Snelle levering en correcte service

Het aanbod is uitgebreid en kan gemakkelijk besteld worden. Voor je het weet is jouw pakket thuis aangekomen en kan je genieten van heerlijke producten.

Mooi assortiment, goed geprijsd, vlotte levering, uiterst klantvriendelijk.

Prima kwaliteit voor een marktconforme prijs.

Mooi biologisch assortiment. De bestelling staat vaak na een paar uur al klaar om opgehaald te kunnen worden. De rauwe bio mix zou wat specifieker omschreven mogen worden. Bijvoorbeeld welke soort walnoten gebruikt worden en welk percentage van welke noot. Fijne verpakking, met name de emmertjes. Ik was de eerste keer niet op de hoogte van de middagpauze. Iedereen zat buiten maar niemand wilde even de bestelling geven. Dat kwam wat klant onvriendelijk over.

Excellent products

The products are high quality at reasonable prices.

Alles correct geleverd tegen betaalbare prijs,producten altijd super vers en van goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

altijd lekkere producten

zoals altijd zijn de noten en granen van topkwaliteit.

Ik kreeg geen mail dat het pakket klaar ligt in het afhaalcentrum

Hierdoor bleef ik maar wachten Er stond: ligt klaar in het sorteercentrum Voor m8j is dat niet het afhaalcentrum Bovendien was het busje op de tijdlijn nog niet op het Einde waardoor ik dacht dat het nog onderweg was

Topnoten

Ben een super tevreden klant. Ultravers en goede kwaliteit van producten sommige pitten zijn zelfs goedkoper in aankoop dan inde gewone supermarkt.

Verrassend en kwalitatief assortiment.

Op zoek naar de niet alledaagse ingrediënten die je in de keuken en tijdens het koken kunt nodig hebben vindt je beslist hier online. Prijs en kwaliteit zijn top. Er worden geschikte hoeveelheden en gewichten voor particulier gebruik aangeboden. Met een gedetailleerde etikettering zoals het hoort ook op de eigen Notenshop verpakking.

Topkwaliteit

Super kwalitatieve producten Snelle levering Beel keuze

zeer goed

zeer goede producten snelle levering en veel producten.

Zeer correct

Zeer correct en altijd mooi verpakt, super

Goede service en betaalbaar

De Notenshop heeft betaalbare biologische en pure producten, ik ben helemaal fan!

Super tevreden

Goede producten,netjes verpakt

Heel tevreden

Handige en duurzame verpakking

top

alles fijn

Goeie kwaliteit, snelle service

Heel erg blij met het ruime assortiment, goeie prijs kwaliteit, vernieuwing assortiment...

Snel en correct

Snel en correct

Super !

Tijdens mijn nachtdienst gebruik ik de bananenschips i.p.v snoep Het is lekker en denk gezonder.

Alles verloopt altijd heel erg vlotjes

Vlot en goed

Vlotte bestelling, snelle levering

Snelle goede levering

Snelle goede levering, goedkoper dan de rest

Super lekkere notenmixen aan goede prijs kwaliteit

Goede kwaliteit

Bestelling correct,wel aan de dure kant.

Een absolute aanrader voor een ochtendontbijt met yoghurt

Reeds meerdere malen deze mix besteld. Deze wordt steeds geleverd in een goed afsluitbare verpakking en de verzending is altijd zeer verzorgd. Ook is de mix steeds van zeer goede kwaliteit. Zeker aan te bevelen.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291 CR Strijen