Vind gemakkelijk wat ik nodig heb of niet.

Zoals het bovenstaande.

Tevreden klant

Snelle levering, mooi verpakt. Prijs per kilo is goedkoper dan bij bvb Colruyt Mss een nadeel verzendkosten zijn gratis vanaf €50

Heel mooi uitziende en vooral lekkere noten

Mooie grote noten en ze smaken heerlijk. Beste prijs / kwaliteit verhouding. Vlotte levering

Correct

Het bestelde artikel was er zeer snel en doet volledig aan onze verwachtingen.

Prima !

Producten zoals beschreven, van uitstekende kwaliteit, verzorgde verpakking

Goede kwaliteitsproducten en verzorgd ingepakt!

Goede ervaring

Producten en service zijn steeds uitstekend

Moeilijker te vinden producten heeft de notenshop steeds ter beschikking tegen dd scherpste prijzen, ik ben fan!

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Snelle verzending, goede producten voor een goede prijs.

heel goed

snelle en eerlijke levering

Noteloos om mijn noten nog ergens anders te kopen

Ik was het beperkt en soms dure aanbod in de supermarkt beu en ging op zoek naar een online notenshop. Zo bij de Notenshop terecht gekomen en ben nu trouwe klant. De "waarom" is gemakkelijk in te vullen, een rijkelijk aanbod tegen scherpe prijzen, alles in een overzichtelijke website gegoten met genoeg info bij elke soort noten. Ook de andere producten ben ik aan het ontdekken zoals hun zout en kruiden. Alles mooi verpakt en correct geleverd, wat wil een mens nog meer...

uitstekend

Vlotte en mooie service

Betaald maar geen levering ontvangen, geld kwijt en krijg geen reactie op mijn mail.

Erg!

Mooi aanbod aan noten en voeding

Mooi aanbod op de website. Ik merk dat het assortiment steeds uitgebreider wordt. Ook biologische voeding, gedroogd fruit, bakproducten, pitten & zaden, chocolade,... vinden wij er volop. De verpakking (zipzakjes) van de notenshop waarderen we enorm omdat we zo de voeding steeds hygiënisch kunnen bewaren. De service is top. Soms zijn er producten afgeprijsd (bij 'sale'). Er is een vlotte verzending. En dankzij de spaarpunten kun je sparen voor een cadeautje (bvb. chocoladereep). Wij zijn fan van de notenshop en prijs/kwaliteit is zeer scherp. Wij vinden nergens een betere prijs/kwaliteit. Ze hebben veel lekkers in hun aanbod, dus wees gewaarshuwd.

prima prijs kwaliteit verhouding

Altijd correcte levering en super kwaliteit

altijd top

De kwaliteit is altijd top, de levering steeds correct.

Heel lekker en kwalitatief !

Reeds enkele jaren heel tevreden over de producten.

Happy

The only online shop where I buy nuts and baking stuff, quality products.

Alles netjes verzorgd en in orde

Zeer goede kwaliteit voor voor een heel groot aanbod aan scherpe prijs

handig

veel keuze - ik vind de artikelen die ik nodig heb. af en toe niet de juiste verpakkingshoeveelheid van 250gr en dan 10kg.

Correcte levering en goed verpakt

De noten en zaden die ik besteld heb, zijn super lekker , voor een goede prijs.

Gemakkelijk en lekker winkelen

Fijne webshop met heerlijke producten.

Perfecte samenwerking!

Gemakkelijke en bruikbare webshop. Steeds correcte levering inclusief de juiste documenten.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen