de keuken en dit voor heel scherpe prijzen. Wij zijn fan!

Heel goede produkten

Topkwaliteit aan zeer goede prijzen

Alle producten zijn van topkwaliteit

Ruime keuze, goede kwaliteit, vlotte levering!

Sinds ik een ketogene levensstijl volg, gebruik ik meer noten en zaden, enz. Bij 'De Notenshop' vind ik een ruime keuze, ook bio, aan interessante hoeveelheden en prijzen. Bij mijn lokale biowinkel vind ik amandelmeel enkel in kleine zakjes, dus bestel ik bij 'De Notenshop' grotere hoeveelheden om keto brood mee te bakken.

Zeer goed en snel

Perfect verpakt snel geleverd en goede producten

Altijd tevreden met mijn aankopen

Ik kijk altijd uit naar mijn bestelling, uitpakken voelt als een cadeautje

ALLES ALTIJD GOED ..

IK KOOP HIER BIJNA ALTIJD VOOR VOEDING KRUIDEN ..

altijd goed

al jaren klant en altijd goede producten erg goede prijs-kwaliteit en snel geleverd zeker aan te bevelen

Lekker en vers

Zoals steeds, prima kwaliteit.

Perfecte afhandeling

snelle en vlotte levering

snelle en vlotte levering

Zeer snelle levering en kwalitatieve producten. Ook ruim aanbod.

Zeer snelle levering en kwalitatieve producten. Ook ruim aanbod.

uitstekend!

Altijd snelle en goede levering verpakkingen altijd in orde en leuke service!!

Heerlijk

Heerlijk zoals altijd in de witte chocola zot wel minder vulling dan in de bruine maar toch heerlijk en de pasta omg heeeerlijk

Alles top

Bestellen en levering is uitstekend

Besteld, geleverd op tijd, en lekker

Goot assortiment, verser en zeker niet duurder dan in de supermarkt. De levertijd naar belgie is 3 a 4 dagen wat ok is.

kwaliteitsvolle producten

Ik ben tevreden van de geleverde producten

Ik ben tevreden van de geleverde producten en de kwaliteit ervan.

Wij zijn zeer tevreden, goederen worden vlug geleverd en altijd zoals besteld.

This business is magnificent.

I am generally very picky when it comes to buying goods. I'm a big believer in the fact that the consumer determines the quality of the market. De notenshop produces great products for great prices. I've never received anything from them that I don't absolutely love. I know that I'm making the world a better place when I buy here.

Zeer lekker en snel geleverd.

Lekker en snelle levering

Prijs kwaliteit heel goed

Snelle levering en goede prijzen

Via 2 vriendinnen van mij had ik al gehoord over de notenshop want zij zijn al fan en bestelden al via de site. Ik was benieuwd en ben dus gaan neuzen op de website... Ik ben fan... topproducten, healthy, lekker, mooi verpakt, snelle levering,...

Ontevreden

Ik heb een bestelling geibij jullie. Van de post krijg ik een mail dat mijn pakket stuk is. We hebben dit naar jullie doorgemaild. Jullie gingen dit bekijken en iets laten horen. We hebben nog niks gehoord. Bestelling is van 10 augustus en heb nog niks. Een ontevreden klant

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen